- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós kamerák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Igaz, nem iPad, de szerintem ilyen szempontból nincs különbség:
Próbaképp kipróbáltam, hogy 3 eszközt (okosóra, AirPods, Apple Wireless Keyboard) tud-e egyszerre kezelni az iPhone, és gond nélkül megy minden. Jönnek az értesítések, megy a zene és gépelni is tudok, úgyhogy szerintem ennek mennie kell iPad-en is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
Én nem tudok ilyenről, pedig dolgoztam BT eszközökkel kód szinten, de ott is csak 2 eszközzel próbáltam a dolgot gyakorlati szinten. Viszont sehol sem találkoztam ilyen limitációval, hogy 2 eszköz lehetne egyszerre aktív, pedig elég sok doksin mentem át a témában. Persze ettől függetlenül még egyszer mondom, gyakorlatban nem próbáltam 2-nél több eszközt, majd valamikor kipróbálom, ha lesz nálam egy 3. BT eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest