Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
_Balee_ #22780 üzenetére
Elég nyomorultak. Én is rendeltem Apple-től cuccot, ők hozták, első nap hagyott egy értesítőt(!), hogy ott volt. Se szám semmi, csak a UPS-é (a központé). Őket kellett felhívnom, hogy akkor most mi is van? Meg hogy meghatalmazás kell, ha más veszi át, mert ez Apple kikötés meg hasonlók..azt hittem a pofám leszakad
Legalább lett volna egy futár telszám és vele lebeszéltem volna valamit
-
szabonagyur
félisten
válasz
_Balee_ #22780 üzenetére
Mi egy hete rendeltunk ugyan mast, de UPS volt a futar, elso alkalommal nem is hivtak csak a nyomkovetesben lattuk, hogy a futar szerint o megprobalta a kezbesitest. Kovetkezo nap hivta paromat a futar aki mondta, hogy majd en kimegyek erte (szintrn melohelyre kertuk) es kimentem es majdnem elment a csavo ha nem szaladok utana meg kiabalok...
-
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest