-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Igen, hacsak nem tud az adott játék iCloud szinkront. Viszont ha visszaraksz backupot, akkor minden ugyanúgy lesz, mint korábban, de ha eddig csak iPhone-od volt, akkor annak a backupját direktbe nem tudod rárakni az iPadre, iBackupBottal kell az iPad backupjába átrakni a dolgokat.
-
lacy86
addikt
Lehet lama kerdes
de ha veszek egy iPad Air-t , a sajat ID-mel lepek be akkor a jatekokat elolrol kell elkezdenem ?! -
Ragnar95
félisten
-
Moonstone
csendes tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet az otthoni gép wifi-jére csatlakozni az iPad-al?
Az iPhone-nal össze tudtam hangolni, de ha letöltök, akkor a mobilnet-et hamar lemeríti. Az otthoni gépet viszont nem találja, hiába kapcsolom be mindkettőn a wifi-t, nem látják egymást. Mi lehet a gond?
Bevallom, nemrég cseréltem az otthonit és win8 került rá, amin még mindig van egy-két dolog, amit nem tudom hol lehet megtalálni vagy beállítani.Köszi előre is!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Arra tökéletes, anyaghasznalat, akksi mint az új, szinte elpusztíthatatlan. Magasan ver minden más tabletes, egy gyenge láncszem van, az pedig az OS. Ha a legújabb van rajta az sajnos lassítja, régebbi azzal meg néhány vágyott app nem lesz kompatibilis.
-
Tenager18
senior tag
Megkérdezem itt is, valaki nem tudja, hogy ebben a videóban ---> [link] mi az első bunyós játék neve ?
-
nofi
addikt
válasz
Tenager18
üzenetére
Azért szerintem ne szokj rá erre. Hidd el, hogy az iOS elvégzi a háttérben amit kell, pont ettől jobb a többi oprendszernél. Kitűnő példa erre a programok kilövése. Nem rossz funkció, ha valami szökőévente beakad vagy ilyesmi, de pont múltkor volt erről egy cikk, hogy kb többet fogyaszt az ha kilősz manuálisan egy appot mint ha hagynád a háttérben, mígnem az OS elveszi tőle alkalomadtán a memóriát.
-
Tenager18
senior tag
Letöltöttem a Battery Doctort. Elég jó kis app. Kérdésem, hogy a ram-nál mi az a Boost ? Először scannelni kell, utána van egy olyan lehetőség, hogy boost vagy boosting ... ez mi ?
-
Gadgetfan_
senior tag
Volt/van valakinek iPad 3 tapasztalata? Mit tud egy átlagos, másfél-két éves ilyen gép üzemidőben, erőben stb? Ajándékba szánnám anyámnak, nyomja ezeket a buborékos játékokat, meg farmeramazni, skype-olni, facebookozni jó lenne neki.
-
Tenager18
senior tag
Érdekes, hogy a Real Racing 3 sokszor akadozik Mini Retinán. A 4esen semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Van erre valami ésszerű magyarázat ?
Ugyanúgy iOS 7.1.2 van/volt mindkét gépen. -
valami jó kis szótárprogramot (angolt és esetleg franciát) nem ismertek ipadre véletlenül?
gyakorlatilag csak angolul olvasok és persze azért akad jócskán ismeretlen szó. valami olyasmit szeretnék, ami képes lehet arra, hogy gyakorlatilag lemásolja a korábbi szótár+szótárfüzet folyamatot, de persze hatékonyabban. csak ráklikkelek az ismeretlen szóra, az bekerül egy listába (lehessen sok listát menedzselni) a magyar megfelelőjével/angol definícióval egynyelvű szótár esetén. létezik ilyen, tudtok ilyenről? természetesen nem baj, ha fizetős.
egyébként így bő egy hónap alatt nagyon megszerettem az ipad minimet, tökéletes választás volt, bőven megérte a többletköltséget egy androidos tablettel szemben. és szerencsére egyáltalán nem kevés a 16 gb sem.
mondjuk fóliát nem tudtam ráapplikálni, már 5 db a kukában végezte, egyszerűen nem sikerült úgy rárakni, hogy használható maradjon :/
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére

-
Tenager18
senior tag
Jelentem : A HD Player tökéletesen viszi a 4K videókat, ráadásul ingyenes is

-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Okés, köszi
Meglesem én is. -
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Kipróbálom még majd másik lejátszóval

-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem hiszem, hogy 100Mhz-n múlna a dolog
Igen, bemásoltam 
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Érdekes módon a Retinás Mini nem viszi VLC-vel. Kiírta, hogy az eszköt tul lassu. Bár itt nem olyan képregényszerüen megy, mint a 4-en, de nagyon szaggat
Érdekes, mivel ugyanaz a hardver mint az Air-ben 
-
Tenager18
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi. Megnézem azt is. Amugy a Kindle nagyon jó, köszönöm kabalthenbk-nak még egyszer

-
univerzita
addikt
-
Tenager18
senior tag
A Retinás mini, és az Air megbírkózik a 4K-s videókkal ? iPad 4-en próbáltam, de kiírta, hogy nem támogatott, és képregényszerüen játszotta le

-
Tenager18
senior tag
Melyik a legjobb E-Book olvasó ?
-
HardRic
addikt
válasz
Tenager18
üzenetére
Tényleg fakóbb.
The iPad mini with Retina Display has the same color gamut as the standard iPad mini, which is narrower than the iPad Air and less than the sRGB coverage we normally look for. The biggest issue here is that there are other smaller tablets in this price range that do offer sRGB coverage (e.g. Nexus 7, Kindle Fire HDX 8.9).
http://www.anandtech.com/show/7519/apple-ipad-mini-with-retina-display-reviewed/3 -
Tenager18
senior tag
Amugy tapasztalatok a 4-hez képest :
Halkabb a hangszóró, hiába, hogy kettő van, a 4 hangosabb volt, viszont érdekes módon a Mini jobban nyomja a mélyet. Rossz volt a kijelzőváltás, de kezdek hozzászokni. Én valahogy észreveszem, hogy simább, gyorsabb mint a 4, pedig az is Qrva gyors volt nekem. Egy icipicit mintha fakóbbak lennének a szinek ... de ez lehet csak optikai csalódás. Ez után már nem szeretnék visszaváltani 4-re, inkább Air-re gyúrok. Hirtelen ezek jutottak eszembe

-
-
Tenager18
senior tag
Úgy kb mennyit ér most egy Mini Retina használtan ? 16-os, wifis. Szó szoros értelmében karcmentes, centiről centire vizsgáltam át. Doboza, alap tartozékai megvannak. Gari 2015 Áprilisig.
-
válasz
Tenager18
üzenetére
Amennyire tudom, csak a töltőcsatlakozója tér el.
Áprilisban rendeltem 10 db gyári Apple magyar szabvány töltőcsatit, 2 db-ot megtartottam magamnak, 7 db-ot eladtam a Hardveraprón szűk 2 hónap alatt. Van még 1 darabom amit 2 hónapja nap mint nap upolok. Vigye már el valaki!
Erre a hsz-re hivatkozva 50% engedményt adok, vagy ingyen posta, csak vigyétek már, mert nagyon unom upolni. 
-
Tenager18
senior tag
Annak van jelentősége, hogy milyen régiós egy iPad ??
-
erdoke
titán
válasz
weinmaker
üzenetére
Nem, a programok között nincs ilyen fajta átjárás. Ha az Open In... nem működik, akkor törlés, és a másikba másolás szükséges. Még inkább javaslok a hálózati lejátszást, pl. a mostanában sokat emlegetett, 13-14e Ft környékén kapható Kingston G2 MobileLite Wireless Reader beszerzését, amibe egy 64 GB-os SD-t vagy pendrájvot dugva az iPad háttértára kvázi bővíthető multimédiás tartalmakkal. Illetve az hálózaton lévő eszközök ezeket meg is oszthatják egymás között.
-
nofi
addikt
Hello!
Tudtok mondani olyan Windows-os filekezelőt amivel bele lehet látni az iPad könyvtárába? Alapértelemeztt szótárat szeretnék a Kindle könyvtárába másolni
-
Gadgetfan_
senior tag
...ha meg fontos lenne a dts akkor meg a PlayerXtremet ajánlom
-
erdoke
titán
-
weinmaker
őstag
Én meg totál megszívtam az oplayerrel most nyaraláskor. Feltöltöttem hat filmet, és egyiknek sem volt hangja, mert ac3-as hanggal voltak anfilmek. Én marha meg nem ellenőriztem le. Aztán leszedtem egy másik playert, de az meg nem látta az oplayerbe beimportált filmeket. Ez amiatt bosszantó, hogy a gyerekek tizenötezres fos androidos tabletje az xbmc- vel simán viszi. Erre igazán kitalálhatnának valamit, mert amúgy meg csúcs gép.
-
univerzita
addikt
Eszt megteheted sokkal könnyebben. Ingyenes VLC felteszel iPadre majd aszt megnyitod. A menü részben otless hogy Wifi Upload. Ha aszt megjelölöd átvált rózsaszín színre és ad egy ip címet. Eszt beírod a pc-éna böngészöbe és létre jön a öszekotés. Ha a filmet rá akarod másolni a iPadre akkor csak a + megjelölöd és ki tudod választani a pc-én a filmet majd aszt bemásolja.
-
Borsy
csendes tag
Na feltettem egy progit, amiről itt a fórumban olvastam, ami felgyorsítja a töltést a pc-n!

más:
elég láma vagyok még az ipad-témában, eddig csak androidos kütyükkel volt dolgom.
tudok feltenni filmet az ipadra (avi-t), amit aztán ott megnézhetek, tehát hogy ne wifiről kelljen streamelni? Xp alatt nem látom az ipad tartalmát mint egy meghajtót, (mint android alatt), így ugye közvetlenül másolni sem tudok rá. -
Tenager18
senior tag
Ide is beírom, hátha valakit érdekel
Adott egy Retina Mini, amit Ipad 4-re cserélnék, természetesen értékegyeztetéssel
Kicsi nekem ez a Mini 
-
erdoke
titán
válasz
llaszlo
üzenetére
Nekem van háromféle is, de régen vettem őket, linket most nem tudok adni. Szerintem egy gyors keresés fog adni találatokat.
Az egyik egy henger, aminek az alján ki lehet tolni 4-féle csatlakozót (US, EU, UK, plusz valami ferde), és a tetejébe szintén ezek mennek. Egy biztosíték van még benne, illetve a tetejére illeszthető egy USB kimenet es kupák is.
A másik egy lapos cucc, aminek az aljából kihajtható US/EU dugó, a tetejébe pedig bedugható vagy 4-féle.
A harmadik egy tök egyszerű dugalj átalakító, csak US-EU.
Mindhárom működik. -
llaszlo
veterán
Milyen USA-HUF töltő adaptert édemes vásárolni?
Azt elfelejtettem, hogy nem iPadhez kell. Tehát olyan kellene amibe az a lapos dugó megy és EU a kimenete, Gondoltam itt vannak olyanok akinek van ilyen jó minőségben. -
Borsy
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
van egy mp3-lejátszóé, természetesen megnéztem azzal is, de arra meg ki sem írt semmit, mintha rá sem dugtam volna... mintha nem is érzékelte volna. lehet gyenge hozzá, vagy nem tudom.
-
Moonstone
csendes tag
válasz
univerzita
üzenetére
Én is ezt olvastam, viszont fizetős... nem mintha ez probléma lenne, de mi van ha mégsem tetszik? Vagy felel meg az elvárásaimnak?
-
Moonstone
csendes tag
-
Borsy
csendes tag
üdv!
A napokban kaptam külföldről egy ipad minit. A hálózati adaptere nem európai szabvány, így gondoltam usb-n feltöltöm számítógépről. Azonban hiába ismeri fel a gép és a gépet is az ipad, a jobb felső sarokban ahol jelzi az akku szintet, azt írja ki, hogy "nem töltődik"... és tényleg nem töltődik...
Mi lehet a probléma? Majd megpróbálok venni hozzá hálózati töltőt, de számítógépről is töltődnie kellene, nem?
Borsy -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Számtalanszor jelezte már,hogy nehezen ír magyarul...A topiktársak nagy része tudja ezért nem szól érte senki!Legalább akar....

-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Te meg a magyar tanara?
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én Szlovák Komáromba élek de magyarországon dolgozok( magyarul kiválóan beszélek,de mint írtam nem a magyar a anyanyelvem és nem jártam magyar iskolába).Csehül(mert a elsö két osztájt cseh iskolába) többit pedig szlovák iskolába.Ennyt magamról.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Nincs is vita, ez a hóember akar itt feszkót kelteni de nem fog neki menni.
Egyébként én nem tudtam, azt hittem "jófejségből" írsz így. Hol élsz? -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nos a én helyesírási hejzetemet már számtalanszor forszírosztuk a fórumon.Persze nem örülök neki és eleinte mindig bocsánatot kértem. De most már úgy gondolom hogy sokan eszt a hibámot eltüritek és elnézitek. Én ezért nagyon hálás vagyok de megértek olyat is aki nem. Aszt még semmiképp nem szeretném hogy ezvéget vita legyen fórumozók köszt. Ha valakit zavar a helyesírásom nyugottan ugorja át a univerzita névnél.
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miert, o szolt hozzad?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha veszek egy iPad Air-t , a sajat ID-mel lepek be akkor a jatekokat elolrol kell elkezdenem ?!

nekem első használat után törölt vagy 300megát.

Igen, bemásoltam
Valaki próbált már hasonlót iPad-en?

Kicsi nekem ez a Mini