Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
echterion #4273 üzenetére
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált.
Ha az a vastag hővezető szilikon, vagy mi, 6 mm vastag, akkor tudsz a helyére rendelni olyan mini hűtőbordákat, amilyeneket én is használtam. Lehet, hogy ez + egy újrapasztázás meg is oldaná a problémáidat, de a legbiztosabb, ha kivezeted a hőt a házból. Én a helyedben olyan magas hűtőbordát rendelnék, ami épp felér az alsó, vékonyabb fémlemeztől a kivágott ház tetejéig, és akkor erre tudnál tenni egy 80x80 vagy 85x85 mm-est, ami egyrészt eltakarná az esetleges esztétikai hibákat, másrészt megakadályozná, hogy felülről por jusson a házba, harmadrészt pedig jó nagy felületen adná le a hőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest