Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra van lehetoseg hogy a watch progit ami ugye az iphoneon van azt feltegyem az ipadra is es onnan is tudjam allitani az orat? Tobb program is rajta van az ipaden ami a telefonon fel szinkronizalta maganak de a launch amivl az orat tudom allitgatni azt nem teszi fel.
-
Alex91
félisten
válasz
univerzita #18447 üzenetére
Letoltotte a frissitest, nem egyenlo azzal, hogy frissitett is...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
univerzita #18445 üzenetére
Szerintem nem.
-
spm
tag
Sziasztok!
Van ötlete valakinek arra hogyan kapcsolható ki az automatikus iOS update? Nem az a lényeg hogy soha ne legyen update csak a következő esetet szeretném a jövőben elkerülni:
Ma megosztottam a mobilnetem HTC10-ről iPad mini 2-nek. Az iPad töltőn volt és közben ügyintéztem rajta. Később kiderült hogy a mobilnet keretem rovására lecsusszant a háttérben majd fél giga adat ami a 11.0.3 iOS update volt. Ez szeretném elkerülni legközelebb.
Nem találtam a beállítások közt iPad-on olyat hogy megkérdezzen mielőtt a wifi+töltő kombó meglétén letölti a rendszerfrissítést.
-
sumi4623
tag
válasz
univerzita #18439 üzenetére
Koszonom
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Szeretnek venni egy ipad 2017-et. Most a mediamarktvan 117990ert lehet hizzajutni. Erdemes ott megbasarolni? Koszonom a segitseget
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, kérdésem lenne. Lehet, hogy tök egyszerű, csak én nem jövök rá. Hogyan lehet a legeszerűbben a Chrome könyvjelzőket szinkronizálni, másolni a Safariba?
-
psg5
veterán
válasz
univerzita #18424 üzenetére
Be van kapcsolva az aku szazalek...pc re meg nem tettem.
-
Otisz
őstag
Sziasztok!
Az iPad Pro 9.7 smart case jó a 2017-es iPadra?
Azt tudom, hogy picivel vastagabb a sima iPad, de érzésem szerint jónak kellene lennie. -
Brandynew
őstag
válasz
univerzita #18426 üzenetére
És miért sokkal olcsóbb egy 2017-es iPad, mint egy 2017-es iPhone?
És amúgy honnan lehet tudni, hogy ez 2017-es? iPhonnál könnyű követni a számozást, de itt nem látok ilyesmit. Ebből az "mp2f2hc/a"-ból kéne tudni?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Életemben nem volt Apple termékem, most lehetőségem nyílt rá, hogy vegyek egy iPad-et.
A kérdésem, hogy mi a különbség a 3 modell között?
Legrégebbi, régebbi, kevésbé régi? Mégis mennyire régi modellek ezek?
És ha régiek, érdemes még egyáltalán megvenni? Nem ismerem az Apple gyakorlatát, fogom tudni ezeket hosszútávon használni?
Köszönöm előre is!
-
psg5
veterán
Utolsó teljes feltöltés óta eltelt idő Nél nalam nincs semmi. Hogyhogy? Már ketszer feltoltottem teljesen.
-
Sziasztok
Aki használ Adonit Pixel-t, tudna róla tapasztalatot írni? Mennyire éri meg az árát? Air2 mellé venném...Köszi
-
kkdesign
senior tag
válasz
ussseal #18413 üzenetére
Hát, én kb közepes utánajárással nem találtam jobbat itthonról. Nekem 5000 ft volt a határ, de mondom 6ot még kiadok ha van jobb, mert az 2-3 nap és ittvan nálam. De ennyi "hajtogatási" lehetőség nincs egyik másikban sem ezen ár környékén, amennyit én néztem persze azok közül értve. Aztán rendeltem egy ilyen márkályút amit te is írsz, 30 napot írt kbra míg ideér.
-
ussseal
tag
Sziasztok! Ipad 2017-re keresek smart tokot max. 6e Ft környékén (vagy hazai boltból számlával max 8e Ft-ért).
Egy EU shippinges Baseus megfelelő lenne, vagy ennyiért már kapok itthon is hasonlót (ne adj isten jobbat)? -
viera
őstag
Tervezek venni egy Apple Pencil-t az iPad Pro 10.5 mellé.
Esetleg aki használja nem tudja,hogy nem e gond ha van rajta üvegfólia?
Nem zavarja meg a Pencilt használat közben?
Köszönöm a segítséget. -
Audison
senior tag
Sziasztok, AIR2-re érdemes felrakni az új iOS-t? Mik a tapasztalatok?
-
arkades
senior tag
[link]
Szerintetek érdemes ilyet venni, vagy inkább ne reszkírozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest