- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
#97544192 #11598 üzenetére
még csak photoshop sem kell hozzá (szvsz túl nagy program csak képméretezésre), viszont van egy olyan aranyos kis program (~5mb), hogy photozoom pro. pofon egyszerű a használata, szimplán átirja az ember a pixelek számát és máris kisebb a kép (az átiráshoz nem kell semmilyen menüt megnyitni, jól látható helyen van)
különben talán pár ember azt hiszi, hogy minél nagyobb a kép, annál jobb is lesz, ez nagyon nem igy van (sőt, sztem annál nehezebb éles képet csinálni minél nagyobb a felbontás), inkább a rekeszidővel és a blendével kell játszani.
-
törölt tag
válasz
plejik #11597 üzenetére
Na igen, vagy Picasa lenne a legjobb... Tök egyszerű, albumot is lehet "vezetni", és nem lassú. Na meg szépen lekicsinyíti magának a képeket.
Ezentúl jó lenne, ha mindenki, aki teheti, vagy Picasa-t használna, vagy ha ismeri a Photoshopot, akkor Imageshack-ot, és egyéb NORMÁLIS képfeltöltő oldalakat, és a NORMÁLIS szó után senki ne gondoljon kepfeltoltes.hu-ra.
Különben a vicc az, hogy már 11 ezer hsz előtt is le volt ez írva, egy-két okos mégsem tudja betartani. -
plejik
addikt
gmail->fényképek! legjobb ..."szerintem" úgysem 1 db képet töét fel az ember felteszi szépen őket oda.
és kész.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #11593 üzenetére
Én meg már ha látom hogy kepfeltoltes.hu, innentől kezdve még rákattintani se fogok...
8 megás netem van, de így is rohadt lassan tölt be... -
-
plejik
addikt
Ez egy szép darab szerintem.Nem mai de szép
-
GabN73
addikt
szerintetek ez jó (fehér kellene) ventillátor kábelre? a 6,3 mm kicsit nem nagy neki ? :/
Illetve fehér kábelharisnyákat honnan lehetne szerezni? UV fehér érdekelne és a haverom (google) nem akar segíteni -
-XadAnuX+
őstag
Kábelezésbe fogok a jövőhéten.
Igaz nagy házam van nagyon, de akkor is nagyon irritálnak a kábelek esztétikailag, és persze, hogy jobb legyen a hűtés stb.. -
TazLeacher
nagyúr
Ha kell valakinek akkor valami a Chilled PC UK-tól, az szóljon, mert rendelnék hétfőn.
-
kelzsoca
félisten
válasz
FoBCRaistlin #11572 üzenetére
Jah, akkor jól van, mert holnap jön érte
Végülis igen, bár nekem a sok kábel ment az agyamra, a 450W meg tökéletesen elegendő
-
kelzsoca
félisten
válasz
FoBCRaistlin #11570 üzenetére
Pontosan, mondtam hogy moduláris lesz
Holnap elvileg már nálad is lesz a táp, rajtam nem múlik
-
misirulez
senior tag
-
kelzsoca
félisten
Ma megérkezett az új Corsair HX450-es moduláris tápom, lőttem is róla képet a beépítés után
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #11563 üzenetére
Nekem a rev.3-ba ismét lesz plexi, csak most más módon.
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #11561 üzenetére
Kiváncsi leszek a végkifejletre. A gravírozás projekt is be fog játszani?
Egyébként készülök én is a rev.3-val. Nem véletlenül vettem a kábelharisnyát.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
misirulez #11556 üzenetére
Próbáltam szintereztetni, az nem sikerült az oldallap miatt (nem homogén anyag és felület - 3 rétek 3 anyag és nem kellene az egészet lenyomni).
A szitnerezés csak fémen működik. Először kompletten letisztítják a fémet, zsírtalanítják, majd elektromosan feltöltik, és egy festékszórval rányomják a porfestéket, ami az elektromosság miatt egyenletesen elterül a felületen. Utána benyomják a kamrába és ott ráégetik. Lényegében egy vékony műnyag festégréteg ég rá egységes vastagon mindenhol. Ezért nem lehet csak egy részét szitnereztetni.
Szintereztetés komplett házra olyan 5K körül van. A szinterezés lényega, hogy mindenhol ugyan olyan színű lesz. Google - szinterezés, rohadt sok helyen csinálják.
Én most találtam egy (autó)fényezőt a Gyömrői úton. Azt mondták (fél óraja beszéltem velük), hogy a házat olyan 6-7K-ért mattfeketére lenyomják. Viszem még a 2 db oldallapot és pár apró cuccot. Hétfőn megyek, akkor tudok pontosat.
-
GabN73
addikt
írtátok hogy van anyag amivel el lehet tüntetni hézagokat
nos az előzményeket sikeresen töröltem,keresőben nem találom,bármit is írok be...
valaki be tudná linkelni? -
misirulez
senior tag
válasz
TazLeacher #11554 üzenetére
És hol csináltatod kivel mennyiért?
Szándékosan nem privátban kérdezem hátha mást is érdekel, kicsit visszaolvastam nem láttam, hogy írtad volna.
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
válasz
TazLeacher #11550 üzenetére
Te fogod csinálni, vagy valaki más?
Ha igen majd légyszi irjál róla, hogy milynen eljárással csinálod.Üdv.:
Misi -
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #11550 üzenetére
Várjuk majd a képeket
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #11548 üzenetére
Mi lesz pontosan?
-
TazLeacher
nagyúr
Elkezdődött:
-
MattX
tag
Hali!
Tudom hogy nem pont ez a topic foglalkozik ezzel a kérdéssel, viszont tudom hogy itt van böven tapasztalat és forgalom!
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis a ventillátorok munkájával kapcsolatban van pár kételyem...Egy Cosmos S házrol lenne szó! A képen a venti helyek láthatoak, a procihutore csak felulre és alulra tok tenni ventit mert a ram miatt nemfér oldalra! Szivesen elfogadnék pár tanácsot, hogy melyik venti merre fujja a levegot, és hogy hová tegyek ventit, melyik osszeálitás a leghatékonyabb!
Köszi előre is!
-
Zsubi
őstag
Kicsit rendbe szedtem a gépem, mert le volt pusztulva egy csöppet szegény
Nem nagy szám csak gondoltam megosztom veletek
Sajnos azt a sz@r HKC tápot kellene lecserélnem
Nagyon nem illik az összképbe
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
for3l
senior tag
válasz
#97544192 #11523 üzenetére
de azt azért tedd hozzá, hogy 37dBA az 1900-as fordulatúnak van, ami mellesleg majdnem kétszer annyi levegőt szállit, mint az aerocool 120-asa, ha az 1200 rpm-es scythe-ot vesszük figyelembe, akkor nincs nagy hang difi, plusz még többet is szállit (de természetesen lehet szabályozni is és akkor még halkabb, ha meg kell a power, akkor rátekersz).
bár most azon is elgondolkodtam, hogy lehet-e hinni ezek az adatoknak.. a 140-es aerocool kevesebb levegőt szállit ugyanolyan fordulaton, mint a 120-as
(meg a súlyuk is megegyezik, ami nem sokat számit, de elég hihetetlenül hangzik.)
én különben 800-as slip stream-et vennék, hangja nulla lehet (bár nálam a 800-as sflexek is szabályozva vannak olyan ~600-ra) és aza 40cmf meg elég a házban tologatni a levegőt. bár meg kell mondjam, mostanában egyre több led-es ventis gépet látok és kezd megtetszni (persze, ha nem szivárvány
)
-
DEJVID
őstag
válasz
plejik #11505 üzenetére
Saitek PGCU (Pro Gamer Command Unit) olyan, mint a Logitech G13 csak sajna nem működik vista alatt
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Én is megosztanék pár képet a gépemről: [link]
A ház egy Deluxe BMW. Semmiféle kábelelvezetés, szar szellőzés.. (már alig várom, hogy lecseréljem egy komolyabb házra)
Telós képek
-
kelzsoca
félisten
válasz
Stirbi #11507 üzenetére
Az árához képest nagyon jó!
Egy Német cég cpu hűtője ez a cucc, itt ph-n vettem újként 3k-ért!
Maga a hűtő+a 9cm-es (PWM-es) halk venti, gumibak felfogatással benne volt az árban
Egy dual core 2140-es kis cpu fekszik alatta, alapon idle-ben 32-34 fokos a cpu, terhelés alatt pár fokot ugrik fel (a venti ~800RPM-el pörög alapból, a max itt 1200 körüli fordulat)
Ha felhúzom 3Ghz-re a cpu-t akkor alapból idle-ben 40 fokról indul, és játék alatt ~50 fokra melegedik fel! (a venti alapból 1100RPM-el forog, melegedéskor 1500RPM körülire szokott felmenni, de a Corsair táp ventije még itt is elnyomja a hangját
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #11500 üzenetére
Inkább Milka, és megegyeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged