Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
darvinya #41294 üzenetére
De ezek egy féléves tárgyak, ált. heti 1, ritkán 2 órában. Szóval ha átmentél rajta, soha többet nem kérik vissza és mivel eleve semmire sem elég heti 1 óra, így csak arra jók, hogy egyáltalán magát a fogalmat meg tudd mondani később, hogy mit jelent.
Ez olyan mint hogy átverekeded magad a differenciálegyenleteken mert ez a mat2 nagyobbik része, legalább 2 v. 3 jelentősebb típusán, aztán mire megvan a diploma már a negyedére sem emlékeszel belőle.A tényleges szerelési tapasztalatok, munkák átlátása a nyári gyakorlat, meg nyári munkák alatt jönnek össze, ha jó helyre tudsz menni dolgozni. Nekem szerencsém volt ezen a téren, minden nyarat végig tudtam dolgozni mint kivitelező.
Egyébként mint friss mérnök úgy sem fogsz semmilyen csapatot irányítani egy ideig, bőven van a "végleges" melóhelyen is idő ezeknek a dolgoknak az átlátására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest