- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Köszi, én is örültem, hogy megoldódott a dolog!
Ha Kodival nem melegszik túl, HD tartalmak megtekintése közben sem, akkor olyan irdatlan nagy baj nem lehet! A Pipo amúgy jobban bejönne a szellős ház miatt, de úgy döntöttem, hogy nem éri meg a felárat.
Korrekt módon hangzik, az a wintelhez képest egy másik dimenzió! Mármint a NAS-od. Mi az esetek kb. 95%-ában családi képeket és videókat mentünk rá, ill. nézünk/mutogatunk róla (a Plexnek köszönhetően bárhol, ahol van net), továbbá néha 1-1 filmet vagy sorozatot, de utóbbira inkább a Kodit használjuk, ami egy olyan droidos mini pécéről fut a nappaliban, amire nem tudtam OpenELEC-et tenni, így majd le is kell cserélnem.
Én még régebben lemértem a wintel plusz egy rádugott külső vinyó fogyasztását: havi szinten összesen olyan 2-300 Ft-ot esznek akkor is, ha nap közben sokat használjuk netezős gépként (a monitor fogyasztása ezen nyilván dob még egy kicsit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest