- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz Kom-ancs #11194 üzenetére
Nekem is olyan Puntom van van, a felni nem olyan!
Ja és a ház! Nagyon baba munka!
A teteje az fóliázva van?Pero: szerintem a fél centis csík vékony ennek a műveletnek
Plexis totyikba voltál már?[ Szerkesztve ]
-
Pero
senior tag
volna egy olyan kérdésem h, plexi esetén h tudom megoldani h a vágott él/felület is fényes/víztiszta legyen, pl nagyon finom smirgli és hőhatás? valamint az érdekelne még h hogy tudok plexit ragasztani és utána úgy összepucolni, h olyannak hasson mintha 1 anyagból lenne.? polírozni lehet a plexit? esetleges karcok miatt?
valaki tud erről nekem vmit mondani, vagy linket videót adni ahol az ilyesmi eltanulható.
ugyanis e a nyakamba szakadt egy adag plexi, és gondoltam kiélem kreatív hajlamaimat -
- = Zk = -
félisten
válasz Kom-ancs #11194 üzenetére
kiváló mestermű
az enyém nemilyen szép, de remélem eccer azlesz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kom-ancs
tag
Helló mindenkinek,én is alkottam egy Antec P180-ból.Még polírozni kell a narancs részét mert nem elég fényes,de nem volt más házam ezért muszáj voltam ebbe költözni.(kis por is van )
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tomi 16 #11192 üzenetére
köszönöm
egyelőre igen, alapgép. a válság keresztbehúzta a nagyobb terveimet
a kábelekre terveztem harisnyát, csakhát a válság
a koromat PÜ-ben, ha nem haragszol" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tomi 16
őstag
válasz - = Zk = - #11191 üzenetére
Elég alap gépnek néz ki.. de azért Grat hozzá
meg a Kábelekkel csinálj vmit. mert így eléggé rusnya szegényke.egybknt hány éves vagy?. majd ha visszaírsz mondom h mért kérdeztem tőled.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
újra elhoztam a gépemet, csak picit másképp. még nem 100%-os, de egyelőre marad így.
vga csere is megtörtémt, ugyhogy....
(Picasa albumot linkelek, remélem nem lesz belőle baj )
Picasa_Webalbum" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MattX
tag
Srácok, valaki elmagyarázza nekem hogy lehet egy 24 pines csatlakozo minden kábelét egyenként bekábelharisnyázni?
-
Tomi 16
őstag
Egy kis CPU-hűtőt cseréltem...
-
for3l
senior tag
nagyon durván fejlődik minden (főleg a számtech. ipar úgy mindenestül): link.
abba a kis potykányba 8gb van belepréselve!
estefelé lehet, rakok fel néhány friss képet, még úgy lehet, rakok egy kis rendet az asztalon is egy kép erejéig, de lehet, hogy nem lesz hozzá erőm péntek délután pusztulás van
-
Tomi 16
őstag
Ujj VGA-t ültettem a Cumóba
-
őstag
válasz Black Dragon #11148 üzenetére
Szia. XFX gtx258
-
jenei92
senior tag
válasz Black Dragon #11148 üzenetére
Ha megnézed az adatlapját rájössz...
-
puttputt
őstag
válasz Nyiscsák #11149 üzenetére
Igen, nyilván a házcserével kéne kezdeni, mert ez egy "őslény".
Egyelőre még nincs betervezve, de akkor már egyszerűbb lenne a helyzet.
(A kép készülte óta azért raktam egy kis rendet, ez inkább csak a poén kedvéért...):LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
MattX
tag
Valaki megtudja nekem mondani hogy ez a nagy csavar milyen venti fogatásához jó? Nekem olyanra kellene ami a plexihez van fogatva egy hosszu fémcsavarral, és a plexin kivul egy anya van a csavar végén!
-
Loretto
veterán
Kicsit takarítva, nem kell túl rugózni a dolgot, el lett mondva milyen hibát vétett, gyanítom nem fogja még egyszer elkövetni, ennyi.
Soirée...
-
Dany007
veterán
Na, lövök be én is egy gépet a gépemről....
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
sly105
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat!
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Black Dragon
addikt
Szép kis ház lett, grat hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- AuraSync kibeszélő topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest