Hirdetés
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lejátszók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
iPad Air-hez keresek hordozáshoz tokot/artót. Max 3-4000Ft-os kategóriában. Tudtok valamit ajánlani?
Valami ilyesmire gondolok: [link]
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben írtam ide azzal a problémával, hogy egyre gyakrabban lefagy az iPad Air (16GB-Wifi) eszközöm.
Főként filmnézés közben tapasztaltuk (legfrissebb VLC - SD .mkv film). Néha böngészés közben is előfordul.Nem tudjuk mire vélni a problémát, az elmúlt egy évben soha nem fagyott le, talán mióta iOS 10 kijött azóta (10.1.1 van rajta). Mivel főként fejhallgatóval használjuk nem tudom megmondani, hogy amikor nincs bedugva is előfordul-e.
Észrevettük, hogy mintha jobban is melegedne a hátlapja. Mit gondoltok mi okozhatja ezt? Kezd tönkre menni szegény, még garanciális...
Esetleg egy alaphelyzetbe állítás megoldhatja a problémát? iOS 10.2-ről sem írnak túl jókat, ezért nem is frissítettem eddig.
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy iPad Air (16GB) készülékem iOS 10.1.1-es szoftver verzióval.
Az elmúlt körülbelül egy-két hónapban egyre többször fagy le a rendszer. Eddig főként a VLC-ben (film), de Safariban is tapasztaltam. Minden esetben csatlakoztatva volt a fülhallgatóm.
Azért is aggasztó, mert a lassan egy éves készülék, ezek előtt soha, egyszer sem fagyott le.
Kérdésem az lenne, hogy más is tapasztal hasonlót? Az iOS verzió lehet a ludas?
Mit tehetek, hogy ez megszűnjön?Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- 2007. január 30.
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest