- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
windlord
üzenetére
Nekem Pro van, az foglal annyi helyet amit fentebb írtam. Persze 1903/09-refrissítés után kell majd csinálni rendszergazdai módban egy lemezkarbantartást, hogy a Windows update mappából pucolja ki a em szükséges hulladékot.
Amit még javaslok: Mielőtt nekiállsz nézz utána, hogy drivereket le tudod e tölteni az eszközödhöz, de méginkább azt javaslom, hogy Windows 8 alatt Double driver nevű progival mentsd le az összes drivert. Ha netán Win10 nem talál majd drivert mindenhez a Windows update webhelyen akkor megpróbálhatod a lementett Win8 drivereket, van rá esély, hogy menni fognak Win10 alatt is.
Sajnos ezeknek a kütyüknek nem valami jó a gyártói supportja, nehéz hozzájuk drivert találni.
Azt is nézd meg, hogy milyen rendszer van most fenn 32 vagy 64 bites.
Az enyém 64 bites Win10 Home-al jött, de nem bíztam abban amit a kis szorgos kínaiak rátelepítettek ezért driver backup után egyből gyalultam és ment fel a Ms-tól letöltött 64 bites telepítővel a szűz Pro verzió. 32-est akartam volna, mert csak 2 GB RAM van a cuccban, de 32 bites drivereket sehol nem találtam hozzá, így maradt a 64 bites Win10 Pro. 32 bitessel OS-szel szerintem némileg jobban menne, de médialejátszónak így 64 bitessel is megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- 6 gen i5 Fuji Esprimo P556 pc i5-6400/8 gb/256 ssd
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- SzoftverPremium.hu
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest