Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Hogy tudok képeket átmásolni számítógépről a Fotos programba?
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
iBooks-ot próbáltam, valami nem stimmelt rajta. Most van tesztelés alatt az Adobe Reader. Ezt már Androidon használtam, remélem itt is beválik.
-
fpeter07
veterán
Imádom ezeket az appokat. Tudtok valami használható dokumentum olvasó programot mondani? Ebook Reader valami regisztrációt akar, amit én nem akarok. A most kipróbált Marvin oly nagylelkű volt, hogy az ingyenes változata az első könyvet mutatja csak a könyvtáramban. Ez komoly?

Két dolgot szeretnék csak elérni: megnyitni adott .pdf fileokat, és egyes szavakat/mondatokat színessel kiemelni. Nem létezik, hogy egy ingyenes program nem képes rá.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem a Mail program a ludas. Lehet letöltötte az üzeneteket/képeket/adatokat és az foglalja a 11 Gb helyet. Vagy akkor került rá, amikor az ipadot rákötöttem a gépre.
Furcsa egy eszköz ez. -
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Van rajta kb. 15 app. A google drive foglal max helyet 315 mb-al.
-
fpeter07
veterán
Miért van az, hogy foglalt a tárhelyem teljes egészében? Nem értem, hogy az itunes, miért mutatja, hogy az Egyéb (ami szintén nem tudom mi) 10 gb-t foglal. Egyedül dokumentumokat raktam a gépre, ami max 2 gb. Tudja valaki mi eszi a tárhelyemet?
-
fpeter07
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Ilyet használtam másfél évig egyetemen tanulásra. Eleinte rendben volt a működése, az utóbbi évben viszont a wifi tök felesleg funkció volt benne, mivel az emailekre is perceket kellett várni. Rengeteg papírt megspóroltam vele. Véletlenül elrepesztettem a kijelzőjét, így váltottam régi vágású ipadra. A retina kijelző szerintem felesleges, 8 colos gépre ekkora pixelsűrűség értelmetlen.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Felraktam gépre is, de a másolás és a kiterjesztés parancs ugyanazt eredményezi. Mindkét esetben átmásolja az asztalt a kis kijelzőre. Van egy ötletem rá, de eddig még nem sikerült eljutnom a kipróbálásáig.
-
fpeter07
veterán
Létezik olyan freeware program, ami win 7 asztalát kiterjeszti ipadra?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest