Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Ha már a mérettel versenyez a teljesítmény, azt azért megjegyzem hogy a mini nem éppen barátja a zsebeknek. Elővenni éppen annyira macera, mint az air-t.
Kézben sem sokkal kényelmesebb, ha az ujjad nem elég hosszú, mivel nincs rajta fogás.
Egy nagyobbacska mobil is megteszi a mini helyett. Ezért is lőttek ennek a méretnek a táblagép piacon.Amilyen lusta disznó vagyok, én otthon a lakásban is inkább a mobilt használtam, mint a minit. A mérete ellenére sem volt praktikus.
Szeretem, ha szól valami a háttérben, zene, podcast vagy sorozat és a minivel sokszor kérdés volt, hogy hová tegyem le.A mininek összesen kétszer örül az ember: amikor megveszi és amikor eladja.
Íme, beszéltem.
Üdvözlöm rézbőrű testvéreim a messze távolban!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest