Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Az Apple azért is ragaszkodik a zárt, exkluzív megoldásokhoz, hogy elkerülje a minőségbeli fragmentációt. Lásd Androidos cuccok! Van egy rakás hardvergyártó, akik a kedvük szerint alakítgatják a hardvert, az operációs rendszert, akár a használhatatlanságig rosszul optimalizálva. Az Apple kimondottan a hardveréhez optimalizálja a rendszerét, így biztosítva a stabil működést. A zártságával valószínűleg a minőséget potenciálisan gyengítő tényezőket szeretné csökkenteni. Sokáig volt egy középkategóriás Androidos tabletem, de megőrültem attól, hogy állandóan lassan reagál, az appok lefagynak, pedig szándékosan alig pakoltam rá alkalmazásokat. Pedig nem volt egy olcsósított eszköz. Persze a microSD kártyaolvasó megléte az Androidos cuccok felé billenti a mérleget. Ez valóban hiányzik az Apple tabletekből. Igaz, a fájlcsere megoldható felhővel, vagy akár egy ShareIt alkalmazás használatával, de a tárhelybővítés így sem teljesen megoldott.
    Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, mindig van valami, ami az egyik felhasználónak tetszik, a másiknak meg nem. Lehet, hogy öregszem, mert most már tablet tekintetében tényleg elég alapfelhasználásra. Komolyabb munkát a notin végzem, tableten böngészek, levelezek, néha youtube, és néhány kisebb játék. Épp ezért választottam végül egy retinás iPad minit, mert nekem a felhasználói élményhez hozzátartozik a gördülékeny működés. S ezt én maradéktalanul az Apple cucctól kaptam meg. Androidon is tudtam ugyanezeket a dolgokat csinálni, de az állandó lassulás, szaggatás, fagyás tönkrevágta az egészet, pedig az Android is egy jó rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák