Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Háát. Őszintén szólva én még magyar kiosztású bill-t nem találtam.
De boldog leszek ha tévedek.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok!
Szeretnék billentyűzetes tokot az iPad próm-hoz.
Mindenképp magyar kiosztással, nem akarok matricázgatni. A Logitech tokok tetszenek de előfordulhat, hogy azok közt nincs magyar?
Tudnátok ajánlani néhányat?
2022-es 11” M2-es. (Az összefoglalóban 6. generációsnak van írva de az Apple oldalán 4.)Előre is köszönöm.
-
csabiks
senior tag
válasz
Relax420
üzenetére
azért ez a nem használja ki erős túlzás… nem tudhatjuk mit hoz az új ipados…
csak 1 példa:
warzone mobile majdnem végig fix 120 fps (m2 meg inkább 70-80)És akkor ne beszéljünk a videó / képszerkesztő programok teljesítménynövekedéséről.
Böngészni nyilván elég az m1 is, de vannak programok amik kihasználják a nagyobb teljesítményt.
-
Relax420
junior tag
Nem fog rendesen passzolni rá a régebbi fajta ipad pro-ra való fólia, mert azokon még álló tájolású face ID, az újban már oldalsó… +nagyobb kiadások mérete is más (de sokan mondják, nem éri meg, mert nem használja ki teljesen az M4 chip-et, szerintem inkább vegyél egy M1/M2 chip-pel készültet)
-
Rossi
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszi.
Gondolom pencillel használod.
-
NavySeal
senior tag
USB-C hub-ot mit ajánlotok?
-
Relax420
junior tag
Üdv
az ipad pro M4 kompatibilis a 2.generációs pencil-el? -
Pano
veterán
válasz
NavySeal
üzenetére
Én nagyon szeretem az ESR cuccait.
Eddig sose okozott csalódást se minőségben, se funkciókban. Esetleg nézd meg a kínálatot.Ceruzából lehet megveszem hozzá a Pencil Pro-t, de aztán az is lehet valamelyik másik gyártótól lesz.
Egyelőre nem mindegyik gyártó adaptálta a penciljeit az új iPadekhez, úgyhogy ott azért légy körültekintőbb (bár ez inkább azokat érinti, amiket lehetett ugyan úgy mágnesesen tölteni)
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem az Air 6 11" Wifi 128GB-os verziót.
Nézegetem a Logitech Combo Touch billentyűzetet hozzá, az egész jól védi a tabletet.
Van esetleg még olyan, ami szóba jöhet és ajánlott?
Milyen kijelzővédőt érdemes tenni rá?
Töltőből, amennyiben nem gyárit szeretnék melyi ajánlott, melyiket érdemes venni?
Ceruzából lehet megveszem hozzá a Pencil Pro-t, de aztán az is lehet valamelyik másik gyártótól lesz. -
koma106
senior tag
válasz
Kristof9094
üzenetére
Szülői felügyelet leírásokat nézd meg a support oldalán (az iPadOS verziója szerint). A pendrive-os bővítést én elengedném. (szerintem ilyen felhasználásra egy Android tablet jobb választás lenne.)
-
Relax420
junior tag
válasz
Kristof9094
üzenetére
Az már nagyon régi cucc, még a messenger-nek is minimum ios15 kell és, ha jól értelmezem az 10-nél megállt
-
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy Ipad 4-et a gyereknek, legyen mit néznie az autóban. Két kérdésem lenne:
Hogyan tudok alkalmazásokat jelszóval védeni, hogy ne férjen hozzá?
Milyen típusú pendrive-al van jó tapasztalat bővítés terén?Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Olyan jegyzettelő appot keresek ahol ha képet vagy bepötyögök valmit arra is lehet írni vagy rajzolni vagy jegyzetelni. Előre is köszönöm.
-
batmun
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki az USA-ban fogok tudni lecsapni egy Air M1 64GB-os modellre. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- Az iStyleban azt mondták, hogy egy évig világgaranciálisak az Apple termékek. Ez így van?
- Minimális plusz összegért megvásárolható az Apple Care+. Erről mit tudtok, megéri, nem éri? Ez is international?Köszi.
-
válasz
tybsen
üzenetére
Függ az adott apptól, van amin ugyan azt fogod látni nagyobban, van amin plusz kontent van, weboldalak általában ilyenek. Illetve az érintő billentyűzet is több gombot kapott a nagyobb kijelzőn, ezen fixen ki tudod rakni az ékezeteket és a számokat, míg a 11-en ezt sehogy sem tudod megtenni a gyári billel.
-
-
tybsen
addikt
Tudjátok esetleg, hogy fellelhető valahol egy összehasonlítás a megjelenített képernyőtartalmakról 11” vs 13” ipad esetén?
Ezalatt azt értem, hogy a 13” csak “felnagyítva” mutatja ugyanazt a tartalmat, amit a 11”, vagy van valamilyen praktikus haszna is? Például több tartalom fér el a nagyobb kijelzőn, több oszlopnyi szöveg, stb? Kiváncsi lennék, hogy minden csak fel van nagyítása, vagy gyakorlati haszna is van a hetkoznapokban.
Próbáltam keresgélni, itt-ott van is egy-egy screenshot, de hátha valakinek van tapasztalata vagy egy oldal, ahol több programról = appról van screenshot.
Köszi :-)
-
kovsol
titán
A10-el szerelt iPad gen6 után ez az M1-es ipad air elég durva ugrás lett
A hangszórók és a teljesítmény is hipertér ugrásnak érződnek.
Lightroomot is szoktam használni, sajnos még csak első generációs pencilem van a régi tablethez, de az ESR tok mellé rendeltem egy pencilt tőlük ami meg majd az új air-al is. Fotó szerkesztésre jó lesz ez is, nem éreztem szükségét a gyárinak. -
adp
őstag
Sziasztok megjott az emagos kuponos air 5 gen ipad, miert csak 1 ev az apple jotallas?? Ugy tudom az emag hivatalos partner
-
denko
senior tag
valaki tud ajánlani valami jó ipad air 5 hoz tokot?
Ilyet vettem de nehezen férek hozzá az ujjscannerhez.
Illetve mivel rámegy mind a 4 szélére, és a fóliát egy miliméterrel beljebb sikerült rakni egyik oldalra, igynéha beleakad 1-2 helyen és idegesitő

-
jcrk
aktív tag
Nem kell. Meg nem is lehet, mert a gen 2eseken nincs semmilyen csatlakozó.
-
denko
senior tag
Nagyon szivesen, en is beruháztam egyre
bestbuy topicba nem raktam mert nepperek lerabolják egybol. -
Kezembe akadt egy iPad 7-es, os 16.5-tel, jol gondolom hogy nem érdemes frissíteni?
Illetve találtam hozzá 5 rugotol 30-ig touch panelt. Jó lehet a legolcsóbb?
Csak mert így is működik, esztétikai csak a rommá tört touch.
ui. Van hozzá olyan olcsó János ceruza ami tud nyomást érzékelni?
-
Pano
veterán
Úristen. Hol vagyunk mi ettől?
-
kovsol
titán
Az ipad air 5 és 6 tokja az kompatibilis egymással? Mintha láttam volna ahol irják, hogy nem változtak meg a dimenziói.
[link] erre a tokra mégis azt irja, csak a 2024-el kompatibilis.
-
Relax420
junior tag
Megoldható-e, hogy a pencil-t két iPad-el párosítom és felváltva használom mindkettővel?
-
jcrk
aktív tag
1st gen 11'-os ipad prom van. Nem megy vele a lightningos apple pencil. Próbáltam
Van bármilyen ok szerintetek arra, hogy ezt az iPadet lecseréljem az itt linkelt emagos air 5-re?
-
btudos
nagyúr
válasz
Relax420
üzenetére
Direkt linkeltem a hivatalos kompatibilitási listát, abban nem szerepel sehol, hogy az 1. generációs Apple Pencil használható a 11. hüvelykes iPad Pro bármelyik generációjával.
Az iPad 10-zel adapterrel valóban kompatibilis, az stimmel. -
Relax420
junior tag
-
Verácska
újonc
Sziasztok!
Kedvesem fociedző és szeretném meglepni egy olyan tablettel, amire tudja "rajzolgatni" (toll szükséges), majd később módosítani a korábban elkészített edzésterveket. Jelenleg papír alapon csinálja, heti 2 edzés + meccsek, ki lenne használva. Apple? Xiaomi? Találtam 1-2 programot is, amit direkt edzőknek találtak ki, de mindenféleképpen szeretném meglepni egy tablettel.
Köszönöm szépen előre is mindenkinek! -
btudos
nagyúr
válasz
Relax420
üzenetére
Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonsz le, nézd meg kérlek, milyen töltőcsatlakozó van a 12.9-es iPad első két generációján, mi kell az Apple Pencil első generációjához, aztán nézd meg, mi van a 11-es iPad Pro-kon.
A 12.9-es iPad Pro eleinte még home gomb-bal és lightning csatlakozóval készült, így a lightning csatlakozós Apple Pencillel kompatibilis, a 11 Pro viszont a harmadik generációs 12.9-es Pro-tól érkezett a kínálatba, már USB-C csatlakozóval és mágneses Apple Pencil rögzítéssel, töltéssel, emiatt nem kompatibilis az első generációs Pencillel, semmi köze a mérethez. -
btudos
nagyúr
-
Relax420
junior tag
Üdv
találtam egy listát, hogy milyen ipad modellekkel kompatibilis az 1.generációs apple pencil és szerepel a listán az ipad pro 1st/2nd gen, de csak a 12,9-es méretű… ez azt jelenti, hogy a 11-es nem kompatibilis vele?
-
adp
őstag
Én ezt használom iphonra és az órára: https://www.emag.hu/baseus-kompakt-gyorstolto-2xusb-usb-c-pd-3a-30-w-fekete-ccxj-e01/pd/DJHYY4MBM/
számold ki mennyi watt kell neked és azt vedd ebből a márkàból. Azt érdemes tudni, hogy a legujabb 15-os iphone is nagyon lassan tölt, csak az aksi merultebb allapotaban nagyon rovid ideg tolt 20-30w kozt, aztan szepen lemegy… vannak fent neten gorbek..
-
adp
őstag
Sziasztok.
Szerintetek várhato, hogy az 5 gen air ára csökkeni fog mostanában? Nagyon közel van az 5 és a 6 AIR változat260 vs 300
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2021-es iPadem, amit jelenleg egy Samsung EP-TA800 25W típusú töltőfejjel töltök. Ezt használom a telefonomhoz is, de van olyan amikor kéne mind a kettőt tölteni egyszerre. Tudnátok ajánlani olyan töltőfejet ami esetleg még gyorsabban töltené az iPadet mint a mostani? Tudom apple meg minden, de nem ragaszkodok a gyárihoz, ha van olcsóbb, de szintén jó minőségű alternatíva.
Köszönöm előre is!
-
Relax420
junior tag
Üdv
milyen iPad pro-t ajánlanátok 2024-ben?… mármint régebbit, a legújabbra nem tudok beruházni -
bostone
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Néhány héttel ezelőtt jelent meg az új pro és az air. A mini és a 10-es tovább szolgál a kínálatban, ebben az évben nem számíthatunk további modellekre.
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Így 2024-ben érdemes megvenni a 2021-es Minit, vagy várható a közeljövőben új kiadás?
-
Rossi
addikt
válasz
batmun
üzenetére
Te tudod.
Most egymás mellé tettem a 15 PM-et és a Mini-t, utóbbi 3x akkora, nekem eddig mindenre elég volt.
Páromnak van Air-je, de az nekem mindennapi használatra túl nagy, otthonra tartalomfogyasztásra jó lehet.
Időtállóság szempontjából szerintem hardveresen minden tipikusan tabletes dologra elég az M1, kérdés meddig lesz szoftveres támogatása.
-
batmun
csendes tag
válasz
Jano_023
üzenetére
Most kicsit változtattam a koncepción. Mindkettő újonnan vásárolt lenne, csak az a kérdés, hogy megéri-e a pluszt az M1-es.
Illetve itt hardveraprón az egyik kolléga árul új M2-es 128GB-os Air-t is, minimálisan drágábban (~10e Ft), mint az iStyle, viszont csak 1 év gyártói garanciával.
Akkor így a három közül ti mit ajánlanátok? Fő szempont a hosszú élettartam és támogatottság, felhasználása tanulás, jegyzetelés, videó/filmnézés, néha néha intenzívebb programok futtatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- SSD kibeszélő
- Óra topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak régebbivel kéne valamit kezdenem
Ez szomorú