Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Köszi! Egyenlőre még szóhoz sem jutok.
-
veterán
-
bok92
addikt
Mától akkor hivatalosan is csatlakozok az alma klubba. nem mellesleg ez az első tabletem is. Air 2 64Gb wifi
-
Chereiose
addikt
Hát ez a black friday....Edigi el sem érhető, MM-ben sem lehet már kapni a 16-osat, szerintem kifogytak...Kíváncsi leszek jövőhéten Istyle mit akciózik le..
-
Eagl3
veterán
Hol tudom garanciáztatni az ipadem?
-
tepenzed
őstag
nem enged fel az edigitalra,csak láttam egy hírben,hogy black friday akciók vannak és csak ipad air 64gb-ra írja hogy 35000Ft kedvezmény van,aki esetleg bejutott az oldalra, nem látta, hogy a 16GB-osra esetleg van e kedvezmény?
-
bok92
addikt
válasz silmatauki #3786 üzenetére
Köszi! Hétvégén majd vadászok az ebayen.
-
silmatauki
őstag
"a case persze jobb lenne, de az még nem is kapható errefelé. Na meg az ára is szép, de ebayes ócó case sem lenne a legjobb megoldás."
1, Apple store-ban online már kapható a Smart Case. (Persze szerintem az árát nem éri meg.)
2, az eBay-en egész jó Air2 tokok vannak – pár nappal ezelőtt írtam a saját rendelésemről.
-
mrkorooo
aktív tag
az ebayes smart cpver pont addig jo meg nem talalok valami rendeset
valami par dollar volt es addig pont megfelelAsus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
bok92
addikt
-
mrkorooo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
icenterbe van ahogy nezem,en is ott vettem
128Gb 4g + wifi kellene?
szerk;
dragabb az MM?[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
bok92
addikt
Mediaban nagy nehezen sikerült egy 64gb air 2 készüléket lefoglalni, remélhetőleg pár óra múlva, mikor megyek vissza még meglesz. 128as verziót szerettem volna, de az állítólag csak két hét múlva lesz és addig meg nem szeretnék várni. Majd veszek hozzá egy 1TB wifi hdd eszközt, és az elég lesz. Remélhetőleg.
-
mrkorooo
aktív tag
-
NyalokAA
aktív tag
-
paavoo
aktív tag
Air 2-höz láttok olcsóbban smart covert?
-
mrkorooo
aktív tag
Kezd olyan hangulatom lenni mint neptunban targyfelvetelkor...
Megtelt,besetolt és ezek kombinacioja[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
bok92
addikt
Media marktnàl 10% kedvezmény van minden tabletre, így ipadra is. Edigital akciója viszont nagy csalódás, mivel csak régebbi modellekre vonatkozik az akció ...
-
mrkorooo
aktív tag
válasz mrkorooo #3766 üzenetére
Lehet,Fb-on ment el mindent
Edigital meg kozbe igy meghalt xddd[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit off, de még nem találtam meg a megfelelő topicot, ahova inkább írhatnám.
Androidon ha nyomom a Star Wars Commandert, és ugyanezt szeretném iPaden is megtenni, akkor meg lehet valahogy bütykölni, hogy folytatni tudjam a tableten, amit telefonon elkezdtem?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #3753 üzenetére
Nem tudom, mit csináljak. A főnököm rám bízta a döntést, mert éppen most rendszeresítik nálunk, és valamiért a 64 GB a minimum. Szóval nagy mázli, hogy tavaly 32-est vettem...
Szerintem megvárom, mi lesz ebből az iPad Pro pletykából. Márciusig kibírom, most úgyis ott lesz új kütyünek az i6.A legjobb aláírás a héten
-
Ilidzser
tag
válasz runner 125 #3758 üzenetére
Az AVI-t nem nagyon akarja...
-
runner 125
nagyúr
válasz Ilidzser #3757 üzenetére
Felteszel egy minden formátumot lejátszó appot (nekem VLC van), majd iTunes-on keresztül egyszerűen belehúzod PC-ről és rá fogja másolni. Majd a készüléken a lejátszó appot megnyitva, benne megtalálod az adott divx-et.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ilidzser
tag
Segítséget kérnék please. ddig sosem tetem filmet az ipadre és most úgy érzem, hogy hosszú lesz a repülőút.
Hogyan lehet a legkönnyebben egy avi-s videót rávarázsolni és le is játszani?
Per pillanat egy windowsos gép az adott. Leszedtem a sync ios programot.
Vagy segítenétek hogy a legegyszerűbb a folyamat?
Köszi! -
Chereiose
addikt
Most miért van mindenhol hiány a sima Air-ből, vagyis főleg a fehérből? Érdekes, hogy Edigital a fehéret már nem is forgalmazza, Istyle-ban sincs raktáron...Lassan elég ritkán lehet hozzájutni, pedig azt tervezném majd venni pár héten belül...
-
runner 125
nagyúr
Nos, meghirdettem a retina Mini-t.
erdoke, te már váltottál Air 2-re?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zileut
tag
Azért is érdeklődök hogy mert a speedshopban jelenleg 89 ezer és érdemes-e még várni jövő hétig hogy csökkenjen az ára?
-
bok92
addikt
válasz Chereiose #3745 üzenetére
Hivatalosan akkor van a Black Friday... nem tudom hogy ott lesz e valami. De nekem az Edigital is gyanús ipad akció kapcsán. 128 GB szinte csak rendelésre van, szóval az eleve nem lesz. Ha nem lesz semmi kedvezmény akkor egy 64GB verziót veszek + mellé egy 1TB wireless hdd és megpróbàlom valahogy laptopként használni. esetleg még egy apple billentyűzetet, de az majd inkább később...
-
Süvi
őstag
Már most 94.900. Ha nem cégnek veszed, hanem magánszemélyként, akkor Cetelem kártyával 85.410 Ft-ért elvihető.
Hozzászólásommal senkit nem buzdítok, bátorítok hitelkártya használatra, de odafigyeléssel (boltban megvenni kártyával, otthon átutalni a pénzt a kártyára) költségmentesen lehet használni.
(OFF)A Black Friday sok helyen nagy átverés:
Akartam venni egy monitort a MM-ban. Tegnapelőtt néztem, hogy 66.900. Tegnap láttam, hogy felvitték 74.900-re, (korábban nem volt semmilyen akcióban vagy akciós újságban), gondolom azért, hogy tudjanak majd belőle kedvezményt adni.A Black friday-től már sokkal jobbnak kezd tűnni 11.11 a kínai magányos emberek napja.(/OFF)
[ Szerkesztve ]
-
zileut
tag
Szerintetek van rá esély hogy az ipad mini retina (16 Gb, Wi-fi) ára 90-85 közé essen a black friday-en az istyle-ban, edigitalban vagy apple hivatalos honlapján?
-
h_eduka
tag
iPadhez keresek kulso akkumlatort (iPad Air) mit ajanlotok milyen kulso akkumlatort?
-
Mister_X
nagyúr
Van egy olyan problémám, hogy Safarival megnyitnék egy oldalt, aminek egyből a mobilos verziójára terel és nincs "asztali verzió" gomb az oldalon... be tudom állítani valahol, hogy ne mobilos/tabletes, hanem asztali böngészőként azonosítsa magát?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Most frissítem az ipad mini-t 8.1-re.
Az normális,hogy fekete háttér előtt fehér alma,alatta egy fehér csík ami kb. 98%-nál áll már egy bő félórája?[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz _Csaba_ #3726 üzenetére
Így. Korábban ugye egyből kitöltötte, most előbb rá kell nyomni.
KZP: Kulcskarikához biztos nincs köze, mert (sajnos) jó ideje nincs nálam bekapcsolva, mert ugye aktiválásnál a megadott telefonszámra küldi az aktiváló kódot, amivel csak az a baj, h nem él az a tel.számom már, megváltoztatni meg nem lehet, legalábbis fórumon se kaptam rá választ, illetve én se találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz univerzita #3729 üzenetére
Este próbálom, köszönöm!
-
KZP
őstag
válasz _Csaba_ #3732 üzenetére
Én inkább biztonságosabbnak nevezném, de néha ez már valóban kicsit el van túlozva. Nem bírom pl. megváltoztatni az Apple ID-hez tartozó jelszavamat, mert nem tudom a biztonsági kérdésre adott válaszaimat... Tehát itt meg fordítva sül el a dolog, mert új, biztonságosabb jelszót adnék, de nem lehet...
-
univerzita
addikt
válasz csipszikutya #3725 üzenetére
De van egy más megoldás ami neked jobb.Ha megvan a player iPadon, megnitod és a menüben bal oldalon van a WiFi Upload. Megnitod,átvált narancs. színre és ad egy http címet. Eszt bemásolod a gépeden a böngészöbe majd megnílik a playernek Wifi Upload. Job oldalon van a +. Ezzel kiválasztod a filmet és wifin bemásolja.
-
univerzita
addikt
válasz csipszikutya #3725 üzenetére
Ha xvid-ben vannak a filmek akkor kell letöltened lejátszót. Ingyenes a Dragon Video Player Lite. Ha letöltödted akor a iPadet öszekötöd a géppel. Majd a iTunes-al kiválasztod a aplikációk alatt a Dragont. Megnitod és a documentum részbe bemásolod a filmet.Ha iTunes-al nem menne akkor ajánlom a iFunbox vagy iTools programokot a gépre és ezekkel nagyon könnyü.Helyesírásért elnézést.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Low-end kérdésem lenne:
Hogyan tudok az ipad-re filmet rakni? picit szájbarágósan, ha lehet.
Illetve kell-e valami lejátszót letölteni hozzá, ha a filmek xvid-be vannak a gépen.
(idöm nem engedi, hogy foglalkozzak vele, 1,5 honapja használom a gépet, azóta 1 zenei albumot sikerült rárakni valahogy, de azt nem tudom, hogy sikerült)Köszönöm!
-
p87
senior tag
válasz ImpersonatoR #3714 üzenetére
Azt nem tudom sima Air-hez hogy viszonyul, mert én iPad4-ről váltottam, de nekem hozza a 4 üzemidejét.
Tegnap raktam töltőre 4,5 nap készenlét és 15,5 óra használati idővel.
Teljesen meg vagyok elégedve az Air2 üzemidejével. -
_Csaba_
senior tag
iOS 8 alatt a safari nem jegyzi meg a jelszavakat felhasználóneveket, pedig be van állítva neki. iOS 7 alatt még működött.
-
addikt
Ma del korul viszi el a futar az air 2 t. Meg utoljara meghajtottam de szerintem gyorsabban merul mint az elozo genes ipadem. Tobb mint felig merult mire hazaertem. Pedig maxra toltve hoztam el. Tuti hogy nem bir annyit. Ott volt hogy 3 nap hasznalt utan is csak 65% on volt. Mindenesetre ha veszek ujra szerintem sima air t fogok venni.
Persze meg igy is boven jo az aksiideje de azert erezheto hogy visszalepes tortent. -
TBMC
addikt
-
TBMC
addikt
sziasztok!
ipod shuffle generaciokkal bajban vagyok egy picit.
kerdesem lenne feletek, hogy tenyleg van e 5. es 6. gerenacios shuffle? ami 1/1 a 4. csak ujabb?az apple oldalan csak 4. generacioig talaltam.
koszi!
-
mrkorooo
aktív tag
Valaki esetleg nem tudja meg mondani nekem hogy hol lehet kikapcsolni hogy ne a nemreg torolt kepekbe rakja azon képeket amiket kitoroltem már 1x??
-
silmatauki
őstag
-
mv
aktív tag
Csatlakoznék a topikhoz. Egy hónapja használok egy iPad mini-t with retina display. Space gray, 32GB, AT&T cellular.
Ez az első tabletem, viszont a harmadik Apple termékem. (iPhone 5S, Macbook Air)
A kijelzője, teljesítménye nagyon tetszik. Az akksiideje kevésbé ...
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
mrkorooo
aktív tag
en most frissitettem, ilyenkor elfelejt mident ez a szar?Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
mrkorooo
aktív tag
válasz legiaap #3700 üzenetére
gondolom minden nap 10 orat netezel
nem hasznaltam 1est, sot elos tablam, de 2 napot le vagyok vele egyetemen meg idehaza is siman.pedig jatszok, heartstone,bongeszes, sot meg az asszony is megkaparintja neha.
semmi bajom az uzemidovel
meg akkor is siman beleferne ha minden este fel kell tolteni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest