Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spm
tag
Na és akkor hol vannak az új iPad-ek?

-
spm
tag
Sziasztok!
iPad mini 4-hez való gyári smart cover jó lehet iPad mini 2-nek?
-
spm
tag
Sziasztok!
Volt olyan aki mini2-ről váltott és iPad2017 és 10.5pro közül a másodikat választotta sima tartalomfogyasztási céllal (fb, yt, net)? Ha igen mi a szubjektív tapasztalat? Nem volt overkill a dolog?
-
spm
tag
Sziasztok!
Van ötlete valakinek arra hogyan kapcsolható ki az automatikus iOS update? Nem az a lényeg hogy soha ne legyen update csak a következő esetet szeretném a jövőben elkerülni:
Ma megosztottam a mobilnetem HTC10-ről iPad mini 2-nek. Az iPad töltőn volt és közben ügyintéztem rajta. Később kiderült hogy a mobilnet keretem rovására lecsusszant a háttérben majd fél giga adat ami a 11.0.3 iOS update volt. Ez szeretném elkerülni legközelebb.
Nem találtam a beállítások közt iPad-on olyat hogy megkérdezzen mielőtt a wifi+töltő kombó meglétén letölti a rendszerfrissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest