- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Nos igen épp erre írom a "válaszom".
Pro és kontra.
Az enyém full magyar billentyűzetes.
A dokkolóban kellemesen feszül a tab. Pont annyira, hogy könnyedén el lehessen távolítani, de azért benne legyen. Asztalon használva tökéletes, ágyban fekve már képes szétcsúszni, de akkor amúgyis tabletként illik használni.
Az egész olyan kellemesen összerakott érzetet kelt.
Touchpad nekem teljesen használható. Küzdöttem sokkal rosszabbakkal is.
Hangszóró valóban nagyon gyér, de ha zenét akarok hallgatni ott a házimozi cuccos, vagy fülest használok. "Tilinkózni" rendszerhangokhoz tökéletes. Nekem ez egyáltalán nem szempont.Akkor jöjjön a kontra, ami miatt lehet hogy én is visszaviszem.
Reggel 7 óta küzdök vele, és még lövésem sincs mikor tudom úgy istenigazából elkezdeni "nyúzni".Bekapcsoláskor volt már a készüléken egy profil. Ezek szerint nem "szűzen" kaptam, valaki már bekapcsolta.
A Win10-nek az első bekapcsoláskor kellene létrehoznia a felhasználói profilt.(ha jól tudom)
Egy csomó nyelvi, beviteli "biz-basz" volt rajta ami folyamatosan hibaüzeneteket dobált.
Bluetoot fülesemmel az istennek sem boldogult. (Lidis cuccos, eddig minden kütyüvel pillanatok alatt összepárosodott, és tette a dolgát. Nem volt eddig panaszom rá)
Első körben jó volt itt is, aztán bemakacsolta magát. A végére (hajnali 1) sztereó üzemmódban a teszt le sem futott már, headszet módban rendesen működött, de az csak "zörög". (telefon üzemmód, erősen korlátozott minőségben. Beszélgetni, telefonálni jó, másra nem.)
Na itt pipultam be, és eltettem mára az egészet.
Reggel Double driverrel driverek leszed, és full gyalu, Win újrapakol.
Indítás után jött a döbbenet. A hardver eszközök még csak nem is hasonlítanak a tegnapira. A "lengyel" (nevű) kacatok eltűntek, minden driver felkerült, van wifi, bluetoth, STB...
Rúgásra megismerte, és lekezelte a fülesemet, (Jajj új hardvert találtam meg minden wines hisztivel ahogy kell. Ezek tegnap elmaradtak.)
Első körben szépen viszi a videósportálos videókat, kikapcsolhatom újraindítom egyenlőre jónak tűnik.Alapvetően Netezésre, videónézésre szánom, játszani nem fogok vele szal igazából nem tudom mit csináljak.
Ha összejön a buetoth kezelése szerintem maradni fog.
Ebben az árban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest