Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Mekkora döbbenet, h a retina Mini 3-ról nullla szó esett, csak berakták a végén 1 percben.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tomics
addikt
Ha jól látom az új mini csak abban különbözik, hogy kapott egy touch ID-t?
Pedig erre vártam, de akkor úgy néz ki megveszem a retina minitPH! addikt since 2004
-
daniel909
addikt
szia!
olyanra elég ritkán van példa, hogy árat cskkent az apple mikor erős a forint. (ugye azért van most magasabb ár mert gyengébb a forint) jó eséllyel 1 év múlva csökken majd az air 2 hivatalos ára mikor jön az upgrade.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #3178 üzenetére
Komolyan hallod, annyit panaszkodtál már a Safari miatt, mint amennyit az összes iPad user nem Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó FAIL. Szerintem ezt más is unja már, hetek óta olvasni.
Van pár bugja, én nyúzom rendesen mindennap, szaggat az animáció meg irt ott, nekem sem tetszik de majd javítják tán!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Gadgetfan_ #3188 üzenetére
Nem említették i5-nél sem pedig akkor megduplázták a ramot.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Az előző iPad Air árát még 220Ft/$ árfolyamnál állapították meg, a mostani iPad Air2 árát már 240Ft/$ árfolyamnál, ami csak emelkedni fog a jövőben, így nem valószínű, hogy a hivatalos Apple store és az apr árak csökkeni fognak.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Jojo5
őstag
válasz univerzita #3187 üzenetére
Phonearena es Gsmarena is 1Gigat ir...
Ha jovore eloadjak hogy revolutionary 2Giga elkuldom oket az annyukba...Most mar csak az a kerdes, hogy nekem az Air vagy az Air 2 lenne jobb valasztas...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz univerzita #3187 üzenetére
Szerintem említették volna ha két gigás lenne, ez elég fontos adat ahhoz. De majd úgy is szétkapják hamarosan, ki fog derülni. Szerintem nincs két giga.
-
univerzita
addikt
válasz Gadgetfan_ #3184 üzenetére
Csak kiszivárgott képekböl amik megjelentek, azokon állítólag már 2GB-modul szerepelt.Termék bemutatáskor nem szoktak RAM-ról tájékoztatni.De lehet hogy az már a 12.9 iPad modul volt amit majd jövöre akarnak bemutatni. Akkor tévedtem( remélem nem).
-
Alex91
félisten
Majd ha ennyiert nem viszik, akkor lesz arleszallitas . Na, csak a viszonteladoknal, Apple a sajat boltjaban nem igen csinal ilyet...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz univerzita #3180 üzenetére
Ezt honnan vetted?
-
tinti10
újonc
Sziasztok, én pont ma kaptam meg az új ipad mini retina készülékemet. T-home-n belül vásároltuk online, kedvezménnyel. S hát nem is tudom, hol kezdjem. A problémám az, hogy nem tudom bejelentkezni az app store-ba. Létrehoztam egy apple ID-t amivel a gamecenterbe sikerült belépnem, de amikor az app store-n akarok ezzel a fiókkal bejelentkezni akkor azt írja ki, hogy "this apple ID has not yet been used in the itunes/app store. Tap review to sing in, then review your account information. rákattintok a review-re és folyamatosan kér ien adatokat pl h melyik országban lakok. (s az egyik hiba amit észre vettem h nem mindig reagál a next gomb) Aztán a végén ezt írja ki: "your session has timed out. Please try again. code: 5107" Már többször próbáltam újra és újra bejelentkezni de semmi nem használ. Próbáltam a neten rákeresni a problémára és hát nem sok mindent találtam. Esetleg ti tudnátok segíteni?
A másik dolog, hogy mikor bekapcsoltam 80%-n volt az akumulátor az utóbbi 1-1,5 órában amikor próbálom ezt a gondot megoldani 15%-t csökkent. Ez normális? (nem volt még apple termékem de a zte-m tovább bírja)
[ Szerkesztve ]
"Kamikaze airplanes in the sky Are we going down or will we fly"
-
Scoobyka
addikt
Akkor mostani frissites utan az ipad mini csak 5 megapixeles isigh kamerat kapott a nagyteso 8-al szemben? Vagy a ramban is faragtak?
-
-
pana0017
senior tag
válasz vadászcsiga #3174 üzenetére
A8-as chip, 8 mp-es kamera, 6,1 mm vékony, TouchID, új Wifi antenna, illetve egy tükröződésmentes (?) felülettel ellátott kijelző.
-
gerii
addikt
Mini 2-t most lesz érdemes venni, a 3-nak nem sok értelme.
A 16GB-ot meg úgy látszik csak jövőre fogják elhagyni -
p87
senior tag
Apple store-ban 16Gb 165k, 64GB 200k az air2.
Nem sok ez egy kicsit? Nem 150k és 180k-nak kellene lennie, vagy majd csak idővel fog csökkenni?
-
pana0017
senior tag
Ennek az új Mininek mi értelme volt? Az arany színen meg a Touch ID-n kívül nem túl sok újdonság van. Ez az új Air viszont annyira ütős, hogy megéri rajta elgondolkozni.
-
Vasinger!
nagyúr
Mondjuk az, hogy hétfőn adják ki a 8.1-et az talán azt sugallja, hogy még dolgoznak rajta, vagy tévedek?
-
p87
senior tag
Air2 RAM-ról szó sem volt, félek, hogy maradt 1GB, tud már valaki valami biztosat?
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Az új Air 2 eléggé üt, viszont a mini 3 elég ratyi lett. Se új anti-glare kijelző, se új kamera Pedig szerettem volna megint minizni de így nem éri meg.
-
legiaap
félisten
Na apple TV-n stream beizzítva. Nagyon remélem nem fog akadni!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki használt itt valaha is Stylust iPadhez? Hogy a fenébe oldotta meg, hogy ne zavarjon be a csuklója a kijelzőn?
-
Ragnar95
félisten
válasz _Csaba_ #3158 üzenetére
Nyomj egy network resetet. Nekem i5 csinálta 8.0.2 után új SIMmel, hogy a net nem működött se wifiről se 3G-ről, ezt naponta 1x eljátszotta, aztán nyomtam network resetet, azóta jónak tűnik.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
_Csaba_
senior tag
iPad2 vodafone-os 3G-t eldobálja mióta ios8 van. Csak újraindítást követően működik újra a 3G. Ilyennel találkoztatok már?
-
Ragnar95
félisten
válasz peugeotmate #3155 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogyha ennyire tropa az akksi, akkor külső akksiról menne, de meg kell nézni,h tölthető-e egyáltalán még és töltőről működik-e.
Amúgy az a pár perces akksi elég gyanús, még egy Apple termékkel sem találkoztam, aminek ennyire tönkrement volna az akksija, főleg,h a kiállított modelleket töltőn szokták hagyni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz peugeotmate #3155 üzenetére
Akkor már inkább kifizetném az új aksit. Egy külső akkuval használva, pont a lényegét veszítené el a cucc, a kényelmes használatot, és a hordozhatóságot. De persze te tudod...
-
peugeotmate
őstag
válasz Gadgetfan_ #3151 üzenetére
Engedményre én is gondoltam, használt terméknél csak lehet alkudozni egy áruházlánccal is. (Eladónak kb tök mindegy mennyiért megy el, csak vigyék, az áruháznak meg profitot úgysem hoz ez a készülék...) 10400 mAh-es, Xiaomi külső akksi szűk 7 ezer forintból már ki is jön és így kap az ember egy teljesen használható iPadet.
meg
-
Vasinger!
nagyúr
Azt akarod mondani, hogy támogatja a 3rd party programokat is? Az azért fura, mert ugyanazt a szoftver használja mint az elődje. Esetleg rendelkezel eggyel, hogy ezt tudod?
vadászcsiga:
Ez tény, de 6 és 6 plus-hoz biztos kevés lenne, meg ha egyszer feltöltöd a telódat vele már le is merült 0-ra kb. Külső akksiból mindenképp 2-3000 körülit vennék, ha kéne.
Alex91:
IOS alatt ezt kicsit másképp működik
-
Alex91
félisten
válasz Vasinger! #3147 üzenetére
Android alatt pl. esexplorerrel siman lathato a rakotott adathordozo tartalma. Nem tudom iOS alatt van-e valami hasonlo...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz peugeotmate #3150 üzenetére
Egy akkucsere 18 ezer forint az iPad3-ba, így a 63 ezres végösszeg nem egy nagy üzlet, igaz, van egy zsírúj géped. Ha le tudsz alkudni még 5-10 ezret már jobban megérné.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Adott egy demó iPad 3 készülék. Az egyik bevásárlóközpontban volt kirakva és most eladó sorba került. 45 ezer magyar forintért kínálják, dobozosan. Garanciát is vállalnak rá, de a gyári már lejárt. 3 napon belül visszavihetem indok nélkül, ha valami miatt nem válna be. Viszont az akksija elvileg hulla, pár percet bír csak ki az eladó elmondása szerint. A helyszínen ezt nem tudtam lecsekkolni, mert addigra le volt már merülve teljesen. Szerintetek van értelme pénzt ölni a készülékbe? Külső akksiról végülis lehetne használni... Vagy ki is cseréltethetem adott esetben. Amúgy szép állapotban van a készülék. A kijelző nem karcos, leejtve nem volt, ezért is kezdtem el filózni rajta.meg
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #3145 üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam a holnapon található adatok alapján.
Külső akksinak még iPhone-nak is kevés, ez a fájmegosztósdit meg otthon nem találom hasznosnak, mert van Airplay, meg egy normális lejátszó tud Wifiről játszani, a gépem meg úgy is mindig meg.
Én nem igazán látom a valós életben olyan használati módját, amit én kihasználnék így nem hiszem, hogy veszek.
Ez akkor lenne jó számomra, ha mondjuk rá lehetne pakolni jó sok dolgot egy nagy SD kártyára és onnan lejátszani a saját zenelejátszómmal, vagy videólejátszómmal a dolgokat, nem pedig Kingston beépített appjával ami elég fapados. Jól látom, hogy erre nincsen mód, hogy külső appal játszuk le? (VLC, AVplayer, Capriccio)
-
vadászcsiga
félisten
válasz Vasinger! #3144 üzenetére
Mobil töltő, wifis tároló egység. Egy app segítségével fájlokat tudsz rajta tárolni, sd kártyával bővíthető.
Közös hálóra csatlakoztatva iPaddel fájlokat tudsz rátenni, és letölteni.
Itt egy videó róla: [link]
És itt a specifikáció. 1810mAh-es akku. Nem túl nagy[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Kingston Digital MobileLite Wireless
Ha valakit erdekel, ennyit talan meger...
-
func93
senior tag
Ezzel a 8.1 frissítéssel várható tényleges gyorsulás pl. Egy iPad 2-n?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
daniel909
addikt
válasz HardRic #3128 üzenetére
Akkor a telefonom kijelzője milyen fakó mert a mini 2 kijelzojet csodalatosnak látom.
A telefonom kijelzojet meg egy fosnak.Panna: eleg valószínű hogy lesz új mini is. Az a8 chipsettel és ujjlenyomat olvasóval.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Chereiose
addikt
Ugye 16-án mutatják be az új Ipad-et. Itthon karácsony környékén kapható lesz, vagy még előbb?
-
szentkuti11
addikt
válasz pana0017 #3126 üzenetére
Ha sokat hordozod, mindenképpen érdemes egy Minit venni. A retina nagyon is megéri a felárát, a sima változat 1-2 év múlva már nagyon elavult valami lesz hardverileg (már bejelentésekor is csak összenyomott iPad 2 volt), míg a retinába belekerült az aktuális év csúcshardvere. Szerintem ha filmezni, sorozatozni akarsz, kerüld a 16GB-os változatot, a 32-esre viszont már jó sokat lehet pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Egy iPad vásárlásán gondolkozom, főleg a Mini felé kacsingatok, azonban lenne pár kérdésem. Sokat néznék rajta filmet, sorozatokat. Szerintetek mennyire zavaró a kisebb képernyő a 10"-hez képest? A retina megéri az árát pluszba? Emellett csak átlagos dolgokra használnám (pdf, böngészés, mail), játék csak nagyon minimális mennyiségben. Illetve mekkora tárhely javasolt? Egy ilyen tablethez való felbontásban és formátumban mekkora egy átlagos méretű film/sorozat?
-
aizen92
addikt
válasz daniel909 #3124 üzenetére
én nem érzem szükségesnek a 2gb ramot.
Van hogy 3 nap után és ugyanúgy visszatölti a chrome/safari megnyitott lapokat 2 másodpercen belül. ( nem újratöltés! ) Bőven elég szerintem.Tudom, hogy nem mérvadó, de pár hónapja leváltott nexus 7 2013 tabletem soha nem használ 1 gbnál többet! Pedig 2 gb-os volt. Semmit nem zártam be soha, max 850-900mb-ot zabált, nagyon extrém esetekben. Szerintem itt is ugyanúgy fölösleges lenne. ( Telefonom N4 pedig 700 fölött nem eszik, pedig ugyanúgy 2gb van ).
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
daniel909
addikt
jo lenne ha 20an jönne a 8.1 mert zavar a kilépés animáció akadasa valamint h nem forog el rendesen minden esetben.
Az új padek nem izgatnak az a7 proci eleg egy ideig. A 2gb ram mondjuk jól jönne néha de az apróság.Néha a spotify is megakad mikor kilepek egy programból ez is eleg béna.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz szentkuti11 #3121 üzenetére
Egy ilyen Stylusnak a végén nem pont a ezt a porvédő funkciót végzi az a kis búra?
-
szentkuti11
addikt
válasz Vasinger! #3120 üzenetére
Nem feltétlenül kell lemondani róla, de a stylussal mindenképpen bevállalsz egy karcveszélyt. Én a Media Marktos 2000 Ft alatt kapható Hama és egyéb stylusokról viszont mindenképpen lebeszélnélek, mert úgy ragadnak a kijelzőhöz, mintha be lennének ragasztózva, görgetni például elég undorító érzés velük. A drágábbakkal nincs tapasztalatom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz szentkuti11 #3119 üzenetére
Ebben igazad van, de fóliának a tapintását nem bírom érintőkijelzőkön és Air-re baromi drága egy.... (ha meg gariba menne, akkor meg ugye ennek az értéke elszáll, mert le kell szedni)
Akkor ezek szerint muszáj lenne lemondanom a Stylusról emiatt?
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz szentkuti11 #3117 üzenetére
Fóliafóbiám van, így emiatt nem fog menni. Elvileg ezek a Stylusok arra lettek kitalálva, hogy érintőkijelzőn használhassák az emberek, fóliát nem mellékelnek mellé.
-
Vasinger!
nagyúr
Használ valaki Stylust iPadhez? Ha igen milyet érdemes venni és honnan?
Köszi előre is!
-
Ragnar95
félisten
válasz runner 125 #3111 üzenetére
Nem, mivel JB nélkül semmilyen app nem nyúlhat bele a rendszerbe.
JB-vel SBSettings volt hasonló annó, de iOS7 óta nem tudom, van-e ilyen tweak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
válasz runner 125 #3111 üzenetére
Szedd le a Weblock appot amikor ingyenes, az mindenből kiszedi a reklámokat.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Két dolog meg.
Tényleg nincs reklám mentes free számológép app?Mac-en használom az iStat-ot, nagyon bírom, hasonló app, ami beépül mondjuk a fejlécbe, létezik iPad-re is?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Ragnar95 #3108 üzenetére
En vagyok béna, vagy pontosan h érhető el az h a háttérben is fusson az anyag? Nálam ennél sem működik.
Bigdady
Ah köszi, ez végre tudja.
(Mondjuk egy pillanatra megakad, ha lerakom a háttérbe, de ez legyen a legkisebb gond.)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz runner 125 #3107 üzenetére
Freedi player
-
Ragnar95
félisten
válasz runner 125 #3107 üzenetére
3rd party app kell hozzá, pl Jasmine
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Mi a megoldás arra h ha akar böngészőben, akar a YouTube alkalmazassal játszok le egy klipet, ellepve róla ne stopolja azonnal? Piszkosul zavar, baromi sokszor jol jönne h megy YouTube-rol a zene a háttérben es közben mást csinálhatnak.
-
func93
senior tag
Kinek hogy szuperál ios 8-al az ipad 2?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Garada
őstag
Hivatalosan is bejelentették, október 16-án érkezik az új Ipad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest