Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker
üzenetére
Mondjuk asztali gépen icipicit máshogy működik a multitasking, de sebaj

Ettől még 3rd party appal van rá megoldás iOS alatt is, régebben a Jasmine tudta ezt, mostanság nem tudom, van-e lejátszó, ami tudja, mert a Google üldözi ezeket, én meg zenét szoktam hallgatni, nem YT-ot, így sose próbáltam. -
_Csaba_
senior tag
-
weinmaker
őstag
Én továbbra is attól vagyok kiakadva, hogy nem tudják azt megoldani, hogy a youtube menjen a háttérben. Gyalázat. Volt egy app ami tudta, de most már hogy frissült az ios azzal sem megy. Nevetséges, vagy inkább szomorú

-
csipszikutya
senior tag
sziasztok!
ipad air, legujabb os. ha zenét hallgatok (saját lejátszo, spotify) és belépek a safariba vagy az fb alkalmazásba 10/7 alkalommal lecsökken a hangerö. érzésem szerint kb. a felére. a kijelzö szerint nem veszi le a hangeröt, ugyan azt a csikot mutatja. kiprobáltam max hangerön, de hiába nyomkodom a plusz hangeröt nem csinál semmi. ha kisebb hangerön probálkozok és ugy viszem maxra, akkor sem produkálja a hangeröt, csak keveset emel rajta. a hiba akkor is jelentkezik ha fülesröl vagy a saját hangszorojárol megy a zene.
a probléma megszünik ha ujra inditom, majd ujra kezdi.mit tudok ilyenkor tenni?
köszi
-
bongeszo
aktív tag
válasz
_Mario_
üzenetére
Ne aggodj, ha az Andrassy uton megmutatod azonnal cserélni fogják(2-3 nap mire megérkezik a cserekészülék).
Én is így jártam még az iPad 2-vel. Mediamarkton keresztül küldtem vissza, és visszajött, hogy nincs baja. Ott azt javasolták hogy vigyem át személyesen. Megmutattam és nem volt gond, cserélték. Modjuk ha erre nem cserélték volna akkor soha többet nem vettem volna almás terméket. Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért nem lehet semmi kifogás a minőségre... Szerencsére ők is így gondolják.
amúgy előtte arra cserélték az ipadet, hogy a széleken bevilágított egy kicsit a kijelző. A többiek akik a családban használták észre sem vették de engem zavart, ahogy a szellemképesedés is, hiába csak fél percig tartott... -
_Csaba_
senior tag
Egy táblagépnek a fő egysége a kijelző. Nekem ne mondják már hogy nem befolyásolja a használatot, amikor zavaróan beég egy kép.
Ha lötyögne a hangosító gomb azt még elfogadom, de ha a kijelző hibás! akkor ne magyarázza meg nekem senki a szervizbe hogy az jó.. Ha én ilyennel szívnék és nem cserélnék, nagyon szomorú és dügös lennék.
-
_Mario_
tag
válasz
_Csaba_
üzenetére
szerintem is ez lesz, csak az a hihetetlen hogy nem veszik észre hogy,milyen a kijelzője meg hogy mindegyiknek ilyen mindegy 10 kor nyit az istyle aztán bemegyek érte utána meg mehetek az Andrássyra
meg azért egy 100k készüléknél nem igy kéne intézkedni nekem utána járogatni ez a második apple termékem többet se lesz szerintem mondjuk a 4s-el nem volt gond a wifin kívül mással de akkor is -
_Mario_
tag
válasz
_Csaba_
üzenetére
igen ott marad egy pár percig utána eltűnik és inkább a kék színeknél látványos.
Pl. játszok a Heartstoneal utána belépek a thumblrbe ugye az kék háttérrel dolgozik és szépen látszódik a pálya kontúrja benne, vagy youtuben nézel egy videó amiben folyamatosan ott egy szöveg az is bele ég utána eltűnik de akkor is látható addig jövőre személyesen fogom bevinni az Andrássy útra most megyek érte a dunaplázába de az is lehet egyből vissza küldetem -
atees
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Milyen routered van?
Mert air wifin 100körül tud -
legiaap
félisten
Egy kérdés a szakikhoz. Mostantól van fibre netem. 35 le és 18 fel. (14 le és 1 fel volt a régi)
Miért van az, hogy ezt az Air nem tudja hozni? 5S simán, míg Air max. 11 le és 16 fel eredményt hoz. -
_Mario_
tag
Sziasztok van egy 1 honapos mini retinam.
Ha 5 percig kb ugyan az a tartalom van a kijelzon bele eg be vittem a dunaplaza mert ez volt közelebb elkuldtek az az Andrássy úti szervizbe erre vissza küldték hogy nem rosszabb a kijelzoje mind a tobbinek wtf?
20e ft tabomnak se eget be a kepe egy óra alatt sem
Itt is személyesen kell latom intezkedni nem elég leadni egy szervizpontba azert ez elég hihetetlen igy le akkarjak razni az embert -
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.
Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.
Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.
Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem.
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére.
iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".
-
California1
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nincs :-)
Amúgy anno a nyáron ,nejem Sgs3 (9305) telojaban elromlott a kamera.... 12nap alatt gariba cserélve lett a modul (PartneroGsm ) -
_Csaba_
senior tag
válasz
California1
üzenetére
Korrekt cég akkor tényleg ki lehet jelenteni. Lehet a jézuska törte össze az előzőt

-
Szabikaa20
őstag
válasz
California1
üzenetére
Na az jó!
Nézd meg gyorsan nincs e összetörve ez is! 
-
California1
őstag
válasz
California1
üzenetére
Üdv uraim!
Igertem ha meg érkezik a csere Ipad azonnal jelzek!
Jelentem ma megerkezett , pontosan ugy ahogy a Partnero GSM tulaja mondta hétfőn,! Szó nélkül cserélték egy zsír új bontatlanra. -
SoldierL
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Megnyugodtam. Más játéknál nem csinál ilyet, az 5-nél sem! Én nem láttam ilyen "crash"-es hozzászólásokat. A gép tökéletes.
-
SoldierL
senior tag
Egyik topikban sem segítenek. Ilyen nincs. Kilépked a MODERN COMBAT 4! Ipad mini Retina. Nem vagyok kocka, de idegesítő. Arra lennék kiváncsi másnak is csinálja ezt? 8.1.2 van rajta.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok Ipad mini retinám van. 8.1.2-es rendszerrel a modern combat 4 multi közben állandóan kidob. Simán el kéne vigye, az 5. rész simán fut. Valaki tapasztalt ilyet? Állitsam vissza gyári állapotra? Mit tanácsoltok?
-
peti0211
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem ipad de alma

-->iphone 5c (kép)Tegnap foci edzesen kinthagytam ( szabadteren a taskamban) telefont mert vartam egy hivast es ezt adta ki amikor hasznalni szerettem volna.. Lattatok mar ilyet?
nekem teljesen uj voltegyébként igen ezért is érdeklődök hogy nekem is ezt mondják de ezek szerint csak megszokásból

-
_Csaba_
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megszokásból, nekem is ezzel jönnek mindig.

-
peti0211
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
tényleg?

mert én még abban vagyok ami régen volt hogy amikor töltöd megy az akksi élete..:| azért nem akarom elcseszni ezzel
de valami van benne nem ? ha sokat használom/töltöm gyorsabban hal meg -
peti0211
csendes tag
egy apple kérdésem lenne, legyen imac, macbok, iphone, ipad..
ha wifi valóban energia takarékosabb mint a 3g-4g ?
és az akkumulátor most hogy van ?
érdemes lemeríteni csutkóra és utána tölteni ?
mert hallottam olyat hogy ezeket az akksikat már nem kell mert az tesz neki rosszat de már 10% körül kellene feltenni töltőre, én úgy gondolom olyan 4-6% között kéne feltenni és ha megtehetem így is teszek, de ti hogy vagytok vele? -
weinmaker
őstag
Mesélje el legyen szíves egy hozzáértő, hogy hogyan is működik a diktálás az új ios-ban.
Vagyis addig okáé hogy diktálok, és elég jól felismeri, de hogyan lehet vesszőt, pontot, vagyis írásjelet tenni, vagy törölni? Vagy azt csak kézzel lehet? Vagy ha nem jól ismerte fel, akkor lehet hangutasítással töröltetni egy karakter, vagy az adott szót?
Illetve ez képes működni mondjuk messengerben is? Illetve van-e arra lehetőség, hogy netán ki is mondja, vagy felolvassa az érkező üzenetet?Bocsi ha sokat kérdeztem, és lerágott csont, illetve, ha van erről valami összefoglaló írás, akkor egy link is tökéletes lenne.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Noxy
veterán
válasz
California1
üzenetére
Handoff és javasolt alkalmazások bekapcsol.
Amit az egyiken elkezdel folytathatod a másikon. -
Ragnar95
félisten
válasz
California1
üzenetére
Hogyha felraksz egy fájlkezelő appot az iPadre, valamilyen szinten igen, de mivel nem asztali oprendszer fut az iPaden és a fájlrendszer zárolva van a felhasználó számára JB nélkül, így nem lesz teljesértékű a dolog messze sem.
-
silmatauki
őstag
A 2GB RAM-nak játéknál is baromi nagy előnye van. 1GB-os gépen, ha kiléptem pl. leveleket olvasni vagy egy picit webezni, az X-COM: EU gyakorlatilag azonnal terminálódott (a játék újratöltődése meg elég lassúka, még A7-es gépen is). A 2GB-os Air2-n nincs ilyen gondom: az esetek általában max. 20-25%-ában lövi le teljesen a rendszer. (Persze a Safariban nem nyitogatok tucatjával tabeket – max. 2-3-at.) Tehát ha komolyabb játékokat akartok játszani, akkor az Air2 ebben a tekintetben is megér(het)i a többletárat.
-
T_Stark
őstag
válasz
California1
üzenetére
Úúú tényleg, félrement, új hsz lett volna, sorry.

-
T_Stark
őstag
válasz
California1
üzenetére
Végül megvettem, győzött a kíváncsiság.
Eddig tetszik. Lényegesen "smoothabb" a rendszer még ezen is, mint az Android volt a Tegra3-mal.
iOS 8.1.2 van rajta.
Elkezdtem belakni, az iMediaShare-t kipróbáltam már DLNA-ra egy fényképpel, működik. -
California1
őstag
Üdv urak!
Arra van lehetőség iPad-en ,hogy az asztali mac-el közös hálozatba hozzam őket...azaz tudnám mondjuk böngészni a Mac-en lévő tartalmat iPad-en?
Kvázi úgy mint 2 mac mikor közös hálozatban van és tudom mind2őn a tartalmakat írni és olvasni is?
előre is köszönöm
-
univerzita
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
Használom a Ark MC -t Samsungon. Igaz nekem nem a Pro verzió van meg. Ezzel a mkv nem megy. A mov,mp4 igen. Lehet hogy a Pro-val igen.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Egy Samu Smart tv-re pl hogy küldesz bármit is AirPlayen?"
Pl. az ArkMC DLNA UPnP Media Center az, ami a Samut is (elvileg) meg tudja hajtani UPnP-n (DLNA-n) keresztül. Ez a player tud UPnP szerverként is működni külső UPnP rendererrel. Még idő híján nem teszteltem komolyabban, de mivel régebben megvettem, megnézem majd, és visszaszólok. Elvileg működnie kell.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Egy Samu Smart tv-re pl hogy küldesz bármit is AirPlayen?
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Dehogy arra, az más. Erre gondoltam: Lightning–digitális AV-adapter.
HDMI csatlakozoval tukrozheto a kijelző tartalma."Igen, az nem rossz, de a kábel nélüli AirPlay sem rossz, feltéve, ha nem akarsz játszani akciójátékokkal (arra az alkalmatlan a 120+ms lag miatt), és hardverből lejátszhatók a filmek, azaz mp4/mov/m4v formátumúak. (Ha meg MKV-k, akkor meg az Infuse Playert használod, egyedül az képes AirPlay felett hibátlan hardveres(!) MKV dekódolást.)
A szoftveres dekódolás, mivel azt nem az ATV végzi, használhatatlan AirPlay felett.
-
silmatauki
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
"Nálam nincs ilyen akadozás 720p,1080p filmeknél."
Az, hogy van-e szakadozás, attól függ, milyen lejátszót használsz és mi a lejátszani kívánt fájl formátuma (szakszóval konténere, ami egyben behatárolja a video és audiotrack(ek) formátumát is).
Ha a lejátszó képes a hardveres gyorsítás használatára (sajna nem mindegyik; egy fél évvel ezelőtt még a sokak által imádott VLC sem tudta ezt; most nem tudom, hogy a kurrens verzió tudja-e), és a fájl formátuma mp4, mov vagy m4v, akkor még az iPad1 / iPhone4 / iPod touch 4G (és minden újabb) is akadás nélkül játssza majd a cuccot. (Sőt, még az iPhone 3GS is, ha 10 Mbps-nél nem magasabb a videó bitrátája.) Persze ezek (az A4-alapú modellek; az előző generációs cuccok, pl. a 3GS, csak SD-s kompozit / komponens kimenetet támogatnak) VGA-n vagy HDMI-n keresztül is csak 720p-t tudnak kiadni magukból, de legalább nem kell külön a kedvükért lebutítani a fájlokat.
Ha ez a két feltétel nem teljesül, akkor a CPU fogja dekódolni a videót, amely A7-ig bezárólag nem igazán fog menni szakadozás (és forrósodás & sz@r akkuidő) nélkül.
Van még egy lehetséges szkenárió: az MKV-k esete, H.264-es vagy sima MPEG4 (azaz ASP) videóval. Ezeket a fejlettebb playerek (nPlayer, vagy ha AirPlay-en is akarod nézni, az Infuse Player minden verziója) mind hardverből játsszák. A kevésbé fejlettek, ill. az olyan amúgy sok mindenben vezető playerek, mint pl. a GoodPlayer, nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Dehogy arra, az más. Erre gondoltam: Lightning–digitális AV-adapter.
HDMI csatlakozoval tukrozheto a kijelző tartalma. -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Van valami kábel erre aranyáron, majd a többiek belonkelik"
A Camera Connection Kit-re gondoltál? Az sajna (jailbreak nélkül) csak importálást, és azután third party (inkl. nPlayer) vagy a stock Photos appból történő lejátszátszását tudja. Csak jailbreakelve és, iOS7.1+ alatt, csak és kizárólag Mac-es filesystemre formázott kártyát lehet elérni közvetlenül, importálgatást nélkül, és symlinkek használatakor gyak. bármilyen komolyabb AppStore-os lejátszóból (inkl. nPlayer). (iOS7.1 előtti rendszereken a FAT minden vállfaja támogatva volt, azaz pl. az iFile látta a bemountolt drájvot, és symlinket is lehetett a kártyára / USB stickre kreálni. Sajna ez mexűnt iOS7.1-től, azaz ott nem használhatsz FAT-et.)
Itt van minderről (mountolás, symlinkek, lejátszás third-party appokból stb.) egy topic. iOS7.1 előtti időkből van, amikor a FAT-es a kártyákat is bemountolta még a rendszer. Ma már ez csak Mac-os FS-szel m1.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
T_Stark
üzenetére
Van, az iMediaShare, de 2 órás HD videókkal nem fog megbirkózni mivel a camera roll mappábol olvassa be a videót, oda meg csak a megfelelő kiterjesztésu filet engedi be.
Van valami kábel erre aranyáron, majd a többiek belonkelik
Azon az okos tv-n biztos van USB aljzat. Miért nem dobod fel pendrive-ra a videót és már nézheted is. Apple csak apple-el van jóban, nincsenek barátai

-
-
T_Stark
őstag
Tudom, nem is ez a fő cél, csak amolyan végletként említettem meg, hogy max ezt csinálnám néha rajta amit tudnia kéne. Amúgy a fő felhasználás böngészés, chatelés, youtube, képnézegetés/alapszintű szerkesztés, zenehallgatás...
Semmi extra.(#4626) vadászcsiga
Gondolom van erre valami 3rd party app, amivel ki lehet küldeni DLNA kompatibilis eszközre képet, videót stb, vagy tévedek? -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Nálam nincs ilyen akadozás 720p,1080p filmeknél. YouTube videókat is gond nélkül játsza, játékoknál sincs nagy gond.
1. genes iPad mini(8.1.2)Mondjuk én nem panaszkodom, i6 plushoz kaptam telenornál

-
_adaml21_
őstag
Idézem: "Két alkalmazás egyidőben futtatható osztott képernyőn?"
Erre válaszoltam, hogy nem lehetséges. Egy szóval nem mondtam olyat, hogy zenének (vagy bármi másnak) osztott ablakban kéne futnia.
Utána pedig arra írtam, hogy attól még, hogy osztott képernyős multitask nincs, háttérben futhatnak párhuzamosan az alkalmazások, csak a kérdező nem tudott különbséget tenni a két dolog között.
-
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Mennyire érdemes még manapság első generációs iPad Mini-t venni?
Most adtam el az Androidos tabletem (Tegra 3 volt), amivel nem voltam igazán megelégedve, és most nem tudom hogy egy erősebb Droiddal újítsak be, vagy legyen Alma.
Apple-öm még soha nem volt, nem ismerem.A Mini hogy áll olyanokkal hogy HD filmek, DLNA?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Még jó, hogy azt is tudod, én mit hol láttam/használtam

-
atesz999
tag
Van egy olyan alkalmazás alapból a gépen, hogy térképek. Ha az ember ezt sokat használja pláne 3D bekapcsolásával, akkor a tárhelyet nagyon leszivja. A tárhely kezelése menü pontban azonban ez az alkalmazás nem található, hogyan lehet az alkalmazásbol kitörölni ezt a sok adatot? Vagy magát az alkalmazást letörölni?
-
silmatauki
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Jailbreakelj (amíg lehet), és
- ha iOS8-ad van és elég a videók ablakban futtatása, használd a VideoPane-t. Ez minden iOS-verzióval kompatibilis.
- ha esetleg iOS6-od vagy iOS7-ed van, akkor az OS Experience lesz a barátod. Ez a legjobb, de sajna még nem tudjuk, mikor lesz iOS8-kompatibilis.
- ha meg iOS5-öd, akkor a Quasar. Csak iOS5-kompatibilis, ne is várj belőle újabbat. -
-
atesz999
tag
Üdv
Két alkalmazás egyidőben futtatható osztott képernyőn? Van erre valamiféle megoldás? Mert eddig csak olyan alkalmazást találtam osztott képernyőre, ami csak internetes oldalak eseten működik.
-
Mister_X
nagyúr
A rendszer betűtípusait (gondolom jailbreak után) ki lehet cserélni? Az a baj, hogy a japán karakterek között használ elavult írásjegyeket, amik hasonlítanak a ma használtakra, de mások mégis. A probléma gyökere, hogy közös készletet használhat az iOS a kínai karakterek megjelenítésére is, mert a fenti karakterek a kínaiban benne vannak, de a japánban használtak meg pont a kínaiban nincsenek. Ez leginkább akkor zavaró, amikor gépelek, mert a billentyűzet az iOS készletét használja, de bármilyen applikáció, weboldal, MS Office, rendesen jeleníti meg... Természetesen az iWork is elb*ssza.
Ez annak fényében is érthetetlen számomra, hogy Japán igen erős piaca az Apple-nek és ezeket a hibákat japán ismerőseim se fogták fel, amikor megmutattam nekik.
-
_adaml21_
őstag
válasz
California1
üzenetére
Várjuk meg tényleg a keddet, de szerintem előzetesen ezek jó hírek, örülök, hogy jól alakul a dolog, és hogy normálisan állnak hozzá a problémához!

-
California1
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Üdv urak!
Ugye a story ott kezdődött ,hogy 24-én a fa alatt volt és ott lett kibontva törötten..... azonnal hivtam a bolt tulaját aki akkor mondta 27-én beszéljünk róla!
Ma reggel (dec 27) 08:17-kor csörgött a telóm és hivtak a boltból (Partnero GSM) ,hogy természetesen cserélik a készüléket .Hétfőn futáral küldik és kedden itt van elvileg nálam én meg adom a futárnak a töröttet. Jelenleg így állunk ,kedden tudnék többet írni ha a kezemben lenne a csere gép.Amúgy csak azért nem ma cserélik mert nincs nagyker aki cserélné illetve nincs futár.... -
_adaml21_
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Engem őszintén érdekelne, mit használsz az iPhone helyett

Most vettünk apunak-anyunak telefonokat, Sony Z2 és Samsung S4 mini.
Az S4 mini egy tök korrekt, kezes telefon, kábé annyit ér, mint egy i5. A Sony Z2 pedig egy nagyon minőségi, masszív telefon, brutál hardverrel. Ha első okostelefonom lenne, simán imádnám én is, így hogy évek óta iPhone-om van (meg most már 3 éve iPadem is), többnyire ide köt a rendszer. Emiatt, az Apple garanciáztatási politikája, és az értéktartása miatt veszek iPhonet.Ami viszont nagyon elgondolkoztatott, hogy a két telefon együtt olcsóbb volt, mint az iPhone 6-om. Azt azért megjegyzem, hogy ez számomra tökéletes telefon, mintha az én igényeimre szabták volna: az 5S-t imádtam, csak 2 dologban szerettem volna jobbat: kicsit nagyobb kijelző (én 4.5-re szavaztam volna), és jobb akkus üzemidő. Mindkettő pipa (ráadásul a kamera is klasszis), szóval happy vagyok!

California1: Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a dolog a törött iPaddel kapcsolatban, mindenképp írd meg, hogy mit sikerült intézni!

-
csipszikutya
senior tag
lenne még egy kérdésem, tudakozo jelleggel.
jobban merül a tablet ha a wifi hatosugara végében van? rendre 1-es csikot mutat a wifi, 3 falon át jön neki a net és néha el is dobja a jelet ha pl. megy a mikro, többen mászkálnak a router elött etc. illetve, jobban terheli magát a wifi egységet a gépben, csökkenteni az esetleges élettartamát?
sebességben nincs nagy eltérés, speed test szerint 20 megát kap igy is, közvetlen router mellet pedig 30at.bocsi a sok offért?! de kémikus vagyok nem informatikus vagy mérnök és szeretem tudni az ilyeneket és persze jo lenne minél tovább használni éppségben.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Google kifejezetten tiltja ezt a funkciót, ill. üldözi az ilyet tudó alkalmazásokat. Értelemszerűen, hiszen a reklámokból él, amit te nem akarsz megnézni.