Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Nos igen épp erre írom a "válaszom".
Pro és kontra.
Az enyém full magyar billentyűzetes.
A dokkolóban kellemesen feszül a tab. Pont annyira, hogy könnyedén el lehessen távolítani, de azért benne legyen. Asztalon használva tökéletes, ágyban fekve már képes szétcsúszni, de akkor amúgyis tabletként illik használni.
Az egész olyan kellemesen összerakott érzetet kelt.
Touchpad nekem teljesen használható. Küzdöttem sokkal rosszabbakkal is.
Hangszóró valóban nagyon gyér, de ha zenét akarok hallgatni ott a házimozi cuccos, vagy fülest használok. "Tilinkózni" rendszerhangokhoz tökéletes. Nekem ez egyáltalán nem szempont.Akkor jöjjön a kontra, ami miatt lehet hogy én is visszaviszem.
Reggel 7 óta küzdök vele, és még lövésem sincs mikor tudom úgy istenigazából elkezdeni "nyúzni".Bekapcsoláskor volt már a készüléken egy profil. Ezek szerint nem "szűzen" kaptam, valaki már bekapcsolta.
A Win10-nek az első bekapcsoláskor kellene létrehoznia a felhasználói profilt.(ha jól tudom)
Egy csomó nyelvi, beviteli "biz-basz" volt rajta ami folyamatosan hibaüzeneteket dobált.
Bluetoot fülesemmel az istennek sem boldogult. (Lidis cuccos, eddig minden kütyüvel pillanatok alatt összepárosodott, és tette a dolgát. Nem volt eddig panaszom rá)
Első körben jó volt itt is, aztán bemakacsolta magát. A végére (hajnali 1) sztereó üzemmódban a teszt le sem futott már, headszet módban rendesen működött, de az csak "zörög". (telefon üzemmód, erősen korlátozott minőségben. Beszélgetni, telefonálni jó, másra nem.)
Na itt pipultam be, és eltettem mára az egészet.
Reggel Double driverrel driverek leszed, és full gyalu, Win újrapakol.
Indítás után jött a döbbenet. A hardver eszközök még csak nem is hasonlítanak a tegnapira. A "lengyel" (nevű) kacatok eltűntek, minden driver felkerült, van wifi, bluetoth, STB...
Rúgásra megismerte, és lekezelte a fülesemet, (Jajj új hardvert találtam meg minden wines hisztivel ahogy kell. Ezek tegnap elmaradtak.)
Első körben szépen viszi a videósportálos videókat, kikapcsolhatom újraindítom egyenlőre jónak tűnik.Alapvetően Netezésre, videónézésre szánom, játszani nem fogok vele szal igazából nem tudom mit csináljak.
Ha összejön a buetoth kezelése szerintem maradni fog.
Ebben az árban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest