- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igazad van, pár udvari reflektort akartam gyógyítani, de pl. a táp + posta alig kerül több, mint venni újat. És mintha nem is a ledek, hanem a driver hullana el mindben.
Amúgy ettől a globális képmutatástól van ki a f**-om, mert vegyél AAAAA hűtőt, megtettük, 5 év gar, majd 6 év pár hónaposan kuka, mert javíthatatlan. A hűtőcsövek beágyazva a szigetelésbe. Az új hűtő hátulján már a hőleadó rács sincs, azt is sikerült az oldalába integrálni. Javíthatatlan módon. (Nyilván cerélhető lehet a teljes szigeteléssel, oldallal, kicsit drágábban, mint egy új hűtő). Ledekkel is ez van, vegyed, mert gleccserek meg aszály, de egy évet nem bír ki, mert szarul van legyártva. Sajnos ma ez a trendi, AAAA fogyasztás + ZS kat. élettartam. Javítani csak a megszállottaknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xtrfy MZ1 Gamer Egér!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest