Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz atillaahun #1620 üzenetére

Egyik, általad linkelt eladótól sem vennék semmit.

(#1623) Mike88 +1 a Geekbuyingnak. A legjobb kínai webshopok egyike (ha nem a legjobb). A raktárkészlet-infójuk nem mindig naprakész, ill. a leárazásaik gyakran kamuk (legalábbis részben), de amúgy totál korrektek, vitás esetekben is. Pl. egy barátomnak nemrég rendeltem tőlük Wintel W8-at (azt mondta, nem zavarja a melegedés majd megoldja). Volt egy 20 usd-s kuponom, és miután a kézhez kapott mini PC-n még egy kis aknakeresőzéstől is 80 °C fölé (!!!) ment a CPU hőmérséklete (amiről küldtem nekik screenshotokat), felajánlották, hogy küldjem vissza full refund ellenében. Amikor megírtam, hogy elégedettebbek lennénk 15 usd partial refund-dal, másnap visszautalták a kért összeget, így lett 65 usd-ből egy hűtésmodra váró wintel w8-asunk. Összesen 2 vagy 3 levelet kellett írnom, és mindegyikre 1 vagy 2 munkanapon belül válaszoltak - ennél többet én nem várok el egy olcsó kínai webshoptól. Ugyanez pl. Antelife-on úgy nézett volna ki, hogy fizetés után nem válaszolnak egy levélre sem, csak akkor kommunikálnak, amikor a PayPalnál indítasz egy reklamációt.

Új hozzászólás Aktív témák