- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Az asszony Ipad-ére szeretnék tokot venni, kinyithatósat, amit ha ráhajtok az Ipad-re akkor elsötétül a kép. Volt már neki ilyen csak sajnos eltört.
Nem tudom pontosan milyen Ipad-e van, a dobozáról annyit sikerült leolvasnom, hogy Ipad Cellular 32 Gb, modellszám: MD523SL/A.
Sajnos nem tudom, hogy merre indulhatnék el és ebben kérném a segítségetek. Ha esetleg tudnátok ajánlani bármilyen oldalt, boltot ahol jó áron tudnék ilyet venni, akkor azt nagyon megköszönném! Akár még a használt piac is szóba jöhet.

-
fogirobi
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kapacitás 27,1 Gb, akkor gondolom ez a 32 gigás lenne nem?
Mennyiért lehetne szerintetek eladni? Mennyit érhet? -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni Tőletek egy kis segítséget! Kaptam még régebben egy iPadet, nem igazán van kihasználva és szeretném eladni, viszont nincsenek meg sem a papírjai, se a dobozza. Hogyan tudom megnézni pontosan, hogy milyen iPadem van és egyáltalán mennyit érhet? Mert felmentem a jófogásra, hogy megnézzem mennyiért lehet eladni és akkor szembesültem vele, hogy milyen sok fajta van....
A másik kérdésem, hogy milyen módon tudnám én lepucolni teljesen? Mert elég sok adat van rajta, ami nekem nem kell, de másnak meg nem adnám oda úgy.Köszönöm szépen előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest