-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz darvinya #41294 üzenetére
De ezek egy féléves tárgyak, ált. heti 1, ritkán 2 órában. Szóval ha átmentél rajta, soha többet nem kérik vissza és mivel eleve semmire sem elég heti 1 óra, így csak arra jók, hogy egyáltalán magát a fogalmat meg tudd mondani később, hogy mit jelent.
Ez olyan mint hogy átverekeded magad a differenciálegyenleteken mert ez a mat2 nagyobbik része, legalább 2 v. 3 jelentősebb típusán, aztán mire megvan a diploma már a negyedére sem emlékeszel belőle.A tényleges szerelési tapasztalatok, munkák átlátása a nyári gyakorlat, meg nyári munkák alatt jönnek össze, ha jó helyre tudsz menni dolgozni. Nekem szerencsém volt ezen a téren, minden nyarat végig tudtam dolgozni mint kivitelező.
Egyébként mint friss mérnök úgy sem fogsz semmilyen csapatot irányítani egy ideig, bőven van a "végleges" melóhelyen is idő ezeknek a dolgoknak az átlátására.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap