Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- RAM topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Köszi, én is örültem, hogy megoldódott a dolog!

Ha Kodival nem melegszik túl, HD tartalmak megtekintése közben sem, akkor olyan irdatlan nagy baj nem lehet! A Pipo amúgy jobban bejönne a szellős ház miatt, de úgy döntöttem, hogy nem éri meg a felárat.
Korrekt módon hangzik, az a wintelhez képest egy másik dimenzió! Mármint a NAS-od. Mi az esetek kb. 95%-ában családi képeket és videókat mentünk rá, ill. nézünk/mutogatunk róla (a Plexnek köszönhetően bárhol, ahol van net), továbbá néha 1-1 filmet vagy sorozatot, de utóbbira inkább a Kodit használjuk, ami egy olyan droidos mini pécéről fut a nappaliban, amire nem tudtam OpenELEC-et tenni, így majd le is kell cserélnem.
Én még régebben lemértem a wintel plusz egy rádugott külső vinyó fogyasztását: havi szinten összesen olyan 2-300 Ft-ot esznek akkor is, ha nap közben sokat használjuk netezős gépként (a monitor fogyasztása ezen nyilván dob még egy kicsit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi