- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Scooter86101 #4260 üzenetére
Hi.
Nem tudom hogy állsz a telepítéssel.
Én feltelepítésre (először) mindenképpen a hivatalos, a microsoft oldaláról letöltött legfrissebb 32 bites win10 feltelepítését ajánlanám.
A FreePc-t home verzióval regisztráltan árulták, tehát az újratelepítés után automatice megkapod a licencet, nincs vele semmi dolog. (Utána mit csinálsz vele, az a te dolgod.)
Annó az első szervizes visszaküldésem után DoubleDriverrel leszedtem az enyémről a drivereket.
[ModecomFreePc driverek Double Driverrel leszedve.zip] Ez 2015. 12. 25.-én történt. Használni egyszer sem használtam, tehát nem tudom, hogy az állományok egyáltalán használhatóak-e.
Az újratelepítés után én a belső wi-fi eszközt tiltani szoktam. A netet vagy egy wi-fi sticken, vagy egy USB/LAN adapteren keresztül kapta.
Az utóbbival rettenetesen tudott menni...
Ha valakinek van lehetősége tegye fel az állományt olyan helyre, ahonnan majd mások is le tudják szedni a későbbiekben, mert én pár nap múlva törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest