Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smc

addikt

válasz #05304832 #22790 üzenetére

Ahhoz is használom, ha már itt van miért ne? Így a folio kitámasztással használható is. Mindezidáig erre a 13.5-ös surface book volt befogva, tehát ez nem annyira nagy nekem, de tok nélkül nem igen tudtam használni media fogyasztására. Ha kézben tartottam akkor maximum kanapén ülve működött. Ágyban az a baj, hogy nehéz, egy idő után úgy is ráteszed a hasadra/mellkasodra amit mivel vékony elkezd nyomni olyan erővel ami nem kellemes. Asztalon pedig kezdetektől fogva egy állítható állványon használom, ez fixen tartja akkor is ha ráteszem a kezem és rajzolok, olyan szögben amiben éppen kényelmes.
    Amire nem gondoltam, hogy a sok mágnes miatt hozzá is ragad, de ezt orvosoltam egy 5 mm-es szivaccsal ami az egész állványt lefedi.
    Nem szép, nem minimal, de én haszálni akarom, ha már kiadtam érte több mint 400 ezer forintot.
    És azt kell hogy mondjam, a 250-ért vett Sur.Book használhatóbb volt számomra médiafogyaszásra.
    Sajnos én rajzolni vettem mindkettőt “elsősorban”. Így csakis az volt a fő szempont, de persze másra is használom így arról is van tapasztalatom.

Új hozzászólás Aktív témák