- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
válasz
HardRic
üzenetére
[Vélemény erről a fóliáról?] Érdemes ilyen drága fóliát venni? Vagy elég az 'occsó fólia is?
-
_Balee_
aktív tag
Sziasztok!
Átlagos tartalomfogyasztásra, filmnézésre, néha egy kis játékra elegendő az iPad 9 vagy érdemesebb inkább iPad Pro-ra beruházni? Tudom elég hülye kérdés, elég nagy köztük az árkülönbség.

-
_Balee_
aktív tag
UPS-sel mik a tapasztalatok?
Az Apple Store-ból rendeltem egy iPad Pro-t. UPS-sel küldik, elvileg a mai napon kellett volna megjönnie. Az UPS rendszerében továbbra is az látható, hogy a mai napon kiszállítják. Elvileg 7-ig szállítanak. Hát gondolom nem sok esély van arra, hogy ma megjön. Szerintem az a legnagyobb gond, hogy munkahelyre kértem a kiszállítást, a kaputelefonon értelemszerűen nincs kint a nevem. Persze megadtam, hogy hivatali épületről van szó. Elvileg az UPS-ses futár nem hívja az embert, és ha nem tudja azonosítani a címet, simán visszaviszi a csomagot. Ha ez tényleg így van, kurva szar egy cég.
-
_Balee_
aktív tag
Az Apple Store-ban írt szállítási határidők mennyire pontosak? Azt írják, hogy mai rendelés esetén szerdán megjön a megrendelt termék. Szerintetek tényleg megjön szerdára?
-
_Balee_
aktív tag
Tudtok olyan magyar üzletet, ahol lehet kapni második generációs Apple Pencil-t?
-
_Balee_
aktív tag
A 2018-as iPad előlapi kamerája nem gyenge facetime-ozásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest