Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Hogy tudok képeket átmásolni számítógépről a Fotos programba?
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
iBooks-ot próbáltam, valami nem stimmelt rajta. Most van tesztelés alatt az Adobe Reader. Ezt már Androidon használtam, remélem itt is beválik.
-
fpeter07
veterán
Imádom ezeket az appokat. Tudtok valami használható dokumentum olvasó programot mondani? Ebook Reader valami regisztrációt akar, amit én nem akarok. A most kipróbált Marvin oly nagylelkű volt, hogy az ingyenes változata az első könyvet mutatja csak a könyvtáramban. Ez komoly?

Két dolgot szeretnék csak elérni: megnyitni adott .pdf fileokat, és egyes szavakat/mondatokat színessel kiemelni. Nem létezik, hogy egy ingyenes program nem képes rá.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem a Mail program a ludas. Lehet letöltötte az üzeneteket/képeket/adatokat és az foglalja a 11 Gb helyet. Vagy akkor került rá, amikor az ipadot rákötöttem a gépre.
Furcsa egy eszköz ez. -
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Van rajta kb. 15 app. A google drive foglal max helyet 315 mb-al.
-
fpeter07
veterán
Miért van az, hogy foglalt a tárhelyem teljes egészében? Nem értem, hogy az itunes, miért mutatja, hogy az Egyéb (ami szintén nem tudom mi) 10 gb-t foglal. Egyedül dokumentumokat raktam a gépre, ami max 2 gb. Tudja valaki mi eszi a tárhelyemet?
-
fpeter07
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Ilyet használtam másfél évig egyetemen tanulásra. Eleinte rendben volt a működése, az utóbbi évben viszont a wifi tök felesleg funkció volt benne, mivel az emailekre is perceket kellett várni. Rengeteg papírt megspóroltam vele. Véletlenül elrepesztettem a kijelzőjét, így váltottam régi vágású ipadra. A retina kijelző szerintem felesleges, 8 colos gépre ekkora pixelsűrűség értelmetlen.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Felraktam gépre is, de a másolás és a kiterjesztés parancs ugyanazt eredményezi. Mindkét esetben átmásolja az asztalt a kis kijelzőre. Van egy ötletem rá, de eddig még nem sikerült eljutnom a kipróbálásáig.
-
fpeter07
veterán
Létezik olyan freeware program, ami win 7 asztalát kiterjeszti ipadra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Alienware 17r4 olvass
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest