Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Black83
üzenetére
Erre a (fö)célra én speciel a mérettöl tenném függövé... eképpen pedig erre a célra a képernyöméretben egy mini is elég lenne + könnyebb lenne (fizikailag) telepiteni is és ki-be kapkodni, ha nincs rá szükség a kocsiban, viszont másra kellhet épp... + mivel újabb, hosszabb távon támogatott is marad. De mindez csak az én véleményem.

-
Black83
tag
Sziasztok!
Egy kis dilemma navihoz,podcast hallgatás stb..kocsiba keresek ipadet leszűkítettem 9,10 -szolgáltatótól hoznám ki…esetleg játszhat meg a Mini 6 a kompaktság végett… szerintetek? A hardver a mini mellett szól a másik kettő meg a nagyobb képernyő…
-
zoli62
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem mobilos ismerősöm mondta. Reálisan annyiért nem tudom eladni, amennyit nekem megér.
-
zoli62
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Átlagos használat, böngészés közben még nem néztem, de majd ránézek kiováncsiságból. Más: azt hallottam, hogy az ipadeket már nem nagyon keresik. Ez tényleg így van?
-
Párduc
junior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi szépen!
Akkor a 2024-es lesz a jobb vétel? -
Parson
addikt
Elméletileg egy biztonsági mentés az biztonsági mentés, és nem költözésre kitalált mentés. (Apple eszközök között van külön költözésre optimalizált folyamat is, iPhone-ok között legalábbis, iPad-ek között nem tudom müködik-e ugyanúgy, én is csak az elsö iPad-emet használom még.) Mindazonáltal senki nem tudja, mi zajlik pontosan a háttérben, és sokan csinálják a költözést biztonsági mentésböl vett visszaállitással is két külön tipusú iPad eszköz között, de volt hogy iPhone mentésböl is költöztek iPad-re, ami kérdés, hogy müködik-e még, mióta az iPadOS különvált az iOS-töl... ergo végeredményben én a tiszta telepitést javaslom, ha nincs tiszta költözésre megoldás, mintsem biztonsági mentésböl való visszaállitást. De majd a többiek is írnak vmit, aztán majd eldöntöd.
Legrosszabb esetben gyári álapotra visszaállitod és tiszta telepitéssel újraraksz mindent, ha nem tetszik az eredmény vmi felmerülö bug miatt, amire azért relative kicsi (de nem nulla) az esély szvsz. -
faki_
senior tag
10. generációs iPadre egy 7-es mentését rátöltve számíthatok anomáliákra, kezdjem inkább tiszta lappal vagy ez nem jelent problémát?
-
Párduc
junior tag
Mi a különbség a két tablet közt?
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Ezüst (mcm74hc/a)
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64 GB WiFi Ezüst (mpq03hc/a) - ez 5 ezer forinttal drágább. -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Az iPad mini-t (usb-c) tudom valahogy monitorként használni?
video transcmitterről kapna jelet HDMI-n.. mondjuk hdmi-usbc kábellel.
Vagy a csatija csak output? -
válasz
fery02
üzenetére
Hát döbbenet, de amiket írtam azok konkrét számok tegnapról. Plusz a fényerő se volt brutál és wifi alatt voltam. És melegedett is rendesen. Utánaolvasva a neten nem egyedi jelenség. Előtte voltam vele egy külső helyszínen előadáson, ott a GoodNotes-ba jegyzeteltem (az előzményei is ott voltak annak az előadásnak), ott teljesen más volt az akkufogyasztás. Viszont a GoodNotes-ban meg van egy kis lagja a ceruzának.
-
faki_
senior tag
Cellular verzió bizonytalan helyről:
Apple iPad (10. generáció) 64 GB Wi-Fi + Cellular ezüst - 200e FtHivatalos viszonteladótól wifis:
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Ezüst (mcm74hc/a) - 150e Ft
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék (mcm84hc/a) - 150e Ft
Hozzá, szintén akciós mobil router:
MERCUSYS 4G LTE mobil Wi-Fi router, fekete (MT110) - 12,5e Ft -
tybsen
addikt
válasz
zaskar
üzenetére
Ez a biztonsági mentésből való visszaállítás működik iPhone és iPad között is, ugye? Tehát egy iPad mini beállítható iPhone iCloud mentés alapján, hogy ugyanazok az alkalmazások kerüljenek rá ami az iPhone-on is van?
Igazából eddig nem csináltam ilyet telefon-iPad között, de a mini mérete és mobilitása miatt felmerült a dolog.
Vagy értelmesebb szerintetek iPad-et inkább új eszközként beállítani ebben az esetben? Nyilván úgyis lehet telepíteni az alkalmazásokat egyesével az elrendezés meg tulajdonképpen mindegy. Én alapvetően jobban szeretem a teljesen független és tiszta dolgokat de lehet hogy teljesen értelmetlen ezzel időt vesztegetni ha így is meglehet csinálni egy mentésből.
Köszi!
-
tybsen
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Oktatásokon például nagyon praktikus iPhone-nal fotót csinálni egy prezentációról amit élőben csinál valaki éppen projektorral, a fotót pedig azonnal ipadra küldeni és beilleszteni egy saját jegyzetbe, ami mellé lehet írogatni tollal. Gyors és hatékony, én nagyon szeretem. Óriási előny szerintem sima papírhoz képest, én simán leköröztem ezzel mindig másokat és több információt sikerült megérteni (nem a lekörözés a cél, a szót csak a szemleltetés miatt használtam).
Gondolom MacBook is jó lehet, oda is be lehet illeszteni egy iPhone-nal készített képet; csak az már nagyon látványos talán vagy zavaró, ha valaki egy prezentáció alatt folyton ír, mint egy gépíró.
Mindentől függetlenül én nagyon ritkán használom a tollat, inkább csak úgy van és jó, ha néha kell. De inkább tíz ujjal írok gyorsan ha sokat kell írni.
Szerk: annyi kiegészítés, hogy tollal nagyon igényes és strukturált írásképet lehet elérni, mindig ugyanazzal a színnel és vastagságban - ezt nagyon szeretem. Kék Stabilo rost iront nagyon jól lehet hozni, ami az abszolút kedvenc nálam. 🙂
-
jlaci74
senior tag
Sziasztok ,
Vásárlás előtt érdeklődöm:
ha a családban többen használnánk egy iPad-et az megoldható hogy mindenkinek saját profilja legyen , saját előzményeit-tartalmait lássa ? Mindenki iPhone-os.
A keretbe egy új 10.9 vagy egy használt Air M1 férne bele, melyik ajánlott inkább?
Köszönöm -
válasz
lugosi
üzenetére
Gyári Jegyzetekben történő ceruzás jegyzetelés nagyon meríti nálam az akksit. 1 óra 8 perc jegyzeteléssel 70 valahány %-ról 27%-ra esett, a beállításokban jelezte is a Jegyzeteket mint fogyasztót. Tegnap egy 3 órás előadást jegyzeteltem végig a Goodnotes-szal, egy teljesen normál akkufogyasztást produkálva (ez a 3+ óra, és az ipad mini összes többi használata jelentett tegnap 20+ százalék akkut, szemben a mai kb. 50% / 1 órával). Kár, mert kb. az összes jegyzetem amit gépeltem a Jegyzetekben van, szeretnék átállni oda a kézírásos jegyzetekkel is, de ezt még előtte ki kell nyomoznom, hogy mi okozza ezt az extrém merülést.
-
Goodnotes-ban nálatok működnek az új CerkaPro funkciók? Tehát a lebegés, a forgatás (ahogy azzal a sorkihúzó szöge változik) stb? Nálam nem, a teljes funkcionalitás egyelőre úgy néz ki, hogy csak a gyári jegyzetekben működik. (Ezt használom a legtöbbet, csak prezentálásra, közzétételre szánt jegyzeteket szoktam a Goodnotes-ban csinálni, de pont ott kéne jobban ez a formázási segítség pl.).
-
válasz
consono
üzenetére
Én nagyon rákaptam az ipad-en való írásra. Az egyiken paperlike fólia van, a másikon sima valamilyen fólia. A paperlike fólián sokkal jobb érzés írni, a sima fólián gyorsabb.
Nagyon sokáig papírra jegyzetelős típus voltam, olyannyira hogy azt a mai napig szeretem is. Van A4+ méretű jegyzettömböm, abban szépen vonalzóval, többféle színnel meg tudok csinálni egy jegyzetet, sokszor azt küldöm el szkennelve vagy fotózva ügyfeleknek, szeretik, természetesebb.
Viszont a több helyen lévő több jegyzetfüzet, a bennük kereshetőség hiánya oda vezetett, hogy most állok át ipad-re a jegyzetelés terén. Virtuális vagy fizikai billentyűzeten a legtöbb helyzetben nem tudok írni (amikor jegyzetet kell készítenem), így maradt a toll. Nálam működik, és nagyon jó a papíron nyilván nem értelmezhető undo-lehetőség, vagy a nagyon gyors törlés és javítás lehetősége.
De a papírra készített jegyzeteim egyelőre sokkal rendezettebbek, felkészültebbek és egyszerűen jobb rájuk nézni, de úgy érzem el kell engedjem őket. -
atees
őstag
Én most 38évesen újra egyetemre mentem. Ipaden jegyzetelek, amit utána gépelt szöveggé alakít az app, nagy könnyebbség. Illetve sok tárgyhoz pptket adnak pdfbe, azokra meg simán tudok jegyzetelni, soha nem kell magammal vinni ezer papírt, csak az ipad és semmi más. Ha ilyen profi lett volna az első diplomámnál, biztos, hogy ott is használtam volna tanuláshoz.
-
cog777
őstag
Nekem nagyon sokat kellett jegyzetelnem telefonhivas kozben, meg szemelyesen ertekezleteken teljesen kulonbozo temakban es nekem nagyon jol jott az iPad-en Notes-ban valo tollas kezirasos jegyzeteles. En mindig elhagyom v osszegyurom a papir alapu jegyzeteket (raadasul ide-oda is kellett utazgatnom). Most eloszor hasznaltam nem csak tartalomfogyasztasra hanem "komolyabb" dolgokra is, es nagyon jo hogy siman visszatudom nezni felev utan is a jegyzeteimet.
Magamban betettem a bakancslistara egy komolyabb iPad-et is mert nagy hasznat vettem es szuperul hordozhato (nem fogok egy notit elovenni es gepelni olyan sebeseggel ahogy valaki beszel, kezirassal meg csak-csak). -
Parson
addikt
válasz
fery02
üzenetére
A 'gyorsan' relativ fogalom, viszont szerkeszthetö, ami alatt nem csak radir opciót értem, hanem pl egy tükrözés, egy forgatás,szinezés, stb... egy 3D-s ábrázolásnál meg még bonyolultabb dolgok, na ezek már valóban igazán gyorsitanak / egyszerüsitenek, hiszen nem az a cél hogy szivjon az ember, ezért találták ki a számológépet is, holott addig is lehetett papiron számolni (nem a 2x2 egyszerüségü példát értem ez alatt, ami fejben is megy)... ettöl függetlenül azért a kézi rajzolást is illik (és szerintem kell is) tanulni, mert kellenek az alapok, mint mindenhol.
-
válasz
Parson
üzenetére
Így van, igazából megszokás kérdése jobbrészt, végülis az írásképem kb így is ugyanolyan volt, mintha hagyományosan írtam volna “papír + toll”, csak mindvégig megvolt az a nagyon csúszós érzés, de ugye nem is adtam neki elég időt a megszokáshoz.
Ahogy te is említetted, tervezésekhez, modellezésekhez lehet teljesen okés szerintem is bármilyen fóliával is vagy csak csupaszon a kijelzőn, az olyan képesség miatt is, hogy szabályos vonalakat és formákat lehet vele gyorsan rajzolni és ez csak egy a sok közül az ilyen felhasználásban.
-
Parson
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Kimondott jegyzetelésre én se használnám az iPad-et az apple pencillel (mással se), bár nem azért mert kopik, hanem kimondottan azért mert természetellenes(nek tartom).
Az ember ahhoz van szokva, hogy rendes tollal papirra jegyzetel, már hosszú ideje, mióta ezek az eszközök könnyedén elérhetöek hátköznapi felhasználásra. Ha most lennék egyetemista, akkor is papirra jegyzetelnék, max minden jegyzetem egyböl be is digitalizálnám (scannerrel), hogy online is bárhol (pl egy nyaralás alatt is) elérjem az iPad-en kényelmesen olvasva, ha pl érdekelne vmi elfeledett részlet.
A digitális elönyöket inkább ott tudnám kihasználni, ahol a papir + toll már kevés, legyen az vmi CAD skiccelés vagy modellezés, vagy pl épitészeknél vmi müvészibb oldalú rajzolás ahol digitálisan tudsz egyböl bonyolultabb szerkesztésekkel is operálni.
Mindez persze csak egyéni privát vélemény, végeredményben megszokás kérdése, így ha vki teljesen átszokik a papirról a digitális jegyzetelésre, annak lehet hogy mindene lesz az eszköz, és hülyének nézi a papirral bénázókat... egyéni döntés végeredményben, h ki hogyan tudja kihasználni az eszközét, szerencsére van választási lehetöség ma már. Valószínüleg az egészséges egyensúly megtalálása a kulcs itt is.
-
válasz
consono
üzenetére
Többek között ezért adtam el a Pencil 2-őt.
Magamtól sosem vettem volna, mert előre gondoltam, hogy mire számíthatok vele, csak hozzám került.Olyan, mintha egy plexi lapra firkálgatnék egy vékonyhegyű alkoholos filccel, egyáltalán nem természetes érzés, jah.
De tudom azt is milyen a paperlike fólia, mint akár valami félfamentes rajzpapír, az érzés már úgy okés vele, cserébe darálja a toll hegyét, plusz fos lesz tőle a kép.
-
atees
őstag
ESR-ről rendeltem 2 db pencilt. 1 db volt a csomagban. Kiváncsi leszek a probléma kezelésükre.
-
consono
nagyúr
Szerintem nagyon rossz írni az iPad-en, mert üveg a kijelző. Persze, lehet rá paperlikem eg mindenféle póliát tenni, de azok meg lerontják a multimédiás dolgok élvezetét. Én a Kindle Scribe-omon sokkal szívesebben írok, vagy jegyzetelek pdf-be még ha nincsenek is színek, mint valaha az iPaden. Egy Air árán meg vehet egy Scribe-ot + iPad 10-et az ember, ha mindenképpen iPadet akar.
Amúgy szerintem egyetemre egy notebook sokkal jobb megoldás, azon mindent meg lehet csinálni a műszaki felsőoktatásban is, míg az iPad ezen a téren nagyon korlátos... -
válasz
geri665
üzenetére
Az említett felhasználást tekintve valószínűleg kiváltja az iPad a laptopot (Macbook-okat nem ismerem).
Az említett app-ok látom elérhetőek App Store-ban is, viszont az SSD az egy kényes szempont sajnos, mégpedig iPhone oldalról.
Többen tapasztaltuk (köztük én magam is), hogy ami adott SSD-t vígan kezel az iPad, azzal közben egy iPhone semmit sem tud kezdeni és nincsen tuti ajánlás sem a fórumon, hogy mi a tökéletes választás, ami mindkét féle készülékkel működik.Viszont talán nem is lényeges, mert adott lehet az iCloud szinkronizáció a Fotóknak, de legalábbis Airdop tökéletesen működik tartalmak átküldésére iPhone és iPad között és fordítva.
Fotóalbumok gyártása nem lehet egy erőforrás igényes művelet, erre egy sima iPad is elég, főleg ha egyebekre (tartalomfogyasztás, játék) nem lenne használva.
Tárhelyet tekintve 64GB a minimum ajánlás.
Ha sok képpel dolgoztok, akkor érdemes lehet ettől nagyobb, főleg ha nincs vagy nem terveztek iCloud+ előfizetést.Ha csak otthon használjátok a gépet, akkor cellular modellnek kevéske értelmét látom, de ez amúgyis egyéni preferencia kérdése, viszont ugye szépen megdobja a vételárat, mint ahogy a nagyobb tárhely is.
Ha nem fontos az USB-C és a “divatosabb”, keskeny kávás kinézet, akkor 10th helyett 9th is ajánlott gép lehet.
-
geri665
csendes tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék vásárolni, csak azt nem tudom mit
Ebben kérném segítségeteket.
Alapvetően egy laptopot szeretnénk helyettesíteni. Ezt internetezni, nagyon alapvető excel/word (kb 1-2 lista vezetése), illetve cewe meg canva szoftverekben fotóalbumokat gyárt évente 1-2-t. Másra nem volt használva. Ennek meguntuk a méretét, a kábeleket, szekrényből elővenni..(tudom lusták vagyunk
) és egyik haveromnál láttam egy Ipadet, billentyűvel, hogy milyen kis kompakt könnyen elrakható vékony cucc, megtetszett és elkezdtem egy ilyenen agyalni.1.: Itt jön az a kérdés, hogy erre a felhasználásra tudom-e használni az Ipadet, lehet-e ezeket a fotós szoftvereket rá rakni?
2.: Továbbá külső SSD-t tudok hozzá csatlakoztatni, képek visszanézegetésére, meg Iphoneról Ipaden keresztül SSD-re menteni képeket?
3.: Ha ezeket mindet tudom Ipaddel is, akkor milyenre érdemes beruházni? Valamelyik új modellt szeretném, elég a sima, vagy az Air, esetleg a Pro? Mekkora tárhellyel érdemes, illetve érdemes többet költeni, hogy cellular legyen?
4.: Másik opció, ha mégsem Ipad akkor Macbook lesz. Ezért kérdezném, hogy mi az amit Macbookkal tudok csinálni, míg Ipaddel nem ill. fordítva?Bocsi az amatőr kérdésekért, de nem vagyok egyáltalán jártas ezekben.
Köszi a segítséget!
-
Párduc
junior tag
Egyetemhez milyen iPad lenne a legjobb választás?
Ezekben gondolkozom: iPad mini 7, iPad 10, iPad Air 2024 -
-
zaskar
senior tag
válasz
magicbox
üzenetére
Szia, használd egészséggel. Én 2017 óta használom a Pro verziókat. Semmi különös okom nincs rá, hogy ezt használjam (pl. munka, vagy tanulás) de nálam szinte a legfontosabb eszköz itthon, ezért veszem mindig a legjobbat. Van ugyan asztali gépem is (Windows) de 80%-ban iPad-en intézek mindent, és csak 20%-ot PC-n. Most az M2-esről váltottam az új M4-esre. Bíztam benne, hogy a papíron nagyobb akkuval rendelkező új modell némileg jobban bírja majd az elődnél. Egy tesztben (majd megkeresem, de most nem ugrik be hol ) azt írták, hogy böngészésnél 3 órával, videónál 1 órával bírt többet a 2022-es modellnél. Na nekem ez a többlet egyelőre nem tűnik fel. Tudom, kevesen használják az iPad kameráját, de én itt a házban és a ház körül szoktam vele fotózni. Na nekem ez is kicsit gyengébbnek tűnik, mint az elődöké, beleértve akár a 2020-ast is. A lassú automata fényerő szabályzó egyelőre nem tűnt fel, de majd figyelem. Én főleg álló módban használom, így a landscape módhoz alkalmatlan appok kevésbé érintenek. Önmagában az OLED, meg a vékonyabb, könnyebb készülékház számomra nem igazán indokolta volna a cserét, tekintve, hogy az elődmodell ettől lényegesen kevesebbe került. De most már mindegy, ezzel hosszabb távra tervezek, mivel ezúttal hazai, 3 év garis példányt szereztem be az eddigi 1 év garisokkal szemben.
-
magicbox
senior tag
Beléptem én is az iPad "táborba" egy iPad Pro M4 11” (2024)-es eszközzel. Tudom overkill, stb.. de hosszú-hosszú évekre tervezek. Megnéztem az Air-t, de a kijelző minősége (az oledhez viszonyítva) és a 60Hz miatt elvetettem (nem is igazán értem, hogy ki a célközönség ennyiért), ezért lett a Pro. nagyon elégedett vagyok vele, lehetetlen bármivel megfogni, az új oled kijelzőről meg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
A másik ok a tablet vásárlásra prózaibb, öregszem, romlik a szemem és szemüveggel is néha nyűg valami fontos dolgot a telefonon csinálni, és rohadt idegesítő volt egy utalás sorozat vagy egy komolyabb e-mail miatt mindig bekapcsolni a nagy gépemet. Az Erste előtt le a kalappal, nagyon jó az iPades verzió.
Rage47 ajánlására én is ESR tokot vettem, szerencsére itthon elérhető volt erre a modellre. illetve ezt kiegészítem egy Spigen fóliával. Ez a fajta a 15PM-on is nagyon bevált.
Tervben van még Satechi multihub és egy Metapen D1 pencil vásárlása (ezért a lányom rágja a lelkem). Rapoo 9000M egér+ bill kombóval nekem hibátlanul ment 2,4-es vezérlővel és BT-n is. Alkalmi használatra nekem ez elég. A fórumban volt ajánlás Logitech K400 Plus-ra is, de az nekem egyáltalán nem működött.
Ami nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy gyakorlatilag mindent áthozott az iPhone mentésből, csak MS Authenticatort kellett beállítanom. Szóval minden kompatibilis program, beállítás, elmentett bankkártyák stb. Ez meglepett, illetve elég szkeptikus is voltam vele, hogy ez működni fog.
Eddig 3 dolog zavar csak, ehhez mondjuk kettőnek nincs köze az Apple-nek. Rohadt idegesítő 1-2 app, ami semmilyen módon nem támogatja a landscape módot (csak így használom az iPadet. Azokat töröltem is, kivétel a Kréta, ami fontos a gyerek miatt. A másik a SwiftKey, világéletemben azt használtam, kb. mindent tud előre, hogy mit fogok írni. Az sajnos, ha megnyílik, az simán elfoglalja a kijelző felét. A gyári meg szép, állítható méretű, de buta.
A harmadik dolog, ami zavar, és nem tudom, hogy más új Pro felhasználnál is jelen van-e, de a 15PM-hoz viszonyítva az automata fényerőszabályzás nagyon lassan reagál, működik hibátlanul, de a reakcióideje lassított felvétel... Remélem ezt javítják majd.
-
f_sanyee
senior tag
nekem is ez volt, én egy tokot és egy pent is rendeltem, utóbbival néhány nap mulva, a semmiből felbukkant egy ups futár. aztán kb 2 hét mulva kaptam két tracking numbert, az egyik a ups, amit már előtte két héttel megkaptam, a másik egy osztrák posta tracking, amit sehol sem tudtam trackelni, na ezt hozta az express one amazonos csomagként néhány nap múlva.
-
atees
őstag
Én ezt vettem, hibátlan.
-
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Ja, ez karácsony előtt így szokás. Én ezért csináltam már 10 éve azt, hogy október-ben letudtam mindig a karácsonyi cuccokat. Főleg ha külföldről kellett valami. Csak most annyira nem volt ötletem, hogy csúszott novemberre, és végül Apple cuccok lettek belőle.
De így se voltam elkéskve sehonnan. Csak megszokás volt ez az október. -
.LnB
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
ExpressOne volt. Furcsa manapság az ilyen. De legalább ez is megjött.

-
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Megrendeltem 6 napja az ESR honlapjáról az iPad tokot. Azóta se kép, se hang.
Fogadták a rendelést, ennyi. Furcsa kicsit. Ha Ali-ról rendeltem volna, ott minden lépésről jön tracking infó. Kíváncsi leszek, hogy mikorra fog megjönni. Van idő, mert karácsonyra kell. De manapság furcsállom az ilyet, hogy nem írnak semmit. -
-
tacsk0
aktív tag
Mini 7-nel más is észrevette, hogy a jobb felső sarok nem túl reszponzív?
Reddit es Facebook is oda teszi a X-et vagy a vissza nyilat, amivel ki vagy vissza lehet lépni.... Elég idegesítő! Ipad pro m2 nem csinál ilyet. -
h1mpi
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jó persze, így igen. Én a gyerekéből indultam ki, ahol 50 app van fent

-
faki_
senior tag
Kicsivel olcsóbb, mint máshol: APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64 GB WiFi+5G Rózsaszín (mq6m3hc/a) - 225e Ft (MediaMarkt).
-
andrás47
senior tag
Üdv! Elnézést ha butaságot kérdezek, nem vagyok hozzá értő Ipad, 10-nél 3 gombos alsó navigációs beállítás létezik? Ha nem melyik tabletnel van esetleg ilyen lehetőség? Köszönöm
-
válasz
zaskar
üzenetére
Köszi, hogy megnézted!
Nálam is tegnap csak úgy jött fel a téma, hogy eladtam tegnap egy iPad-et, amihez csatoltam 3uTools akksi adatokat is és a vevő, mikor nyomkorászta, meg szerette volna nézni maga is az akksi adatokat a szokásos módon, ahogy iPhone-olnál lehet.Mondtam neki, hogy iPad-eknél valamiért nincsen gyárilag ilyen funkció, de van Battery Stats parancsom és azt próbáltuk ott ki helyben és befürödtem vele.
Szerencsére ezen nem múlott az adás-vétel.
Aztán otthon is megnéztem és a másik iPad-en sem működött, iPhone-on viszont igen.Ismerős is megnézte, neki meg iPhone-on nem működik, iPad-en meg igen.
-
zaskar
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Reggel megnéztem, mindkét iPad-nél működik, ami itt van, pl: [kép] Mondjuk én kevésbé szeretem ezeket az iPad elemzésből származó adatokat, mert általában rosszabb akku százalékot mutatnak, mint pl. a 3uTools.
A másik iPad-ben mindössze 12 ciklus van, és annak az akkuját is 97%-osra ertekeli. Szóval eladáskor inkább 3uTools adatokat érdemes mutatni, bár a legtöbb eladó semmit nem mutat
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De szerintem ezzel nem igazan kell foglalkozni…
Különben egy csomó helyen úgy hirdetik a 10gen-est, hogy 2024-es modell pld: