Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm szépen. Egyébként milyen módszerrel kell áttennem az iPad-re az átkonvertált fájlokat? Írtad az email-es verziót, amit te használsz, de mivel kezdő "almás" vagyok
nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.U.i.: Nektek is köszönöm (#13493) joey20 és (#13494) Oldman2!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.