- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
"és a nem kevés a hdd-d mondatot meg ugy értettem,hogy ugy átlag 2hddd szokott lenni a gépekben
és ez csak egy vicc volt"
Én is az egy hdd híve vagyok. Egy vinyó csak nem ad ki annyi zajt (néha még ez az egy is sok, mikor elkezd dolgozni és kerreg
), mintha több is lenne, szeretem a csendet. Vagy van vmi előnye, ha van külön rendszervinyó is?
-
plejik
addikt
Itt egy másik link akkor majd itt remélhetőleg jó lesz.
-
plejik
addikt
válasz
HarryPotter #9486 üzenetére
THX!
Akkor majd feltöltöm oda.
Csak mert nekem elsőre behozza...
-
sly105
aktív tag
Na a hétvégén lett egy kis változás a gépemben:
-garanciában cserélve lett egy GF 9500 GT egy GF 9600 GT-re
-elég hangosak voltak a winyók igy hát elhalkítottam őket
-beépítettem egy 4x16-os usb vezérlős lcd-t -
for3l
senior tag
válasz
HarryPotter #9484 üzenetére
le lett irva: megnyitod, beklikkelsz a cimhez és nyomsz egy entert
.
-
plejik
addikt
Biztos?? be kell annak jönnie
-
Olekgsxr
tag
Helló Mindenki!
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet venni fém rácsot?A ház oldalára kellene a plexi helyett.
valami ilyesmi:
[link]
40*40cm kellene.
Már néztem egy csomó helyen, de amit eddig találtam ott csak sokkal kisebb méretben van.
Üdv! -
for3l
senior tag
egyelőre csak állvány nélküli képek vannak, de következő hétvégére lesznek normálisabb képek is!
[link] -
Desmond
csendes tag
[link]szerintetek betudnék férni normálisan a System 2-vel? + még raknék bele fénycsöveket...stb.
-
Badman 4ever
őstag
Akkor nektek is megmutatnám a házi gameszerverem:[link]
-
Qru
MODERÁTOR
-
törölt tag
Ehh, de kihalt lett a topic... Valaki mutasson valamit!
-
MmDorian
őstag
Igen, néha én is hülyén érzem magam, hogy csak egy HDD van, fura érzés, de partíció megvan, és simán elférek rajta.
Muszáj volt már megvenni a Musashit, mert a 100+ fok, és a mérhetetlen zaj nagyon zavart.
(#9457) tomika : Ez a lapom dobozának aljáról van, mivel az alján van ezért zajt nem sokat fog
Csak fölraktam, mert szerintem esztétikus. Valószínűleg a festés után veszek rá rendes hangszigetelő szivacsot.
Az viszont nagyon bosszant, hogy a lap 24 pines kábele csak a házon keresztül ér el, és hogy a sok kis madzagot nem lehet hova tenni...
-
Stirbi
addikt
válasz
MmDorian #9442 üzenetére
jol van hütve a hdd-d
én mondjuk megvetem az asus eah 4670em aztán vetem rá egy acelero s1 et ami hibás volt nem vezette le a höt, visszatettem a gyári hütöm(azaz egy ujra pasztázás történt, gyári pasztával 34fok volt idleben és felement 60ig) és igy idle 28-30 fok és terhelés alat szörös fánknál 56foknál megállt
-
for3l
senior tag
válasz
MmDorian #9449 üzenetére
akkor először tisztázzuk a vrm fogalmát.
[link] - ezért mondtam, h csak a gpu-ban vannak szenzorok, mert más értéket a te everestedben sem látok
[link] - itt pedig a kép és a szöveg magáért beszél.most már az lenne az igazi, ha egy 4870 tulaj is dobna egy everest/gpu-z képet, akkor tisztázva lenne a dolog. bár ez itt már ultra off..
-
for3l
senior tag
-
birozoli7800
senior tag
válasz
!Overdose! #9438 üzenetére
JAh ilyen izé kellene nekem is csak nem tudom pontosan mi a neve és hol lehet vásárolni?
-
Macka
veterán
válasz
HarryPotter #9434 üzenetére
Akkor felmentem...
-
subaruwrc
félisten
-
Skizz
addikt
Stirbi: hasznos kis kütyü, csak én azt sajnálom hogy nem fekete... az éppen nem volt amikor vettem.
Egyébként holnap állhatok neki ventit cserélni, a felső két szlotba AC-t tettem, de tisztára felizgultak azt motorzajos lett mindkettő. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Azt nem tudom megmondani, hogy hogyan is nézzenek ki a gépeink de most jelenleg az enyém így fest.
Ezen még lesz egy parafa bevonat és 1db venti a hőmérő alatt 1 pedig a tetején. -
!Overdose!
őstag
Kezd összeállni az én konfigom is. Ha minden jól megy este csinálok képeket.
-
for3l
senior tag
válasz
ADAM1337 #9397 üzenetére
jah, elég jól adja, és igy, hogy nincs mellette még vagy 8 másik szin szana-szét, ez a zöld is elviselhető!
bár nálam sem jutott be még a "top3"-ba sem az mdpc-rőlapropó, holnap lesz egy kis upgrade a gépemben, megpróbálok este képeket felrakni, de lehet, hogy már csak szombaton kerül rá sor (szombaton is meló...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest