-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
darvinya #41294 üzenetére
De ezek egy féléves tárgyak, ált. heti 1, ritkán 2 órában. Szóval ha átmentél rajta, soha többet nem kérik vissza és mivel eleve semmire sem elég heti 1 óra, így csak arra jók, hogy egyáltalán magát a fogalmat meg tudd mondani később, hogy mit jelent.
Ez olyan mint hogy átverekeded magad a differenciálegyenleteken mert ez a mat2 nagyobbik része, legalább 2 v. 3 jelentősebb típusán, aztán mire megvan a diploma már a negyedére sem emlékeszel belőle.A tényleges szerelési tapasztalatok, munkák átlátása a nyári gyakorlat, meg nyári munkák alatt jönnek össze, ha jó helyre tudsz menni dolgozni. Nekem szerencsém volt ezen a téren, minden nyarat végig tudtam dolgozni mint kivitelező.
Egyébként mint friss mérnök úgy sem fogsz semmilyen csapatot irányítani egy ideig, bőven van a "végleges" melóhelyen is idő ezeknek a dolgoknak az átlátására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest