Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
Procierő valóban nem sok van, 2gb ramból is hamar ki lehet futni...
Én médialejátszónak használtam évekig, nem volt rá panaszom. Amikor jöttek a nagy Windows-verzióváltások,akkor bekapcsolva hagytam egy éjszakára,és annyi
Ja,és az oldallapját levettem,talán pár fokkal hűvösebb volt úgy, de a kezemet nem sokáig tudtam úgy sem rajtatartani -
adorjant
őstag
A telepítőt próbáld meg Rufussal, uefi bootra kreálva.
-
adorjant
őstag
válasz
tordaitibi #3974 üzenetére
Bakker,este amikor feltöltöttem,100% hogy jól volt
Na mindegy,mindenesetre gondolom látszik,hogy itt kb semmit se lehet állítani -
adorjant
őstag
Üdv!
Vettem én is egy Modecom 32gb sticket,jól működik,viszont a plex for kodi az istennek nem akar működni,próbáltam már a gépet is visszaállítani alapállapotba,de eredménytelen. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel?
A másik dolog pedig,hogy 1,31ghz fölé nem megy az órajele,próbáltam itt a fórumban keresgetni,de nem találtam megoldást, energiagazdálkodást is néztem,de nem jutottam előrébb. Nincs engedélyezve,vagy én nem veszek észre valamit?Végül pedig,usbről újratelepíteni lehetséges,vagy ne is kísérletezzek vele,elégedjek meg a windows alapállapotba hozásával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest