Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, a spórolt pénzemből szeretnék egy tabletet venni, és ipad-ra gondoltam. Az új árukat sajnos nagyon húzósnak tartom, ezért arra gondoltam, megpróbálok használtan halászni egyet.
Az Ipad Air modellre gondoltam, mire érdemes odafigyelni használt készülék vásárlásánál? Azon túl, hogy maga a készülékház/kijelző minél kevésbé legyen leharcolva, illetve olyat szeretnék amelyikre van még valamennyi garancia is.
Illetve az utolsó kérdés a 16 gigás modellek mennyire használhatóak a mindennapokban? Valakitől azt hallottam, hogy az maga az ios rendszer és az applikációk is rengeteg tárhelyet felemésztenek, így alig marad az usernek valami amivel gazdálkodhat, ez valóban így van? Célszerűbb inkább 32-esre próbálkozni? (olyat viszont sajnos alig látok eladót)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest