Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
Én nem vettem észre különösebb változást 8.0.2-8.1 frissitéskor,csak annyit,hogy kb 15percig csak az alma logó volt...
De Safari már nem akadozik annyira,előtte sokszor ujra indult...
-
paavoo
aktív tag
iPad 4-en hogy fut a 8.1?
Blur effekttel és anélkül szaggatnak az animációk, van-e érzékelhető fps drop? -
p87
senior tag
iFixit szétkaptam az Air 2-őt. [link]
Most már 100% a 2GB RAM.
Ha minden jól megy jövőhéten már kezemben lesz egy 64GB-os wifi modell, nagyon kíváncsi vagyok.
Újfajta kijelző, ujjlenyomat olvasó, 2GB RAM, brutál jó lett! -
samgar
őstag
Egyszer felajánlotta az ipad-em, hogy ha a telefon a közelben van, azon is fogadhatom a telefonhalozat smseit. Volt egy kod de sajnos rossz gombot nyomtam meg. Hol lehet ezt az opciot beallitani?
-
ImpersonatoR
addikt
Mi tortent a hangszorokkal air 2 ben ? Kikerultek alullrol es oldalt vannak vagy csak sokkal kisebb lett ? Van olyan hanhos mint az ipad 4 volt vajon. Azt imadtam mett filmek jo hangossK voltak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Amúgy tudom hol rontottam el: mindenki dicsérte a 8.1-et, hogy kijavította a 8.0 hibáit meg minden. Na, én kihagytam a 8.0-t, így nálam csak eleve rontani tudott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
Én is beállok a iOS8-at anyázók sorába. A designbeli változásokat lenyelném, de mintha a gesztusokat háklisabban venné be, Chrome bugol, ha alulról felhúzom a mizét, amiben lehet a WiFi-t is szabályozni, akkor a háttérben kijelöli a dolgokat, de ami a legbosszantób, hogy gépelés közben folyton megakad az animáció másodpercekre (közben lehet gépelni tovább).
Remélem ezekből minden orvosolható egy újraindítással. De egy valamit megtanultam, több frissítés nem lesz, ha nem muszáj.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, így utólag elolvasva adja magát a poén, de írás közben nem tűnt fel. Öregszem...

-
Sziasztok!
Mi a véleményetek a 8.1-ről? Akadnak még a többujjas gesztusok animációi?
-
Nekem is sokkal kényelmesebb a fizikai gomb rajta, mint a szoftveres sáv fel-le húzogatása. Egyszerűen sokszor nem olyan egyszerű felhozni, hanem "kapargatni" kell a kijelzőt.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Könyvolvasás közben az 3 kényelmetlen mozdulat a kijező alján, egy kényelmes helyett. Nem véletlenül volt az ott.

Bocs, 4 mozdulat, mert el is kell tüntetni azt a vackot. -
zileut
tag
Szerintetek van rá reális esély a közeljövőben, hogy a iPad Mini 2 (16 Gb, Wi-Fi) ára edigital, Speedshop, iStyle egyikében 90-85.000 Ft közé csökkenjen?
-
p87
senior tag
(#3273) gyuromoj és (#3274) Ragnar95 köszönöm!
-
p87
senior tag
Szerintetek mennyire rizikós tőle venni egy Air2-őt? [link]
Megbízhatónak tűnik, gondolom számlát nem ad, de nem is kell semmi az apple garanciához, így nem hiszem, hogy lenne buktató a dologban.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én elforgatás lezárására használom, elég gyakran. Szerintem nagyon rossz ötlet volt eltültetni

-
kexksz
addikt
Sziasztok!
Max ~155e forintért jól gondolom, hogy az iPad Air Wifi-vel járok a legjobban? Ilyen noname-ebb boltokban ennyiért 64 gigás van, más helyeken meg 32 - melyikkel járok jobban? (Új kell hogy legyen, áfás számlával.)
-
Coc@s
őstag
Lehet hogy rosszul keresgéltem, de nem találtam olyan - akár utólag telepíthető - billentyűzetet, amiben nem a felugró ablakban kell kiválasztani az ékezetes betűket, hanem helyből ott van a kijelzőn.
Tud valaki ilyet? -
Vasinger!
nagyúr
Az mitől van, hogy nem enged be az iCloudba, helytelen jelszóra hivatkozva, pedig jó jelszót írok be.
Megoldódott, idővel beengedett.
Most viszont az SMS handsoff kód nem jön meg iPadre..
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ha hosszan lenyomod a hangerő halkító gombot, akkor némítja a készüléket.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A némítás az pontosan úgy van ahogy mondtad.
-
ImpersonatoR
addikt
Ha valasztani lehet akkor ipad air 1 vagy 2 t vennetek ? A 2 nem egy olcsositott air anyaghasznalat teren ? Van olyan minosegi mint a sima air ? Illetve ha nincs nemito gomb akkor mivel lehet lememitani leveszem nullara a hangerot ?
-
p87
senior tag
Biztató fejlemény Air 2 RAM témában. [link]
Felbukkant egy benchmark oldalon oldalon iPad 5,4 néven és 2GB RAM-ot ír hozzá.Mondjuk nem tudom mennyire hiteles ez, vannak érdekes eredmények is, pl. a CPU bench-ben elég brutál gyors és három magosnak írja, míg grafikában az iPhone-ok mögött van.
-
mrkorooo
aktív tag
na lett 2 gb ram vagy nem?

meg mindig nem talalok rendes forrast
-
daniel909
addikt
8.1 vélemény?
-
_Csaba_
senior tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Akarod mondani zolikának
Nekem Air-em van, de decemberben jön az Air 2-m. -
válasz
szentkuti11
üzenetére
Ha a méret megfelelő neki, akkor én is arra szavazok.
-
zolikaDB
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére

-
_Csaba_
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Kopással nem kell számolnod egy ipad esetében sem

Az air fizikailag kisebb mint az ipad4, és súlyra is könnyebb. Ha kézben tartod akkor kényelmesebb. Kisebb maga a készülék, de a kijelző természetesen ugyan akkora. Akku-ban ugyan olyan jó mindegyik. Mini-t ha veszel akkor csak mini2 jöhet szóba szerintem, az 1-et nem éri meg megvenni a kijelző miatt. -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Leváltanám a Nexus 7-es tabletemet Ipadra, de sajnos nem igazodok el a különféle verziók között.
Körülbelül 50-80e forintot szánok rá, ennyiért melyik éri meg a legjobban? Nekem a mini is jó, már az is egy picivel nagyobb, mint a Nexus. Nyilván Ipad 1, 2 már nem jöhet szóba. Olyanokra gondolok itt, h gyakorlatban Ipad 4 és Air között van-e számottevő különbség, és megéri-e a felár stb. Elég a legkisebb tárhely és nem kell SIM-es verzió sem, a bejárati ajtót nem fogja átlépni a készülék.
Milyen típushibákkal lehet számolni egyes verzióknál? (pl van olyan, mint a fekete i5-nél, h kopik a házról a festék?)
Köszönöm előre is
-
HardRic
addikt
válasz
nemethpityu
üzenetére
Tyű ez nagyon tőled függ. Ha kell a hely sok játék és zene miatt akkor a sima Airt vegyed. Ha olyan vagy, mint én, hogy jobban preferálod az újabb dolgokat, és kicsi a tárhely igényed akkor az Air 2. + Én ráadásul nagyon kijelzőmániás vagyok, tetszik, hogy az új cuccé kevésbé tükröződik, nekem ez is elég lenne a döntéshez. Gondold át neked mi a fontos.
-
nemethpityu
csendes tag
Hali
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Ipad Air 32Gb vagy Ipad Air 2 16Gb -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Oh bocsi. Tudtam én, csak épp elfelejtettem. Sírok egyet, és kifújom az orrom egy húszezresbe.
-
HardRic
addikt
http://www.phonearena.com/news/Did-you-know-that-iPads-cost-much-more-in-Europe-than-in-the-US_id61909
Meg lettünk említve, hogy itthon milyen kurva olcsó ám az iPad, szinte ingyen van. Ja nem. -
orkester
őstag
Sziasztok!
Csak egy kis tapasztalat, hogy ne járjatok úgy mint én. Venni akartam egy ipad mini 2-t (alap 16GB-os, wifis). Gondoltam elmegyek egy istyle boltba, mert 6ból 4 üzletben a weboldal szerint készleten volt. Árkádban közölték, hogy a webshopos infók eltérhetnek, gépük szerint egyik boltban sem volt belőle. Végül az Arénában kaptam ˙(iCentre - külön kérés nélkül félre tették nekem, mikor telefonon érdeklődtem). Sajnos a tokok viszont náluk drágábbak voltak (kb. mediamarkt-os ár - itt amúgy szintén voltam ipadért...webshopon ugyan 99e Ft, mivel nem foglaltam le előre, 110e lett volna). -
contaxg
veterán
Üdv egy olyan programot keresnék amivel egy idősebb családtag iPad-jét tudnám távolról kezelni (amikor elállítja). Létezik erre vmi megoldás??
-
atees
őstag
Sziasztok! Van egy ipad 2 WIFI 32Gb-om, mennyiért lehetne eladni?
Koszi!
Hol érdemes meghirdetni? -
Chereiose
addikt
Magyarországon mikor jelenik meg az új Ipad? Gondolok itt Istyle-ra..
-
-
atesz999
tag
Üdv!
Ipad mini 2 vásárlása előtt állok,és olvastam, hogy az Apple Magyarországon is megszokta tartani a black friday nevű ünnepet. Kérdésem, hogy milyen leárazások szoktak lenni? Érdemes rá várni?
Továbbá a Lightning USB átalakítóval ha PC-hez kötöm a tabletet, akkor lehet fájlokat , filmeket, zenéket átmásolni a tabletre?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Tudna valaki mondani ipadra egy olyan alkalmazást, amivel egy kóddal lehet védeni egy-egy hozzárendelt alkalmazást? Androidon használom az applock-ot, de itt nem találtam meg. Tehát olyan kellene, ami hogyha el akarom mondjuk indítani a messengert, akkor kérjen egy kódot, hogy illetéktelen ne tudjon belenézni. Van ilyen?
-
DaTika
tag
válasz
HardRic
üzenetére
Köszönöm, ez az oldal el is kerülte a figyelmem.
Igen, a cover valószínű maradhat ugyan az, de a casenél ugye változtani kellett rajta az tuti, és erről egy szó sem volt a bejelentéskor (ahogy az ipad mini is csak említve volt kb), ahho képest, hogy múlt évben emlékeim szerint a kiegészítőket is úgy mutogatták, mintha világmegváltó dolgokat gyártottak volna az eszközökhöz. Aztán itt meg síri csend, csakhogy majd rendelhető a két új tab.(#3222) daniel909: neked is köszönöm!

-
HardRic
addikt
http://www.apple.com/ipad-air-2/accessories/
Itt látszik, hogy van hozzá való új case. A cover meg szerintem ugyanaz. -
DaTika
tag
Arról lehet tudni valamit, hogy az air2-höz jön-e vele hozzávaló tok? csakmert az mintha kimaradt volna, hogy "ja és amúgy van tuti új szmárt kéjz meg kóver, csak ehhez csak most, majdnem olcsóért".
-
daniel909
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
az air 2nél én a kijelzőre leszek kíváncsi, azt mondják elég jó lett az új technológia miatt.
a sebesség nekem is elég bőven amit az A7 nyújt. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A vicc az szerintem, hogy még mindig nincs kihasználva az A7-es SoC. Csak, hogy érthető legyen: A6-os és A7-es SoC-cal szerelt telefonok között nem mondasz meg sebességbeli különbséget, legfeljebb 1-2 játékban, de az is ritka mint a fehér holló.
Tehát én még várnék itt is gyorsulást, az már mást kérdés, hogy Apple is akarja e..
-
daniel909
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
aha teljesen ugyanaz.
-
p87
senior tag
Lehet rendelni a store-ban, okt.31.-nov.03. kiszállítással.
Elképzelhető, hogy az APR-ekben hamarabb elérhető lesz? -
Jojo5
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
"Apple is keeping mum on the amount of RAM in the iPad Air 2 (which most probably means it's still 1GB)."
-
daniel909
addikt
attól függ honnan akarod beszerezni... az apple hivatalos honlapján ugyanezek az árak lesznek karácsonykor is, a váltás ugyanis tegnap volt. (+apr-eknél is természetesen ezek az árak lesznek)
más cégek szervezhetnek leakciózást ha felgyűlik a készlet, de ezt előre nem ehet tudni. -
Tua
tag
Sziasztok,
Barátnőmnek szeretnék karácsonyra egy iPad Mini 2-t. Érdemes most vennem, vagy karácsonyig van esély, hogy lejjebb megy az ára? (A Mini 3 megjelenésével)
-
daniel909
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
mert nincs miről beszélni. touch id + arany szín, csókolom. az év lehúzása. akinek van esze az mini 2-t fog venni, az elég jó áron van most így.
az viszont különös h a sima minit nem nyírták ki. ami egyúttal azt is jelenti h az ios 9-et is meg fogja kapni + az ipad 2 is, ami így már extrém hosszú támogatást élvez. -
Tomics
addikt
válasz
szentkuti11
üzenetére
Igen eléggé, kíváncsi vagyok hardveraprón mennyiért mennek majd, ahogy nézegettem most annyi mint az apple.hu-n. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)