Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ahhoz is használom, ha már itt van miért ne? Így a folio kitámasztással használható is. Mindezidáig erre a 13.5-ös surface book volt befogva, tehát ez nem annyira nagy nekem, de tok nélkül nem igen tudtam használni media fogyasztására. Ha kézben tartottam akkor maximum kanapén ülve működött. Ágyban az a baj, hogy nehéz, egy idő után úgy is ráteszed a hasadra/mellkasodra amit mivel vékony elkezd nyomni olyan erővel ami nem kellemes. Asztalon pedig kezdetektől fogva egy állítható állványon használom, ez fixen tartja akkor is ha ráteszem a kezem és rajzolok, olyan szögben amiben éppen kényelmes.
Amire nem gondoltam, hogy a sok mágnes miatt hozzá is ragad, de ezt orvosoltam egy 5 mm-es szivaccsal ami az egész állványt lefedi.
Nem szép, nem minimal, de én haszálni akarom, ha már kiadtam érte több mint 400 ezer forintot.
És azt kell hogy mondjam, a 250-ért vett Sur.Book használhatóbb volt számomra médiafogyaszásra.
Sajnos én rajzolni vettem mindkettőt “elsősorban”. Így csakis az volt a fő szempont, de persze másra is használom így arról is van tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest