Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Gratula a géphez! Az egyik nagy kedvencem a TJ08-e!
Örülök, hogy ilyen jókat írsz róla a hűtést illetően, mert így már tapasztalat is van vele kapcsolatban! Eddig csak tesztekben láttam a konkurensekhez képesti előnyét.Az acél oldallapok milyenek? Nem nyeklik esetleg, elég masszív? Festése milyen minőségű?
Köszi, és még egyszer gratulálok hozzá!!!
Bogyorisz
-
szab.tam
nagyúr
a hr-07-et látom. alul az egy qd?
ha a vga-ra is valami normál hűtő kerülne, egy szép, csendes gép lenne, összehangolt hardverpárosítással. (nekem is volt e8500 gtx280-nal. amikor vga-t kezdetem cserélgetni, onnantól borult és szabadult el minden...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
CsiguszMaxim
senior tag
Kövezzetek meg de nekem nagyon bejön. Persze nem minimal szemmel kell nézni de maga az elgondolás és az érhálózat megvalósítása nagyon jó lett. Sokkal jobb, hogy kesze-kuszaság van a kábelek csövek terén mintha katonás rendben lennének mert így sokkal jobban érezhető mire is akart utalni a készítő.
szerk: nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
FoBCRaistlin
őstag
jóez!
én láttam már technikus fényképét (mármint amit ő csinált) aki internet hibára ment ki.
a hibát az okozta, hogy egy patkány átrágott egy kábelt. namost a fene sem tudja mitől, de a drága rágcsáló ott lelte halálát a kábelen. szerencsétlen előfizetőnek a patkány miatt nem ment a netvagyis egy kis por semmiség.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
urdongo
tag
Az ATX csatlakozóra külön köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem...már csak ez miatt is elvetem annak a lapnak a beszerzését. Na meg D1Rect és kelzsoca tanácsát is figyelembe véve....tényleg felejtős. Akkor marad az aranygarasok kuporgatása I7-ig.
subaruwrc Azért néhány gyorskötözőt még el tudnék ott képzelni, hogy jobb legyen a légáram. Arról nem is beszélve, hogy nem rég még én is így vélekedtem a saját házamról kábel managemant terén.
S. Szabi Szépen rendezett kis gép. Nekem is tetszik a képek beállítása.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zájec
veterán
szóval pazarlás áldozatává vált a Nordwand.... igy is meglehet közeliteni, ha olyan szemponból nézem akkor igazat adok neked....
valóban , fizikailag épphogy odaér a két szélsö hp..
még szerencse hogy cpu magok nem a szélén vannak..az is szerencse, hogy a hp-k felülröl összevannak kötve, az sem mindegy milyen átfedéssel, szeritem a 1283 egy kicsit ott is vérzet... nem klappolt ott valami rendesem....
mindenesetre nem látom hogy emaitt "gyengélkedne" a hütö.. elég jól szerepel mindenhol, nincs rá ilyen panasz... ha lenne akkor ez már kibukott volna mint a 1283 esetében....
szerintem elég jó TRUE koppintás... mondhatnám a kinézetére is..árban is...
ha a teljesitményét is ott van .. [link]
a H50 is ugyanúgy ott van.. számomra megnyugtató.. nem szerepel rosszul az kicsi vacak.... amire kell arra elég ... -
törölt tag
-
kelzsoca
félisten
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Guru3d-n tesztelték, szerintem egyszerűen gyönyörű.
Tetszik a letisztultsága meg a kábelrendezés megoldása/i. -
Cthulhu Dawn
őstag
Ha már hómméd...az én szerszámaim nem törtek el. Mellesleg miért nem próbáltad úgy, hogy a kis fém végeket egymás után raktad és úgy becelluxoztad, úgy már biztos átfért volna. Mindegy, én még nem láttam szálanként behúzott ventikábelt, szóval hajrá, egyedi lesz mindenképp.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
S.Y.S.
aktív tag
Folyamatban a dolog csak megfelelő gép hiányában kicsit csúszik a dolog.
Stirbi - jól látod, az eco verzión nincs +tápcsati, ebből adódik az egyik fő bajom, hogy nem ref kártya, akármilyen hűtő nem jó rá. Kevesen veszik észre, de a részletekben rejlenek a nagy dolgok.
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
UdVi86
aktív tag
Szerintem az hogy leműtöd és átteszed usb-re, vezérlő nélkül nem kivitelezhető. De éppen most néztem egy videót a lapról, amit venni akarok és van JLPT port rajta (más lapokon is biztos van). Gondolom ez amolyan belső LPT, mint az usbnél. Ahhoz csak venned kell egy dugaszt, a másikból meg kiszereled a vezetékeket.
[ Szerkesztve ]
-
UdVi86
aktív tag
Igen, ez LPT portról üzemeltethető. Csak sajnos ilyet a mai lapokon nem nagyon találsz. De lehet venni pci LPT kártyát. Bár én inkább egy usb vezérlőt vettem. Igaz egy fórumozó biztosabbnak tartja az LPT-t: "ezek a kijelzők +5V-ot vesznek fel, de több száz mAh-t és az nem mindegyik alaplapnak tetszik, ha annyi megy át az USB-jén."
-
törölt tag
-
FoBCRaistlin
őstag
simán a legjobb ami valaha olvastam
kb 4X olvastam már, de sosem fogom megunni.
igen, a nick is onnan van. a Mester! hatalmas a karakter.
még fatertól örököltem az 1-es 2-es kötetet. a hármast ami elvileg jóval ritkább, azt meg cseréltem a "lélekkovács"-ra (kicsit jó bolt volt)no de off az off
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Henk
veterán
Gondolkodtam a festésen, de én itthon az alu házat nem fogom lefújni. Tehát ennek az esélye elég kicsi. A tápot nem fogom harisnyázni, viszont találtam itthon egy pci-e hosszabbítót és próba képpen 2 szálat leharisnyáztam rajt. Nem nagy kunszt, tehát valószínű veszek hosszabbítókat mindenhova és megcsinálom őket. Remélem el tudom azt a sok kábelt tűrni valahova.
-
Zolás
addikt
Tévedés 4 kötetes:
Az öszi alkony sárkányai,Téli éj sárkányai,Tavaszi hajnal sárkányai, Nyári tűz sárkányai. Az utolsóban már szinte részt se vesznek az előző részek szereplői de ezzel záródik a történet teljesen.
A többiektől bocsánat az offértCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
A dragonlance nem 4 könyvből áll? Vagy a maradék 3at kérted el?
Nekem megvan mind a 4 rendes nagy keményfedeles kiadásbanCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
aero.
veterán
ebben igazad van, egy normálisan gondolkozó ember nyilván nem fog venni 750-et meg s500-at.
ilyen kocsikat a fanatikusok vesznek, akik igazán szeretik a kocsikat, akinek használati tárgy annak jó bármelyik.
ha megnyerném a lottót nem vennék veyront, meg bentley-t, meg ferrarikat ... bár lentebb azért szemeznék pár luxusautóval
szerk.: ja ... nehéz leállni.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha CM ATCS 840 lesz megkereslek! Én már csak azért is szeretném már a magamnak tudni a kiszemelt házikót, mert jó lenne megtudni, hogy mennyire bonyolult művelet átalakítani úgy, hogy az alaplapi tálca a másik oldalra kerüljön. Már harisnyázni is szívesen harisnyáznék csak hosszabbító ügyben még mindig nincs semmi.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
zH.
senior tag
Belsejét is le lehetne fotózni de semmi érdekes nincs benne!
Egyedül a VGA-nak van zalman hűtése ,ami kéken világít ,de teljesen alap hűtő van a procin!
Lap is átlagos ,de majd holnap megpróbálok róla én is ügyködni valamit!
Csak ahhoz "át kéne rendezni" a dolgokat ,mivel alapesetben van egy csomó cucc a gépen + melette
Holnap Du megpróbálok valamit![ Szerkesztve ]
just be
-
MODERÁTOR
Körülbelül... Majd holnap teszek fel képet. Egyébként jó, mert ha elindítok valami terhelős programot, akkor melegíthetem rajta a kezemet (úgyis mindig hideg). Szobafűtésnek is kiváló.
A képen bal alul mogyoró van a tálkában? Sima földi vagy valami ízesített. Rákattantam a paprikás mogyoróra, de valamiért sehol nem kapni.
Nem jó ez így, offtopikot csinálunk a topikból (nekem nem áll szándékomban).[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
60°C, te jó ég. 40°C az üzemi hőmérséklet, amit a legtöbb helyen ajánlanak, állítólag ott érzi magát a legjobban.
Lehet félremért a diódája, mert 50°C fölött még nem láttam vinyót senkinél. Kézzel is megállapítható, mert 60°C-ot azért már nem tapint meg az ember mosolyogva...
Nálam a két WD vinyó hűtés nélkül terhelve sem megy 45°C fölé, de behűtve tárolom az adataimat (terhelve 32-34°C).ON: A gép itt van előttem az asztalon és éppen lepi be a por. A ház darabokban áll, talán holnap eljutok vele a porfestőhöz (remélem nem röhögnek majd a képembe ).
A HD3850 Accelero S1-gyel nincs olyan magas (pár milliméter), mint a Scythe Infinity. Meglepő...
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest