Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Tomics #41203 üzenetére
Passz az ár, nem írják sehol. Egyéb szervizekben 35-40 körül van.
De ha kifogsz egy nem túl régit akkor még elég lesz pár évig biztosan, illetve egy power bankkal könnyedén meg lehet támogatni bármikor.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
addikt
válasz Tomics #41200 üzenetére
A billentyűzettől sok minden függ. Az benne van az árban? Mert akkor meh..
De 200-ból kijön egy 2018-as 11 colos pro. Ahhoz később ceruza meg magic keyboard még legalább egy százas használtan.
Ha megelégszel valami 3rd party bt-os billel akkor akár a 9-es alap ipad is szóba jöhet, de az első gen pencil.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Noxy
veterán
Macska meg fel van mászva a fára.
Ha már ennyire rá vagy izgulva az Air2-re, akkor úgy is kell az iTunes.
Na ott keresgélhetsz előre magadnak játékokat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
daniel909
addikt
én is ezen agyaltam végül minit vettem és nem bántam meg. kompaktabb és imádom a kijelzőjét. nagyon jó kis gép mind 2. (szerintem az air nem ad annyival többet mint amennyivel drágább... persze nagyobb oké, de az néhány élethelyzetben még hátrány is. olvasgatni meg a mini kijelzőjén is nagyon jó a felbontás miatt miatt.) de ezt úgyis az dönti el h milyen élethelyzetben fogod főleg használni. otthonra jobb lehet az air, de ha sokat cipeled akkor a mini lehet jobb választás mivel kicsi. tényleg nehéz döntés egyébként.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
a karácsonyi szezonra szerintem mindenképp kidobálják az új ipadokat, de retina miniről meg airről nem lesz érdemes váltani.
lesz benne ujjlenyomatolvasó meg egy picit gyorsabb soc, ennyi. rebesgetik még a 2gb ramot de szerintem marad 1. szóval én se várnék, csak ha lyan fontos az ujjlenyomatlvasó..YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- Mobil flották
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest