Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
pana0017
üzenetére
Ha sokat hordozod, mindenképpen érdemes egy Minit venni. A retina nagyon is megéri a felárát, a sima változat 1-2 év múlva már nagyon elavult valami lesz hardverileg (már bejelentésekor is csak összenyomott iPad 2 volt), míg a retinába belekerült az aktuális év csúcshardvere. Szerintem ha filmezni, sorozatozni akarsz, kerüld a 16GB-os változatot, a 32-esre viszont már jó sokat lehet pakolni.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem feltétlenül kell lemondani róla, de a stylussal mindenképpen bevállalsz egy karcveszélyt. Én a Media Marktos 2000 Ft alatt kapható Hama és egyéb stylusokról viszont mindenképpen lebeszélnélek, mert úgy ragadnak a kijelzőhöz, mintha be lennének ragasztózva, görgetni például elég undorító érzés velük. A drágábbakkal nincs tapasztalatom.
-
-
szentkuti11
addikt
Megjelent a 8.0.1. Ha valaki felrakja, ne habozzon megírni, hogy történt-e pozitív-negatív változás. Én még maradok a 7.1.2-n, amíg nem lesz tökéletes a 8.x.x.
-
szentkuti11
addikt
Bár itt off, de ezek alapján én egyelőre nem próbálom be az iPad Mini-n.
(iPhone 4S)

-
szentkuti11
addikt
iPad mini 1st genre fel mernétek tenni az iOS 8-at? Kicsit tartok tőle mennyire akarja majd vinni az iPad 2 hardver. Annak idején iPhone 4-gyel beszoptam a 7-et, szerencsére volt shsh-m.
-
szentkuti11
addikt
Létezik értelmesen áron (~15k-ig bezárólag) magyar kiosztású jó minőségű BT billentyűzet iPad-hez? Lightning kábeles megoldás nincs véletlenül?
-
szentkuti11
addikt
Tiszteletem az almatáblásoknak!
Az első generációs iPad Minihez való eredeti Apple Smart Cover használható a retinás változathoz is?
szerk.: Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)