Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
-
p87
senior tag
válasz vadászcsiga #6298 üzenetére
Köszi! Akkor valamelyik nap felrakom.
-
p87
senior tag
Air 2-re érdemes felrakni az ios 8.2-t?
Jelenleg a gyári 8.1 van rajta, javult valami vagy rosszabb lett? -
p87
senior tag
válasz szabogabor10 #5247 üzenetére
Hát nálam nem színeződik a kijelző bárhol nyomkodom, és a hanszoró sem pattogott egyszer se a több hónap alatt. Nálam csak a rezonálás van meg ha szól a hangszró.
-
p87
senior tag
válasz ImpersonatoR #3714 üzenetére
Azt nem tudom sima Air-hez hogy viszonyul, mert én iPad4-ről váltottam, de nekem hozza a 4 üzemidejét.
Tegnap raktam töltőre 4,5 nap készenlét és 15,5 óra használati idővel.
Teljesen meg vagyok elégedve az Air2 üzemidejével. -
p87
senior tag
Eladtam az iPad 4-esem és csak azt kérdezném, hogy szükséges a regisztrációját törölni az apple fiókomból?
-
p87
senior tag
Eléggé érezhető alacsony hangerőn is, nem tudom, hogy hardveres hiba-e, de még nem olvastam olyat, hogy valakinek ne rezonált volna, szóval szerintem mindegyik ilyen.
Nem tudom, lesz-e erről valami közleménye az Apple-nek, vagy egyáltalán foglalkoznak-e ezzel és próbálják javítani hardveresen, de lehet szoftveresen is lehet rajta javítani ha megtudják oldani, hogy levágják a hangszóróra jutó mély hangokat.
Ha jól emlékszem 52-53GB a felhasználható hely.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Egy kis összehasonlítás.
Air 2 (ios 8.1)vs. iPad 4 (ios 6.1.2)1. Kijelző:
-Betekintési szöge kicsit nagyobb az Air2-nek a légrésmentes kijelzőnek köszönhetően.
-Oldalról nézve a fényerő csökkenést hasonló mértékűnek láttam.
-Színekben minimális különbség van csak, mindkettő szép.
-A háttérvilágítás beszűrődése kisebb Air 2 esetén.
-Az Air 2 tükröződésmentes bevonata nagyon jó, jelentősen kisebb mértékben tükröződik.2. Hangszóró:
-Rengeteg mély hang, amibe a készülékház is beleremeg, kézben fogva elég furcsa érzés, engem annyira nem zavar, de olvastam, hogy sokakat nagyon is.
-Szebben szól mint az iPad 4 hangszórója, mély és magas hangokból is több van.3. Rendszer:
-Nagyon kijön a 2GB RAM előnye, böngészés közben nem töltöget újra és elég sok App-ot képes a memóriában tartani.
-Maga a rendszer is gyorsabb, gördülékenyebb, App-ok gyorsabban indulnak.
-Gyári Safari böngésző is nyilván gyorsabb Air2-őn, gyorsabban tölti be az oldalakat, görgetés is folyamatosabb.Úgy nagyjából ennyi lenne, üzemidőt még nem tudok, 81%-on volt mikor kibontottam, most 28%-van 8 óra használati idővel, szerintem annyit fog bírni mint az iPad 4, kamerát nem nagyon néztem, de nyilván jobb, minőségben és funkciókban is.
Ha valami még eszembe jut akkor majd leírom.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Meglett nekem is az Air2, 64GB sima wifis és asztroszürke.
iPad4-ról váltok, majd csinálok egy kis összehasonlítást hétvégén.
Még alig volt időm nyomkodni, de elsőre piszkosul tetszik, nagyon vékony és könnyű, és érezhetően gyorsabb az ipad4-től. Nálam kimaradt az ios7 és 8 szóval még ismerkednem is kell a rendszerrel.
Kíváncsi vagyok a 2GB RAM előny mennyire jön ki. -
p87
senior tag
iFixit szétkaptam az Air 2-őt. [link]
Most már 100% a 2GB RAM.
Ha minden jól megy jövőhéten már kezemben lesz egy 64GB-os wifi modell, nagyon kíváncsi vagyok.
Újfajta kijelző, ujjlenyomat olvasó, 2GB RAM, brutál jó lett! -
p87
senior tag
(#3273) gyuromoj és (#3274) Ragnar95 köszönöm!
-
p87
senior tag
Szerintetek mennyire rizikós tőle venni egy Air2-őt? [link]
Megbízhatónak tűnik, gondolom számlát nem ad, de nem is kell semmi az apple garanciához, így nem hiszem, hogy lenne buktató a dologban.
-
p87
senior tag
Biztató fejlemény Air 2 RAM témában. [link]
Felbukkant egy benchmark oldalon oldalon iPad 5,4 néven és 2GB RAM-ot ír hozzá.Mondjuk nem tudom mennyire hiteles ez, vannak érdekes eredmények is, pl. a CPU bench-ben elég brutál gyors és három magosnak írja, míg grafikában az iPhone-ok mögött van.
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Lehet rendelni a store-ban, okt.31.-nov.03. kiszállítással.
Elképzelhető, hogy az APR-ekben hamarabb elérhető lesz?[ Szerkesztve ]
-
-
p87
senior tag
Apple store-ban 16Gb 165k, 64GB 200k az air2.
Nem sok ez egy kicsit? Nem 150k és 180k-nak kellene lennie, vagy majd csak idővel fog csökkenni?
-
p87
senior tag
Air2 RAM-ról szó sem volt, félek, hogy maradt 1GB, tud már valaki valami biztosat?
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Elvileg Oct. 16.-án új iPad bemutató. [link]
Már várom. Remélem megkapják a 2GB RAM-ot és akkor talán váltok.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Érdeklődnék, hogy milyen a jelenlegi ios ipad4-en?
Én a mai napig ios 6.1.2 verziót használok, mert kezdetben nem igazán tetszett az új kinézet( még most se igazán) és voltak beszámolók, hogy lassabb, instabilabb stb.Mostanra sikerült már javítani az ios 7-en?
Eléri már az ios 6 sebességét, lagmentesek az animációk, RAM kezelése rosszabb vagy jobb?Lehet frissítenék mert jó lenne valami változatosság.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Motoros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest