- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
Nem tudom,hogy voltak-e már ezek a gépek de van közöttük néhány szép darab : [link]
-
-
14adam
addikt
válasz Komcsi #23203 üzenetére
Fényképező álvány vagy valami hely ahol nem döcög a fényképező,beálítod,hogy a legjobb minőségű makró fotót csinálja és megnyomod a gombot.Megpróbálsz olyan képeket is csinálni,ahol elvan döntve a fényképező és úgy az oldalát,meg amit te szépnek gondolsz.És ügyelj a megvilágításra
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz pitbull93 #22083 üzenetére
Gondolom a bekapcs meg a ledeknek a kábeleit akarod.Előszőr is,felhúzod a harisnyát.Utána meg mind a két végére zsugorcsövet teszel és öngyujtóval rámelegíted.Persze amikor még csak egyet melegítettél rá akkor jól meghúzod a harisnyát és akkor feszes lesz.
És kész,ha a harisnya kezd szétesni akkor ollóva levágod a kiálló részeket és úgy melegíted rá a zsugorcsövet.
Azt a széles kábelt inkább ne harisnyázd be szerintem,vagy ha azt is beakarod akkor szálanként[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Hello.összeált a gép (új lap[másik proci],másig vga,hangszigetelő szivacs) Képek
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Enermax Appolish
A mérete az meg kb egy Chieftec CA-01B háznak felel meg kb[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Egy 486-os szerverház mire nem képes egy kis fúrás faragással Több kép
-
-
14adam
addikt
Új MDPC gépezet,ha már volt akkor bocsi
Külsőre nagyon bejövős,de a belseje... -
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz TESCO-Zsömle #19274 üzenetére
Ez jókis venti,volt hozzá szerencsém,tapogathattam és "halhattam" is,persze nem egy s-flex de nagyon halk,és van benne néhány szépen világító fehér led is
-
14adam
addikt
Na sikerült beharisnyázni a tápot.A képminőségért bocsi,csak nincs ithon a fényképező.Nekem ez a gép bőven jó mindenre amit csinálok rajta,legfőbb kép csak net. A fotó
-
14adam
addikt
válasz gamerkiller #17807 üzenetére
Az nagyon rossz,és annak a pénznek a feléért lehetett volna 1000x-er jobbat venni
Dyno: Ocz z seriás-nak tünt,mert azok Fsp belesek és nagyon hasonlított rá,de hagyjuk,ez nem a mi topicunk
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz gamerkiller #17803 üzenetére
Jó tudni,hogy az Ocz-k ilyen szépek,és belsőre is jók
-
14adam
addikt
válasz gamerkiller #17799 üzenetére
Ilyenek alapból a tápkábelek vagy te csináltad ilyenre? Egy linket dobnál,hogy hol lehet ilyet beszerezni Köszönöm
-
14adam
addikt
-
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
Oldalal kapcsolatban egy tipp,ha már csináljátok akkor nemszóltam Ha rákatintasz a Ph vagy mobilarena képre,akkor behozhatná az oldalt,szerintem Amúgy szép lett,Grat az egész csapatnak
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Ami alulról lemaratt,az a fototrend képe.De ha kész lesz az oldal akkor az nagyon pöpec lesz úgy érzem
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz TazLeacher #11790 üzenetére
Ha nincs más megoldás,akkor vágd el a kábelt,és told meg egy kis kábelel,és azt meg zsugórcsővel csináld meg szépen,és akkor nemkell venni,és kész van pár perc alatt.
Csak ott a gond,hogy ez garanciavesztéssel jár Énis tologattam régen így a vezetékeimet -
14adam
addikt
válasz TazLeacher #11781 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani,hogy
-
14adam
addikt
válasz jegenye77 #11438 üzenetére
Lehet venni a kábelekre úgynevezett "harisnyát".Különböző szinűek vannak,és ha megvilágítod Uv fénnyel akkor világítanak.De lehet különböző kábeleket venni még ami világít Uv-ba: Ide,sata.És még a csatlakozókat is leszokták cserélni.
De vízet is meglehet csinálni úgy,hogy világítson.Kell bele önteni egy folyadékot,és azt is Uv fénnyel megvilágítod és világit
-
14adam
addikt
válasz westcoastog #10833 üzenetére
igényesen elraktad a kábeleket,csak ahol a tápból jönnek ki a vezetékek azokat ted be az 5,25-ös helyekhez
Ott látok néhány kusza vezetéket,elég ha csak azt elrendezed.Hozzá kötegelőzöd a másikhoz,vagy beteszed ahova mondtam
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz westcoastog #10833 üzenetére
oké,rendben.Várjuk
-
14adam
addikt
válasz westcoastog #10831 üzenetére
olyan képed nincs amin pont az oldala van lefényképezve?Amúgy kívülről nagyon tetszetős
-
14adam
addikt
válasz TazLeacher #10328 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok