- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
üdv
guglizgattam és találtam egy gépet [link] kegyetlenség -
nixx-21
őstag
-
nixx-21
őstag
na én meg tegnap 5-6 felé kezdtem neki a géptakarításnak....most végeztem vele
sajna előtte nem csináltam képet de egy romhalmaz volt most így ránézve büszke vagyokfeltöltöm és a pörgetem a képeket
-
bozont
veterán
válasz
SOAD19 #10183 üzenetére
Elég húzós volt és pont kifogtam ezt a válság témát is mire összejött a lóvé, ez +10k pénzbe került nekem.
De remélem, vagy inkább ajánlom hogy legalább 10 évig hibátlanul működjön! Egyedül erre az alkatrészre vagyok hajlandó nagyobb (vagy mondjuk úgy extrémebb
) összeget áldozni, mégsem fél évre veszi az ember.
Pont ezért nem erőltetem én sem ezt a festés témát, plexi oldallapot meg nem is akarok (ezért nem zavarnak a kábelek sem), meg hátulról sem sokat bámulom. De már csak a tudat miatt is lefújom majd a következő konfig csere alkalmával.
-
SOAD19
addikt
válasz
bozont #10177 üzenetére
Csínos és az a moncsi
! Mennyiért szerezted be, gondolom többe került, mint maga a gép?! Ááá megöl a sárgairigység, ez fáj.
Múltkor én is filoztam, h befestem feketére a belsjét, mert tényleg jól mutat úgy. De letettem róla, mert nem látom értelmét(nem sűrűn szedem le az oldallapot), viszont ha plexis lenne akkor lehet megcsinálnám.
-
bozont
veterán
válasz
MmDorian #10178 üzenetére
Szép mert épp most volt a nagytakarítás így Húsvét előtt, általában zsúfoltabb az asztalom.
Sajnos csak így tudtam elrendezni, a csatlakozók nincsenek a legjobb helyen az alaplapon, bár igazából nem is foglalkoztam annyira vele, ha minden jól megy nyáron/ősszel cserélem a lapot+procit+memóriát meg talán a tápot is. Majd akkor több időt szentelek a kábeleknek is.
A monitor egy Eizo Flexscan S2431W. -
bozont
veterán
Itt az én szentélyem, enyém sem modding darab, nem szeretem annyira a csicsát. Bár lehet a vázat még lefújom teljesen feketére a CM690-nek, láttam pár képet úgy és nagyon jól nézett ki full feketében.
SAjnos most csak telefonnal tudtam fotózni, nem a legjobb minőség: [link1] [link2] [link3] [link4]
És ami a kuckón belül lakozik: [link5] [link6] [link7] -
shteer
titán
-
Henk
veterán
válasz
thunder1991 #10135 üzenetére
Most a fényes ragasztó szalagos projekt nem sikerült?Mert akkor lehet ez egy jel,a sors akarta így.
-
syC
addikt
válasz
PowerBuldog #10130 üzenetére
Lottón nyertem
-
Macka
veterán
Mi a véleményetek a Zalman GS-1000-ről?
-
for3l
senior tag
válasz
gothic20 #10118 üzenetére
királyság!
ha adhatok esetleg tanácsot, akkor sztem a vakut sose kapcsold be, mert egy-két felület könnyen visszaveri a fényt, látom elég nagy záridővel fotóztál (plusz az iso is elég kellemes), szóval elég fényt gyűjt be a lencse vaku nélkül is. (lehet, h vmi szaki majd jól letilt, de én a tapasztalgatásaim során igy vettem észre)
különben elég massziv aza réz ninja
-
gothic20
aktív tag
válasz
birozoli7800 #10119 üzenetére
Köszi
-
KO.zmahov
tag
Tuningereknek, moddereknek hasznos lehet! Katt!
-
syC
addikt
-
Stirbi
addikt
válasz
thunder1991 #10110 üzenetére
nyugodtan vegyél fel most is online vagyok mint általában napi 12orán keresztül
, megjön az uj lapod és nyomunk egy tuningot a cpu-dra,a te procidat soaknkb 3-3.5ghz njáratják
egyébként az e5200 is c2d csak teszten nem megfelö telejsitményt nyujto c2d ket visza fokozzák dual core ra és ugy árulják
nah akkor várlak msn en
-
thunder1991
tag
válasz
Stirbi #10109 üzenetére
Tényleg CPU-t akkor nem is kellene nagyobbat??
Én nem tudom vagy a deszka a sz..r vagy a CPU de,sztem a deszka mert a 3DMark01SE-ben,és a 3DMark06-ban letesztelttem,ésa 3DMark01SE-ben csak kíváncsiságból
na szóval...letesztelttem mind a 2db.CPU-t alapon tesztelttem le,és egy E5200-el jobban ment a gép mint az E6300-sal,sokan azt mondják azért ment jobban mert az E5200-asnak gyárilag nagyobb az órajele (2.50Ghz) az E6300-snak meg csak (1.86Ghz) de,akkor is az E6300-as már Core2Duo csak jobban kellene mennie..nem??
Szerintem a deszka xaraxik velem
Akkor ha fellveszlek MSN-re akkor miben tudnál segíteni? jó lenne -
Stirbi
addikt
válasz
thunder1991 #10103 üzenetére
üdv
kábelokat probáld elrendezni, egyébként procit necserélj felesleges-nyomjál rá tuningot , itt segitenek [link],de ha felveszel msn re vagy skypera szivesen segitek én is
egyébként a lapcserét jol teszed
-
Henk
veterán
válasz
thunder1991 #10105 üzenetére
Nálam mondjuk az ilyen világítós,búcsús megoldások nem szoktak szimpátiát ébreszteni.De kinek a pap,kinek a paplan.
Majd a képek árulkodnak,már izgatottan várom. -
thunder1991
tag
Köszike
Hát igen van kábel az igaz a tápból annyi kilóg mint a nyű,és a ház is kicsi a tápnak a meghajtókat csak le bírtam rakni mert nem fért el miattuk a táp.
Majd ma olyat csinálok mivel színes cooler-ek vannak benne (2db.piros revoltec 4cm-es) hogy van nekem itthon olyan ragasztószalag félém..amivel a csomagokat ragasztják le csak ez ezüst színű,csillóg villog belűl itt-ott leragaztom és így visszaveri a piros színt.
Havernak megcsináltam ilyesmi házzal és nagyon komoly lett,majd lökök róla képeket. -
Henk
veterán
válasz
thunder1991 #10103 üzenetére
Ez a hogy is néznek ki a gépeink topik.Nem muszáj moddoltnak lenni ha dekoratív,szépen elrendezett gépről van szó.Nálad mondjuk kábelból nincs hiány.
-
thunder1991
tag
Az én PC-ém nem valami moddolt,és nem olyan hűű de kemény de azért elfutt rajta pár mostani GAME is nagyobb grafon.
--------------------------------------------------
ASUS P5LD2-SE
2x1GB.DDR2 800Mhz KINGMAX DaulChannel
Sapphire RADEON HD4830 512MB DDR3
Core2Duo E6300
Creative Sound Blaster PCI
160GB MAXTOR SATA HDD
Hewlett Packard CD-író
Toshiba DVD olvasó
Hipro 760Wattos táp
M-Tech black normál házCsak a házzal nem vagyok kibékűlve valami jobbat nézek,a CPU helyet lesz kedden egy E7200-as és a deszka helyet pedig egy Gigabyte GA P31 DS3L-es deszka,és utánn elég is lesz egy darabig. (Legalábbis nekem)
Íme:
Ezt nem ide kellett volna??
Látom,vagyis nézem hogy itt a moddingolt cuccoknak van hely BOCS !!! -
thunder1991
tag
WWWOOOOOOOWW.....UP a topiknak XD
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1
- Warhammer 40.000
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest