- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ha szemből rávakuzol, úgy tényleg nem lesz profi eredmény, sajnos ehhez már komolyabb felszerelés kellene, ugye ekinek van fotós ismerőse az előnyben. Te annyit tudsz csinálni, ha külső vakud van, visszavered a fényét, valami nagyobb fehér felületről (pl. fal), hogy homogén fényt kapjál.
Ha már fekete a divat, és mindenki feketét akar, akkor az enyém csakazértis ezüst marad kívül-belül/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zájec
veterán
épp ez az , hogy nagyon rossz fényképezni a feketét , mert ha vaku megcsillan rajta akkor elég gyérül néz ki... én is este csináltam a képeket , vakuval , nem is lett jó
Nyugdijas :: "Egyébként jah, mindenki engem utánoz "
igen én is, rohatam a festékért amikor megláttam hogy te is lefújattad a gépházat..
de ugye nemharagszol hogy lemásoltalak.... -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Semmi extra, némi kábelrendezgetés, portalanítás, porszívózás és új vga után.
oldalról nappal
oldalról nappal más nézőpontból
vga
sötétben oldallap nélkül
sötétben oldallap nélkül más nézőpont
sötétben oldallappalKellemes karácsonyi ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért annyira nem félek tőle, mert a BME műtermébe is be tudok jutni, meg egy haver éppen most vágott bele a fotós vállalkozásába, neki is éppen kész lett a műterme.
Ezzel most el is árultam magamat asszem
Szóval ha kész lesz, szeretnék igen jó minőségű képekkel jelentkezni a gépről.[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Ijk
nagyúr
válasz Nyugdíjas #8578 üzenetére
Hát igen, a matt a legideálisabb. Akkor lehet trükközni, home-made softbox, photoshop.
Én is szeretnék valami igényesebb képeket az új házról, elhatároztam, szerzek fekete bársonyt háttérnek (amúgy is kellene más témákhoz is), de sajnos a Siker kft. csak jan 7-én nyit, ilyenkor amúgy is megáll a kereskedelmi élet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Kolondrum #8556 üzenetére
Jah, tényleg, majdnem elfelejtettem, hogy irtl erről a "PC, és környezete" dologról.
Egy fórumtársunk csinált ezzel kapcsolatban egy blogot, ahol egészen sok ph!-s arc "workspace"-e megtalálható. Újabban azthiszem kicsit kifulladt a dolog sajnos...
pcplacc.blog.hu"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Stirbi
addikt
válasz Devil Smile #8543 üzenetére
durvaság ,én azota vaygok kocka miota van netem kb fél éve, és azota ph tag is vagyok immárt fanatikus tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
ÚJ masina az MDPC-n, ha érdekel valakit. Annyira nem csúnya, viszont a Dual-Brain féle Lian Li óta bevezették ezen az oldalon ezt a ferdén fotózást, gondolom mert jól néz ki. De hogy semmit nem lehet látni a képeken igy, az is biztos.
Részemről nem támogatom ezt a megoldást, az biztos
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
válasz Kolondrum #8561 üzenetére
Amerikai dugó volt a végén, levettem és kapott nálunk használatost! Kapcsoló üzemű ezért jó nálunk is! 100-tól 240V-ig, 50Hz-től 60-ig! Ahogy láttam drága ma egy ekkora terhelhetőségű 12v-os táp! Volt h rövidre zártam véletlen és percek múlva vettem észre! Meg se rezzent!
párhuzamosan ráaggatva a sok led előtét ellenállással![ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Én nekiestem az oldallapnak, szép meg jó de ha felrakom a gép lassan bemelegszik! a régi AMD-re volt kitalálva a házam!
Fel is akartam tenni a blogba a leírást, de nem tettem! Majd talán egyszer!
A lényeg h veszel vezetékcsatornát, fifurigálod 5-ös fúróval de óvatosan h a led szoruljon bele, nekem semmiféle forrasztás nincs benne épp azért h ha rámjön a 2 perc akkor szét tudjam szedni! Ára, hát amit látsz 5 ropi felett volt, főleg mert nem egyszerre készült el és az árak mindig másik voltak! A kék olyan 67-70 között van, a fehért 150 per pillanat, a többit nem tudom! De a legolcsóbb a piros az fix, és ahhoz kell a legkisebb fesz is. Az ár nagyban függ attól h víztiszta a led, v sem, fényerő, hány fokban világít, átmérő stb! pl: a 150-es fehér led x fényerejű, a 350-es 3x akkora! Jóból is megárt a sok már tom épp ezért ez a 79db kék se max fényerőn világít! 3.5v helyett kapnak 3-at!
Tápom van itthon (2db 12v max 3A terhelhetőségű), meg minden, tehát emelhetik az árat ezek az apróságok!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
z0d1AK
nagyúr
nekem nem mellesleg most így néz ki a gép: [link]
neki kellene végre esni az oldallap megcsinálásának is, aztán kicsit csak pofásabb lenne| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
OFF 3 szomszéd is feltette ezt a kérdést! OFF
79db! kék, D=5mm, U= 3.5 v, víztiszta, nagy fényerejű LED! Összesen 12W fogyasztás! ha ne megy semmi akkor is kapcsolható az ágy mellől, reggel jó felöltözni fél 5 kor, meg este hangulat fénynek, meg másra is jó!
Ha lesz kis zsém ilyen dolgokra akkor az asztallal is művelek pá apróságot, csak a led a válság miatt nem épp olcsó, és nem épp a fehér!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ez semmi hidd el! Régen ami nálam volt...De most!
[lámpafénynél]
[lámpa nélkül]
ez lemaradt: [vas][ Szerkesztve ]
-
Tudjátok mi a gizdulás? Egy atomra full vízhűtést szerelni!
-
jenei92
senior tag
-
VinoRosso
veterán
Csövi srácok!
Hogyna érdemes festeni egy gépet! Leírná valaki ! Köszi!
-
Hogyan néznek ki a gépeink? Én kiegészíteném! és a környéke! Az se mindegy! Holnap után egy olyan képpel készülök, mert sztem úgy az igazi! Ti nem kaptatok kedvet ilyen kép elkészítésére? Belefér a témába ha a gép is rajta van!
-
Devil Smile
őstag
Kockak karacsonyi ajtodisze! majd teszek meg ra par diszt..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Veriakilis
senior tag
Ha valaki még nem látta volna...
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
Már lehet kapni az új i7-es procikat? De gáz h nem tudtam, na meg h még nem vettem!
-
Daniel
tag
A jelenlegi:
http://www.freeimagehosting.net/image.php?3540307703.jpg
http://www.freeimagehosting.net/image.php?2233a20742.jpg
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
persze, néha én is sokmindent félreteszek, csak hogy valami újat vegyek a gépbe.
bár azért próbálok tartani egy határt, bár ezt gyakran csak a pénztárcám határozza meg, ami erősen véges
de a lényeg, h tudom, h mit érzel| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Macka
veterán
válasz Devil Smile #8529 üzenetére
Dremel
-
Devil Smile
őstag
orulok h tetszik nektek is..
Itt egy kep oldallappal mukodes kozbe
-
Stirbi
addikt
válasz Devil Smile #8524 üzenetére
szép rendezet ház gratulálok
-
Szép! És gondolom stabil is! A rendezettség stabilitást is sugall számomra!
-
z0d1AK
nagyúr
nah, azért is nekiesek majd a plexis oldallap elkészítésének, és rendbevágom én is végre a gépet
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Devil Smile
őstag
Udv all
7vegen ventit csereltem a gepembe es kicst elrendeztem a kabeleket is (multkor megszoltatok miatta.. )
-
z0d1AK
nagyúr
én nem azért írtam, nem firtatom, h miből vetted, meg h mennyit költesz rá.
azt meg tudom, h mennyire nehéz is!
én is diákként napi 2 órát melózom, 25k ért, emellett csak ez a kis üzlet van, nameg a játékvezetés, de ienkor nincs foci, szóval abból sem jön pénz!
monitor csere is úgy volt most, h a család úgy gondoltam,h most nem pizsamát meg zoknit adnak karácsonyra, névnapra, szülinapra(merth nagyjából 1 héten belül van...), és ennyivel le is van tudva az összes ünnep, az egész család részéről(plusz, tesóméké is, szóval azért csak nem kis dolog...)
és így mégis elég sokat költök néha a gépre, még ha nem is a legújabb, leggyorsabb ez a gép, de nekem legalább nem apaanya veszi bele a x2-es vga-kat, meg 4 magos procikat, mint a kis 15 éves taknyoknak.
és mindemelett elő is tudtam teremteni ~150K-t, hogy a jogsit is lerakjam, és köszönöm szépen az érdeklődést, sikerült, és már megvan a jogsim| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
beteg
őstag
najóvan. már bánom, hogy betettem ide a képeket.
le lehet szakadni rólam.Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz Kolondrum #8517 üzenetére
ne kapkod el az ítéleted!
bár nem sok közöd van hozzá, de az utóbbi fél évben összesen 10k-t költöttem a gépemre, pedig teljes platform csere volt. mert tudod, nem csak úgy lehet géphez jutni, hogy apuci oda adja a milliót és besétálsz megvenni. lehet csereberélni is, +2 ramért másnak profin összerakni gépet, nyáron betonozni egy vga-ért, zsíros kenyéren élni egy hétig, szülinapra, névnapra, karácsonyara megkérni a családot, hogy dobjanak össze egy értelmesebb lapra valót...
és mellette napi 16 órát dolgozni mint a hülye, miközben másra nem költeni csak a gépre.de hagyjuk a témát, mielőtt tényleg felmegy a pupám! senkinek semmi köze hozzá, hogy miből van a gépem! meg a témához sem.
Csak futni kell!
-
syC
addikt
Csak gyorsan egy beta kép, mert inni kell
•
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest