- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumi4623
tag
Sziasztok!
Akkor senkinek se kell ipad 2021 9th generation? Mert akkor nem veszem at. Esetleg ha valakinek kellene irjon privatba -
sumi4623
tag
Sziasztok! Koszonom az otleteket sikerult rendelnem ipad 2021-et. Veletlenul 2t is rendeltem ezert ha esetleg igenyt tartana ra az araban szoljon es nem mondom vissza a megrendelest :)
-
sumi4623
tag
válasz
greenbelt21
üzenetére
Igen ez a kp-i szam.. 15perc utan meguntam 🙈 kaposvari szam meg nem csong ki .
-
sumi4623
tag
válasz
greenbelt21
üzenetére
Esetleg kaposvari euronics szamat tudja valaki? 🤷🏼♂️
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Ha szervizben van az ipad-em akkor torvenyileg 30napon belul ki kell javitani/cserelni a keszuleket? Vagy ezt rosszul tudom?
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Tegnap lemerült az ipad-em teljesen, aztán este felraktam töltőre, azóta nem tudom bekapcsolni, mutatja hogy kéne tölteni, rádugom hagyom észreveszi h kap áramot, de semmi. Próbáltam más kábellal más dugóval de semmi. Ilyenkor mi lehet a gond?
-
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Tudtok ajanlani valamilyen normalis tokot ipad 2017-hez ami bem horror aron de megbizhato? Valamint bluetoothon keresztel lehet billentyuzetet csatlakoztatni hozza?
Koszi a segitsegeteket elore is! -
sumi4623
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Koszonom
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Szeretnek venni egy ipad 2017-et. Most a mediamarktvan 117990ert lehet hizzajutni. Erdemes ott megbasarolni? Koszonom a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Napelem
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest