- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kombat
őstag
Engem erre emlékeztet:
-
Kombat
őstag
Új gép a MDPC-n: [link]
Érdekes elképzelés, de nekem tetszik!
-
nixx-21
őstag
válasz
plejik #11384 üzenetére
pénz kérdése ugyan....darab plexi 2-3K, 1m2 nagyságú fekete matrica 1-2K, egy nyomtató, egy snitzer....
rányomtatod a hátuljára tükrözve és egy snitzerrel kivágod nem kell ide ien high tech kütyü igaz pepecs munka de kérdem én: nyomtatás,ragasztás....hol itt a barkács és a munka utáni öröm h látod a kezed munkáját?!
-
plejik
addikt
Nos ITT van pár kép a gépről.
Nem sok de lesz majd még több is ha végre lesz időm nappal is fényképezni.
Geci meló....
Véleményeket nyugodtan.
-
TazLeacher
nagyúr
Tényleg, ha bárkinek bármi kell innen, szóljon! Van 1-2 egész jó kis cucc.
Vagy jövő 7en, vagy utána rendelek. Rendeltem már tőlük korrekt cég!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Erdei88 #11379 üzenetére
Ha szeretnél olyan szerszámot, amivel szét lehet szedni a csatlakozókat, jövő 7en rendelek egy szettet Anglából. Tudom, hogy jó, és működik, mert már volt egy ilyen szettem, csak az egyik szerszámot eltörtem, és vennem kell újat. Kb. 5K körül van az ára, ez változik a font árfolyamától. Szólj ha érdekel.
-
nixx-21
őstag
-
syC
addikt
Egy kis harisnyázás
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem jó 5let. Logout-on lehetne írás, és annak a topicjába, talán egy kicsit nagyobb nyilvánosságot kapna. Kicsit zárt közösség lett ez a topic. Sajna én sem tutok publikálni, mert a nincsenek meg a képeim (bár azt mondták lehet helyre tudják hozni a winyót), viszont hamarosan új géppel jelentkezem.
Annyó Nyugdíjas tervezett egy oldalt, olyan MDPC-s félét, csak nem annyira full komolyan. Azt mondjuk nem lenne rossz összehozni (bár én sajna nem értek ehhez). Az valahogy úgy lenne a korrekt, hogy itt csinálni neki egy topic-ot, oda lehetne linkelni, majd egy "bizottság" döntene, hogy megüti-e a szintet.
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #11374 üzenetére
Elvileg majd jómagam kézbeveszem a dolgot, júliusban
Talán még egy topikot is nitunk neki, vagy lehet elfér ide az első hsz-be is, meglássak
-
Pepe78
őstag
válasz
Gerisz #11357 üzenetére
Hi!
Persze elment az is...
Addig variáltam hogy volt egy 50K-s Thermaltake Armor+ nálam pár napig 25K ért.
Egy rémálom az egész.
30-ért elvitték úgy ahogy volt, pedig már rettegtem hogy rajtam marad.
Most egy Stacker 830 van nálam.( ez a sok modding majd csere bere eladás után van vagy 6000 ft ba nekem.
Nem nyúltunk még hozzá.
El se hinnéd milyen jó!
A kábelek elrendezhetősége nem túl látványos, de megoldható ha nagyon ráfekszik az ember.
A hűtése viszont besza.behu!!!!!!!!!
4 ventit tehetsz az oldallap alá, hogy a lapot fújja.
Nekem 2 van alul de nagyon jó!Megfogott a ház a alakja. És nem is zörög csörög szal naon jó.
A HAF egy isten király ház minden szempontból csak el kellett adnom, mert kész volt már úgy ahogy akartam.
Sok a meló mostanság nincs sok időm, de a 830 is olyan lesz amiből nincs másik!JA és a legfontosabb!
Csak CM ház érdekel minden másban csalódtam eddig.
-
aero.
veterán
-
GabN73
addikt
válasz
Murderer69 #11349 üzenetére
nekem bejön a lila-szürke ...
A ventillátoron a 69 az üt... -
v.tom
őstag
Én is ezen gondolkodom, de a ph keretein belül jól mutatna egy blog az induló gépekről, eredményről, stb. A szavazást viszont nem tudom, hogyan lehetne megoldani (biztosan van olyan oldal, ahol a feltöltött képeket lehet értékelni, pontozni valami módon, csak nem tudok egyről sem). Már össze is dobtam egy logout oldalt, csak addig, amíg a részletek nem tiszták, nem akarom kitenni címlapra.
-
for3l
senior tag
jól hangzik! ha beindul a dolog, akkor má' télleg újra festem a házat.
toldy, amivel jelenleg festve van az egy "szimpla" fekete matt festék (azért nem tudok mondani többet róla, mert külföldön vagyok és nem teljesen értem a szöveget, de azt a festéket ilyen ipari csövekre használják, szóval elég jól fog - a cégtől kunyiztam
).
amivel pedig újra akarom festeni az nem teljesen matt, de nem is fényes, valahol a kettő között, de ezen alkalommal meg is fogom csiszolgatni a felületet + letisztitom vmi alkohollal a jobb tapadás érdekében. igazából vmi alapozó is jó jönne, de annyira nem mélyülök bele.. -
v.tom
őstag
-
v.tom
őstag
Mostanában, ahogy nézegettem a képeket, rájöttem, hogy igen sok embernek van CM 690-e (nem meglepő). Arra gondoltam, hogy csinálni kéne egy cm690 modding contest dolgot. Kinek van a legjobb cm690-e a ph-n? Asszem logout-ban összedobom a dolgot.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok! Kicsit unatkozok, ezért úgy döntöttem írok ide pár sort.
Szóval: Egy hónapja ezeket írtam ide. Úgy tűnik egy kicsit változott a véleményem.Mégis cserére adtam a fejem, bár a szűkös anyagiak miatt csak erre futotta (konfig az adatlapomon). Erről az új gépről raknék fel pár képet.
Kívülről
Belülről
És a "kocka-sarok"
A winchester ugyan úgy van felfogatva, mint a régi gépnél. Ami még nincs rajta azon a képen: Az északi hídra került egy 4cm-es venti, mert az szinte sütött.Ami pedig még jön bele: Előre két 12cm-es AC venti. Az egyik a gyárilag kialakított helyet fogja megkapni, a másikat pedig a maradék három 5,25"-ös helyre építem majd be.
Gondoltam leírom ezt ide, hátha érdekel valakit.Na, jóéjt mindenkinek!
Mod: Ja és bocsi a telós képekért. -
Black Dragon
addikt
Király géped van, nekem nagyon bejön.
-
v.tom
őstag
válasz
S. Szabi #11325 üzenetére
Igazad van, tényleg tök ugyanolyan a két borda. Buffalo firestix, hyperx
Jah, és köszi az elismerő szavakat. A következő héten még tervezek némi csinosítást, kábelcserét-rendezést, illetve megjön az új lapom végre valahára, ami talán változtat még a megjelenésen.
-
MattX
tag
Hát akkor énis beállok a sorba, nemsokára a belsőről is lesz kép, csak még várom az oldallapot, valamint a videokártyát!
Klikk -
plejik
addikt
Holnap tolok fel 1-2 képet az újításokról.Ismét csak sYc kollégának ajánlanám figyelmébe.De nem csak neki!
Már kaptad szét azt a szép gépet
-
for3l
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest