Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Már csak két VGA kell hasonló hűtésekkel, meg a ramon kicserélni hőcsövesre a hűtést, és fel is épült egy jól kinéző metropolisz
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Skizz
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Hali! Érdekelne valakit fekete sűrűszövésű 3mm-es kábelharisnya? Ez az a méret, amivel a 24 pines csatik kábeleit lehet harisnyázni...sikerült szereznem, de elég komoly mennyiségben, így ha kell valakinek szóljon bátran, van bőven készlet.
-
gothic20
aktív tag
válasz MmDorian #9673 üzenetére
A gépház elején van S-Flex és hátul. Felül egy 800 Slip Stream van amit ha minden igaz pénteken cserélek le egy Minebea Silent IC 1100rpm-re. Az S-Flex-ek 1600-asok, le vannak szabályozva 9,5V -ra így 1300-1400-at forognak.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ebből is látszik, hogy nem kell sok pénz ahhoz, hogy olyan gépet csinálj, ami mindenkinek tetszik. Csend, Rend, fegyelem, kis idő, némi igényesség, és készen is van!
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
syC
addikt
-
Cadal
őstag
Jó fej lehet a faterod! Gondolom sokat nem macerál benneteket, néha elmondja az elvárásait, de utána csend van. (és rend és fegyelem)
# Stirbi: Igen miután írtam, olvastam, hogy van egy audigy se a gépben (a képeken sajna tényleg nem látszik) Kár lenne egy ilyen remek hangcuccot az alaplapról működtetni!
, és köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
drumfajzat
csendes tag
egyszerű és nagyszerű
<3 Murdock & Hype (:
-
for3l
senior tag
-
Cadal
őstag
Konkrétan semmi extra nincs a gépemben, de linkelnék egy két képet .
Max annyi jut eszembe róla, hogy Csend, Rend Fegyelemrészletek itt.
-
Stirbi
addikt
bocs duo
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Találtam otthon egy izébizé-bizgentyűt:
-
gothic20
aktív tag
Íme a jelenlegi gépem : kép
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
Zájec
veterán
válasz Nyugdíjas #9656 üzenetére
akkor rosszul fogalmaztál kolléga, mert a h.sz-böl nekem is az jött le , hogy úgylátod mintha ez a te volt tesztasztalod lett volna....
megértem az útólagos megmagyarázásodat , de legközelebb pontosabban fogalmazz és akkor nincs félreértés....
például :: de klasszul néz ki ! nekem is hasonló volt korábban"
-
serito
senior tag
Egy D.Ice teszt után azt hiszem ezt a "házat" fogom használni. Nagyon szellős.
-
sti10p
senior tag
Hi!
A million-dollar-pc.com-on hogy kell lapozni, vagy hol van az arhív? Nekem nem jön be csak egy oldalnyi kép és bárhova klikkelek nem látok új gépeket!
XY
-
Zefír
őstag
Hát igen
Próbálom az elhelyezését úgy megcsinálni hogy ne lehessen látni a ventiket.
Az ami alul lesz azt ugye akkor nem lehet és ami fent lesz azt meg majd meglátjuk hogy befér-e mert pont súrolja a pu hűtő a tetejét ..
Egy kicsit nagyobbra kellet volna csinálni a házat. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Közben bekerült a konfig is.
Ez most átmeneti mert 2db 100x100x10mm es ventik lesznek benne egy alul egy felül.
Csak még nem szereztem be őketJobbra van még 2 kép.az albumban
-
Zefír
őstag
válasz birozoli7800 #9626 üzenetére
peti4 Köszönöm!
Este teszek fel képet . Bent van a konfig .
Van pár átmeneti dolog rajta de most pihizek. -
Stirbi
addikt
válasz [CS]Blade2 #9634 üzenetére
szia
fasza kicsit tisztitsd ki,oldalso ventire ajánlok egy porszüröt egyébkáént emg freezer 7 pro for ever -
birozoli7800
senior tag
válasz [CS]Blade2 #9634 üzenetére
Szépen rendbe van. Ugyanilyen asztalom van.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Régebben mutattam a készülő gépházamat.
Már csak a vga-nak kell kivágni hátul a helyet, meg valahonnan kellene tojástartós szivacs .
Hát végülis ez sült ki. Alul még van 2 USB is csak mikor készült a kép akkor még nemvolt kivágva -
for3l
senior tag
válasz #97544192 #9608 üzenetére
végülis ha már itt tartunk a jelenlegi képeimből is ki tudnám maszkolni, ami kell, aztán meg olyan hátteret varázsolok nekik, amilyet szeretnék, de ennyi időt nem fogok rászánni/pazarolni, az is biztos
lényeg a lényeg: én sztem ez még igy is úgy is kevés mdpc-re, neked viszont good luck! -
törölt tag
Nem kéne új festés, és új ház sem, max. a harisnyázásba lehetne belekötni... De szerintem kis Photoshop (gondolok itt kis finomításon, fehér háttérre) és tökéletes lenne... Szerintem simán mehetne MDPC-re, viccen kívül. Semmi máson nem múlik, csak azon, hogy milyen körülmények között csinálod a képet, meg hogy PS-elhető legyen (ismételten csak a fehér háttérre gondoltam)
pl. így: [Lian-Li képecske]
Ha kész lesz a gépem, és minden olyanra sikerül, ahogy elterveztem, akkor én szerintem be fogom küldeni... Hátha... De odáig még sok idő van. De ha már kábelharisnyázás is szóba jött, ha valakinek van szerszáma a csatik leszedéséhez (amiket régen árultak Computermode-on), legyen szíves rám írni!
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Nem tudjátok, hogy honnan lehetne szerezni SATA adatkábelt, ami:
- fekete színű
- ugyanolyan egyszerű, mint amiket az alaplapokhoz adnak
- nincs rajta biztonsági zár (fém pöcök)És azért kéne nekem, hogy szépen passzoljon a fekete design-hoz:
Mert amit az alaplapokhoz adnak, az mind ilyen hülye színű: (ASUS-piros, Gigabyte-sárga, DFI-zöld, stb...) A többi csili-vili modding kábel meg mind egy rakás sz@r, már volt többféléhez is "szerencsém".Keresgéltem, de nem találtam shol. Itt sok a modding-os ember, hátha v.kinek van ötlete, hogy merre keresgéljek.
Köszi
-
for3l
senior tag
válasz #97544192 #9605 üzenetére
hehe
attól azért odébb van a vas, ahhoz nem ártana egy új festés, de inkább egy komolyabb ház + harisnyázgatás meg ilyen apróságok..természetesen köszönöm a dicséretet mindenkinek!
jones965, a tied is frankó ám! azon a plexis megoldáson nekem is megakadt egy ideig a szémpárom!
-
jaja1981
addikt
[link]
Ez a ház nem érdekel valakit?
Akár alapanyagnak. -
jones965
Modder
Igen, így utólag emlékszem ezekre a munkáidra, ezúton is elismerésem.
Úgy elszaladnak a hetek, mire egy ilyen munka igényesen elkészül, hogy sokan nem is gondolnák.
Itt van az irodában melettem egy szerverház, most akarok belőle egy vizes projektet csinálni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest