Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz _Balee_ #37463 üzenetére
A minőségi paperlike cuccok ilyen árban vannak, viszont rontják a vizuális élményt. Ha nem használsz cerkát, akkor vegyél sima üvegfóliát. Ha fontos a képernyőre írás/rajzolás, vehetsz puhább hegyeket is.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
szaszyka
senior tag
-
Jaded
őstag
válasz _Balee_ #22780 üzenetére
Elég nyomorultak. Én is rendeltem Apple-től cuccot, ők hozták, első nap hagyott egy értesítőt(!), hogy ott volt. Se szám semmi, csak a UPS-é (a központé). Őket kellett felhívnom, hogy akkor most mi is van? Meg hogy meghatalmazás kell, ha más veszi át, mert ez Apple kikötés meg hasonlók..azt hittem a pofám leszakad Legalább lett volna egy futár telszám és vele lebeszéltem volna valamit
Renault Megane IV Limited
-
félisten
válasz _Balee_ #22780 üzenetére
Mi egy hete rendeltunk ugyan mast, de UPS volt a futar, elso alkalommal nem is hivtak csak a nyomkovetesben lattuk, hogy a futar szerint o megprobalta a kezbesitest. Kovetkezo nap hivta paromat a futar aki mondta, hogy majd en kimegyek erte (szintrn melohelyre kertuk) es kimentem es majdnem elment a csavo ha nem szaladok utana meg kiabalok...
-
Noxy
veterán
válasz _Balee_ #22715 üzenetére
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Vagy meg, vagy nem.
Ha sok hó lesz nem, de lehet hogy még is.
Ha sok hó lesz nem, de lehet hogy még is..
Ha sok hó lesz nem, de lehet hogy még is.Kb ennyi az értelme annak, amit kérdeztél.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest