- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagtam
tag
Az enyém most ilyen
-
plejik
addikt
Nos itt vannak az igért képek.
Ha valakit érdekel bővebb info ,írok róla szivesen de szerintem a képek magukért beszélnek.
syC kollegának ajánlanám figyelmébe..
-
-
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi #10571 üzenetére
Pár óra munkájával végül is ez lett belőle: Megnézem
Mivel raktam bele hátra egy ventilátort, ott sajnos nem fért el állítva a fénycső, így az aljába került, de mivel nem igazán világítja meg úgy a cuccot, ahogyan kéne, veszek bele még egyet felülre!
MOD: Ja és a plexi is le lesz cserélve, mert már nagyon karcos
-
MattX
tag
válasz
Sebibalu #10589 üzenetére
Szevasztok!
Egy kis tanács, vagy ötlet kellene!
Láttam itt baromi jó cooler master házakat, amik tok feketék belül, valamint az alaplap alatt vezetitek a kábelt! Nem tudom, hogy ez gyárilag van-e benne, vagy ti csináltátok!pl.: http://img148.imageshack.us/img148/6846/cimg2331.jpg
Ez is teccik, nem tudom ebben mik az extrák, valaki segit ebben?De mindenesetre az érdekelne, hogy hogy varázsolok ilyen csodát egy Thermaltake Armor házbol! Képem most nincs róla, de link van! Se alaplap mogotti lemez, se fekete belső! Valami tanács?
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1277&ID=1404#Tab2
vagy http://media.photobucket.com/image/thermaltake%20armor/NukeULater/8800GTX%20TEST%20FIT/ThermaltakeArmor_TestFit.jpgKöszi előre is a tippeket!
-
Skizz
addikt
na akkor kicsit én is
van még pár kép, de iszonyat homályos mindegyik, nemtudom kezelni ezt az Olympust.
-
subaruwrc
félisten
Dark KillerX
GabN73
na jó elismerem, de mint mondtam a funkcionalitás
Alienwar
majd lehet rászánom magam egyszer és elrendezek benne mindent. -
subaruwrc
félisten
hi
itt egy pár kép a gépemről csak úgy ömlesztve. nem lesz szépségdíjas de nekem a funkcionalitás a fontos.
közeli
távolabbi
és mégegy
nemtommi
REX+radeon
roof
hopp a kupleráj -
Alienwar
tag
válasz
Speed® #10575 üzenetére
Nem mondtam hogy nagyot üt, én csak kíváncsi lettem volna mások véleményére is ennyih...
Amúgy aki utánnad írt ő azt írta hogy az újoncok durván tolják..... Nah mind1 én már lassan 950 napja vok (újonc) azért mert nem szólok hozzá annyit dolgokhoz mint ő nem jelenti azt hogy noob vok.... -
-
S. Szabi
őstag
válasz
Dark KillerX #10563 üzenetére
Ennél jobban nem igazán tudom elrendezni a kábeleket, de holnap megpróbálkozok vele, aztán majd megmutatom mire jutottam
-
Alienwar
tag
Enyémre vélemények? gépem
-
Tomi 16
őstag
Na Próbálgattam alakítani de nem jött össze csak ilyen formában.. rövidek a SATA-kábelek..
[link] -
Alienwar
tag
amúyg azért nem csináltam meg az enyémet plexisre, mert nagyon kicsi az ablaka
amúgy jó lenne deh ez a kicsi ablak sok mindent eltakar
-
Speed®
titán
válasz
Alienwar #10543 üzenetére
Hát, a színharmónia nincs meg tutira..de ha neked tetszik, más nem számít.
A kábelek eltüntetésén dolgozhatnál még kicsit, meg a neonok rögzítésén is.Az én Magic3Dm jelenleg üzemen kívül vár a dobozában, feketére fújt belsővel, plexisre alakított oldallappal és az előlapi kékhez passzoló fényű ventikkel.
Fénykorában igen komoly gép volt benne, de egyelőre "más csajjal járok" -
Alienwar
tag
Én gépemről vélemény? (#10543) Alienwar HSZ-ben
-
Alienwar
tag
válasz
ballington #10547 üzenetére
ebben a formában azt jelent hogy grat a cuccnak, vagy nagyon szép egyszóval DÍCSÉRET!!!!
Sokan használják ebben a formában!!! -
-
S. Szabi
őstag
Köszi, de mit jelen pontosan: UP! ?
Csak azért mert nem olyan régóta kezdtem fórumozgatni úgy igazából -
Alienwar
tag
Hah szép jó estét!
úgy érzem a gépem mostmár naggyából készen áll rá hogy megmutassam másoknak is
Véleményeket szeretnék
Gépem:1
2
3És itt van az egyik project-em: Xbox360MOD még csak az oldala van meg, természetesen az előlap is teljesen át lesz alakítva: hófehér lesz és zöld plexi kerül az X mögé:
box1
box2 -
S. Szabi
őstag
Az enyém most éppen ilyen: Megnézem
-
dy_nmq
aktív tag
Tegnap megérkezett az uj ház és táp, gondoltam mostmár érdemes megmutatni itt is. Kábelek még rendezés alatt, a sata kábeleket kivezetem még hátul, de a vga ventijével még nem tudom hogy mit kezdjek hogy az is szépen nézzen ki. kép(bocsi a rossz minőségért)
-
Tomi 16
őstag
Össze kéne gyülni minden ilyen Fanatikus Géptungoló Embernek. és egy Jó Nagy Lan Partyt csapni
de lehet h csak én gondolom így.. xD
-
Tomi 16
őstag
Köszön szépen h ennyien reagáltatok a képeimre!
Öm igen a Kábel elrendezésen nagyon gondokodtam h hogyan nézne ki jól.De sosem sikerül valami jó formát alakítani nekiDe azért rakok egy Esti Hangulatos képet is ide:[link]
-
aero.
veterán
válasz
Molnárka007 #10518 üzenetére
hát én sem tudom mire gondolsz, de csak megerősíteni tudom az előttem szólót ... 12v az 12 voltos feszültség, v12 az meg v12-es motor ( 12 henger, v alakban ) pl. bmw 760i ... ja meg cm v12 az meg egy procihűtő
-
GabN73
addikt
válasz
Molnárka007 #10516 üzenetére
ha 12v akkor 12 volt (?!)
a v12 pedig a V alakban elrendezett hangerek számát jelöli -
Desmond
csendes tag
mennyibe kerül, ez a CM V8, V12?
-
Desmond
csendes tag
válasz
Molnárka007 #10507 üzenetére
2*5,25" hely szükséges neki. De olvasd el azt a tesztet amit előbb linkeltem, mert ott leírnak mindent róla. Beszereléstől kezdve mindent.
-
Desmond
csendes tag
válasz
Molnárka007 #10503 üzenetére
-
Desmond
csendes tag
válasz
ComputerMode-ban(bővebb info a cuccról: katt) tudsz ilyet venni 11.200,-ért. Itt vannak pontosan: 1164 Budapest, Cica utca 29. - Az Örs Vezér Tér-től 15 percre; Hév Csömöri: (Cinkota alsó megállóhelynél,megállóval szemben) vagy oda mehetsz busszal(45, 92, 75) is.
-
Molnárka007
tag
válasz
Ez a totyik téll mai napig is mint egy csatatér!
Alkalmat ad arra h a szakmai hozzászólásokhoz nem értők is tudjanak hozzászólni "szakmai" totyikhoz...-.-"
Ir valaki egy hsz-t és rá negyedóra mulva már tutti h lesz egy...hanem több....
Igazi csatatér -
Desmond
csendes tag
én még valami ilyesmire gondoltam a házba->katt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest