- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Bocsi a dupláért: EU legend határok feszegetése... Lehet hamar kiderül mi a vége.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
De legalább a rogue-on kívül fixen verhető a többi kaszt. Hunter - Zoo egyik sem okoz problémát 1 közepes húzással sem. De a rogue aki fagyaszt, majd felhúzza az összes bounce-ot turn 4-ig, valamint mellé a prep-et, hogy véletlen se haljon meg a boardja az OP. Egyébként viccet félretéve 5-6 Bounce lenne a reális erősség. A többi quest-hez képes sokkal erősebb és hamarabb teljesíthető. Tenni nem nagyon lehet ellene leszámítva a dirty rat-et.
-
Scale
őstag
A legutóbbi choose your champion-ért járó (1) pakkot mikor kapjuk meg?
-
h3lios
addikt
Hála a jó istennek a Jade druid nem életképes a metában, de attól az 1-2-től amivel találkozok HÁNYOK !
Konkrétan minden bejön nekik... 5. körre 9 manán ül, összejön neki a Fandral nourish és olyan agyhalott balf.sz, hogy kirakja üresben a goblint....
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Van 80gs questem cserére kru#2409
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy jó streak után eldöntöttem, hogy akkor irány rank 5, kell a dust. Előtte minden fasza, amint ezt elhatároztam 3 nyerhetetlen meccs.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
balisz
senior tag
válasz F-ECT$ #68386 üzenetére
Pont ezért áll ilyen magas százalékon, mert a többihez képest kevés meccset játszottak a konkrét deck-el, ha pont ezt a deck-et játszanák sokan az adatküldők közül, akkor ez is ott lenne min a többi. Kolento is kb. ugyanazzal játszott mint mindenki más, mégis két régióban rank 1 legend lett. Most sokan kártyáról kártyára azzal a deck-el fognak játszani, de aligha hiszem, hogy ez nagyon megemelné majd az össz win-rate-et. Ha pedig számít ki játssza, akkor mégsem a deck hozza a 70%-os win rate-et.
-
Deion Branch
tag
Teli volt a board[ Szerkesztve ]
-
-
kwzatz
addikt
válasz 0karmacoma0 #68371 üzenetére
"hogy amíg van olyan deck amivel kevés játéktudással is büntethetsz mindenkit aki nem azt játssza"
Szerintem a rank 10 - rank 4 közötti meccseimen (kb. 80) mondjuk egyetlen decket nem láttam, ami nem az aktuális meta deckekből (quest rogue, miracle rogue, pirate warrior, taunt warrior, midrange hunter, elemental shaman, murloc paladin, secret mage, control priest) került ki, szerintem ez azért nem helytálló.
A deckek aktuális minősége/játszhatósága nem lehet döntő ilyen szempontból. Most szimplán azért van több legend, mert 1. többen játszanak 2. 5 szintenként "checkpoint". Eddig például tegyük fel, hogy valaki a 200 meccse alatt tolt egy 55%-os winrate-et, ezzel rank 1-et ért el, akkor azok a game-ek, ahol nem tud csillagot bukni az 5 szintes téma miatt, pont elegendőek ahhoz, hogy becsússzon legendbe.
NyxNyxNyx: Refresheli.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
balisz
senior tag
válasz whitemetal33 #68379 üzenetére
Egyébként azt tudja valaki mi alapján tesz be először legend rank-ba? Mert amikor én lettem legend akkor 10000 környékére tett, de már akkor is volt minimum 16000 ember.
-
NyxNyxNyx
addikt
Tényleg brutál erős ez a midrange paladin. Kb 8-1-be lehetek vele. Nincs 2 murloc adaptolós dínóm, nem tudom mennyire must have, de az az 1, amim van hozott le meccseket kvázi magában. Curatort raktam bele, nem tudom alapból miért nincs benne. Meg az egyik 1/3 hero power változtatós murloc helyett beraktam egy hungry crabet, amit eddig még csak magamon tudtam használni. Ha kettő 1/3-as murlocot játszol, akkor a második esetén mégegyszer tudod használni a hero poweredet, vagy akkor már nem refresheli?
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz balisz #68375 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem akarok állást foglalni. Kifejezetten élvezem most a játékot, és nem érzem, hogy lenne counterelhetetlen 0 iq deck. Az előző patchben a pirate warrior az volt, most azért visszaesett egy elviselhető szintre.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #68372 üzenetére
Nagyon nem mindegy hol van patches, pláne egy hunter, vagy aggro warrior ellen. És ha kijön a lépés, akkor persze rohadt erős de egyrészt már mindenki tud ellene játszani, másrészt ha nem jön össze a quest, akkor semmit nem csinál a pakli.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
balisz
senior tag
válasz 0karmacoma0 #68371 üzenetére
Ez lehetett volna mondjuk egy Undertaker metában, de jelenleg a közelében sem vagyunk ennek, 55%-os win rate-ü deck sincs jelenleg a statisztikai mérések alapján. Ha ennek ellenére most mégis lennének nagyon magas win rate-ü játékosok, akkor az úgy lehetne, hogy erőteljes egyéni különbségek vannak, akkor pedig mégsem lehetne olyan "0 IQ" a meta.
-
Mister_X
nagyúr
válasz fogtunder #68370 üzenetére
Az elementalos verzió (ami a kezedbe szüli az 1/2-ket) erős, Patches meg mindegy, hogy hol van, Crystal Core után kell kijátszani, de bounce material is lehet legrosszabb esetben.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
0karmacoma0
senior tag
válasz balisz #68367 üzenetére
Anélkül, hogy állást foglalnék szerintem kb úgy jön ki matematikailag, hogy amíg van olyan deck amivel kevés játéktudással is büntethetsz mindenkit aki nem azt játssza, több magasabb winrate-el rendelkező ember lesz. Szimplán lefarmolják azokat akik nem azt játsszák, míg a low skillgap miatt egymás ellen kb breakevenre kihozzák. Egy komplexebb metában a gyengébb játékosok rank 5 után körbeverik egymást és 50% környéki winrate-el azt az állományt duzzasztják nem a legendet. Hiába van minden meccsnek győztese, nem haladnak sehová mert őket farmolják le a jobb játékosok.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
fogtunder
nagyúr
amúgy valaki igazán elmondhatná, hogy a quest rugó mitől lesz tier 1 deck, ha az optimálistól kissé eltérő húzással az összes tier 2 pakli szarrá veri? az 5 wines questhez 11 meccs kellett, casualon, mikor első voltam, vagy patches feljött kézbe, az kvázi instalose.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz salaam #68365 üzenetére
Jaja nekem is az a 15k volt amit eddig láttam a végének max.
Többiek deck: tempostorm metasnapshot midrange paladin, csak meg akartam nézni mi ez a deck, mert nem játszok annyira sokat, hogy teljesen képben legyek a metával és csak azt láttam hogy mindenki hungry crabet futtat valamiért, de magával murlocpalával nem találkoztam.
-
KISDUCK
addikt
80g-s questet cserélnék EU-n. Btag: Puder#1982
-
balisz
senior tag
válasz DaveNo1 #68366 üzenetére
Ez igaz, de így sem értem mire gondolsz. Összességében hogyan segíti az esetleges "0 IQ" meta azt, hogy több legend játékos legyen a hónap végén, azon kívül, hogy esetleg ilyenkor többen játszanak?
Egyébként én nem gondolom hogy most ilyen meta lenne, az előző Pirate Warrior, Aggro Shaman korszak szerintem sokkal rosszabb volt, sokkal több olyan match-up van most amiben gondolkodni előnyös. Azért is játszhatnak többen, mert esetleg évezik a játékot, meg persze kiegészítő megjelenés is volt, az sokat számít.
[ Szerkesztve ]
-
balisz
senior tag
válasz DaveNo1 #68363 üzenetére
Akkor te mire gondoltál? Ha Patron Warrior-al még rosszabbul játszanának attól kevesebb lenne a Legend? De valaki akkor is nyerne ellenük. Az összesített win rate a játékosok között, szerzett-vesztett csillag nem változhat, tényleg csak azon múlik mennyien és mennyit játszanak a Legend rank-ért.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz balisz #68362 üzenetére
"Rank 1-en játszottam olyan Taunt Warrior ellen, ami mintha direkt veszteni akart volna"
Hát ezzel most pont megerősítetted amit írok.
Amúgy meg 1 hete kb salaam is kifejtette, hogy mennyire 0 IQ-vá vált a meta, ő meg minden hónapban legend szokott lenni szóval csak tudja miről beszél.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
balisz
senior tag
válasz DaveNo1 #68359 üzenetére
Bármilyen rank-on bármilyen deck-el lehet rosszul játszani, nem hiszem, hogy a Patron Warrior szintű deck-eknek ehhez bármi köze lenne. Rank 1-en játszottam olyan Taunt Warrior ellen, ami mintha direkt veszteni akart volna Freeze Mage ellen, több armor up-ot kihagyott, 10HP-n gondolkodás nélkül felpattintotta a Sulfuras-t, ment is a Pyro az arcába, és még csak random spell-t sem játszottam a meccsen. Quest Rouge-ok is folyamatosan missplay-elnek minden rank-on, talán a Pirate Warrior-t úgy ahogy már megbízható szinten tudják játszani az emberek, de azon kívül nem a deck-ek komplexitása dönt. Legalábbis a személyes tapasztalatom szerint.
-
saen
veterán
válasz DaveNo1 #68359 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen a skill flour, ha sokan játszanak akkor sok legend lesz. Minden meccsen valaki nyer és valaki veszít, akármilyen szarul/jól játszik valaki.
Anno a kínai szerveren volt már rendszeresen 30k legend, akkor még 5-6k volt EU-n. Ez nem skillflour függő, csak mennyiségi kérdés.
-
balisz
senior tag
-
KaraDani
addikt
válasz tomazin #68348 üzenetére
Murloc palát tegnap próbáltam ki, meglepett mennyire jó, 75% körül voltam vele 20 meccsből rank 1 és rank 2 között ugráltam a végén. Lehet még a végén lemegyek vele, úgyis jó rég voltam lent. Játszottam legend 22k ellen, az amúgy meglepett, régebbről nem rémlik, hogy lett volna 20k legend hóvégére, vagy csak előbb voltam lent és nem láttam őket nem tudom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz tomazin #68348 üzenetére
Nincs Gentle Megasaurom (gondolom kell belőle kettő), gondolom alap egy murloc palába. Sebaj, elvagyok swarmadinnal és control paladinnal is (quest paladint talán két hete nem is játszottam).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz nepszter1 #68343 üzenetére
Taunt warri, abból is van pár életképes erzió, csak sokak szerint unalmas. Hétvégén majd nekimegyek a laddernek és főzök valami izgalamsabb taunt warriort.
De most hogy ezt le is írtam, szembejött eg pirate warrior Szegénykém, nem tudja, hogy mivel áll szemben (homebrew control paladin feat. golden Uther).
Pirate warrior coinflip deck, vagy bejön, vagy nem. Lehet szépen techelni azt is, de a jelenlegi metában az nem fogja meg, aki nem akarja. Hunter sokkal életképesebb emiatt.
szerk.: fenti pirate warrior turn5 fel is adta, mert Dr. Rat kiszedte a cultistját és utána Arcanite Reaperrel aktiválta a noble sacet
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Taunt wari vagy a pirate wari életképesebb ?
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Mister_X
nagyúr
-
F-ECT$
titán
80g csere itt is. Napközben, privi.
Dive ever, work never.
-
kchryss
veterán
Kaptam brawl küldetést. Először bosszankodtam, de végül 6-ból összejött az 5 win.
Az egyetlen vereség egy sámán ellen volt aki az első! körében ezt a boardot hozta össze magának.
A többiben szerencsém volt, illetve az ellenfeleimnek volt pechje. Volt akit már megsajnáltam mert kb minden minion után amit kirakott pofán lőtte valami.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem amúgy adják ezek a brawlok. Kis randomfiesta, aki ezen felkúrja magát az megérdemli.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #68334 üzenetére
nekem is csak akkor jön össze a r5, ha elkapok egy durva streaket, de mikor napikat csinál az ember, ez nem mindig jön össze, mert sokszor kell olyat játszani, ami nem kimondottan jó/nem áll kézre.
de a 100/120 meccs havonta, amit kb. én is tolok, inkább a kazuár szint már.
-
quex
tag
Megkérdezhetem, hány meccset játszotok egy hónapban? Havi kb. 100-120 soknak számít?
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
KISDUCK
addikt
válasz ígyvanferi #68300 üzenetére
Este én is brawlos questet kaptam, hunterrel csináltam meg és elég könnyen ment vele.
-
fogtunder
nagyúr
-
rocket
nagyúr
válasz fogtunder #68324 üzenetére
Kinaban majus 1-tol lep eletbe torveny, amely szerint koze kell tenni a droprateket.
"China just passed a law that requires games to reveal drop rate % for all loot found in loot boxes or similar things.
-Online game publishers (who provide virtual goods or services with any form of random mechanisms) shall not directly request gamers to to indulge in such activities through a direct injection of cash or virtual credits.
-They shall promptly and publicly announce information about the name, property, content, quantity, and draw/forge probability of all virtual items and services that can be drawn/forged on the official website or a dedicated draw-probability web page of the game. The information on draw probability shall be true and effective.
-Online game publishers shall publicly announce the random draw results by customers on the official website or in a prominent spot in-game, and keep records for government inquiry. The records must be kept for at least 90 days. When publishing the random draw results, appropriate measures should be taken to protect user privacy.
-When online publishers are providing virtual goods and services with any form of random draw properties, they shall provide players with an avenue to trade for other virtual goods, either using virtual cash or any other ways to obtain similar virtual goods and services."
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
80goldos questet cserélnék Joeker#2189
-
whitezo88
nagyúr
Spagettikód akcióban [link] magyarázat a kommentekben.
-
F-ECT$
titán
válasz Balesz1899 #68316 üzenetére
Én megcsináltam az összes brawlt, és elég sokszor kaptam már w&l-t is, és tényleg elég ritka, hogy jó dolgok legyenek a packban, de abban biztos vagyok, hogy legalább 1x esett már belőle legend. Ha nem hiszel a pity-ben, akkor kezdd el írni a nyitásokat.
Dive ever, work never.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz fogtunder #68314 üzenetére
Kb másfél éve tértem vissza a játékhoz. Azóta minden brawlt megcsináltam, jó pár w&l küldetéssel együtt. Soha, ismétlem SOHA nem esett még legend ilyen pakkból. Classicot pedig nem veszek.
Mondjuk így belegondolva, a Welcome bundle-t megvettem, amikor kijött, abban a 10-ben volt, szóval az mindenképp nullázta. Szeptemben óta pedig nem volt 40 brawl. Jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok, kis kihagyással újrakezdem a játékot. Nekem a pirate warrior teljesen kimaradt, meg tudná mondani valaki, hogy mikortól volt ez t1 deck? Jelenleg életképes még? Néhány lap hiányzik csak hozzá, ha úgy van lecraftolnám.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Balesz1899 #68312 üzenetére
ez sajnos teljesen esélytelen, a Blizzard is elismerte már a pity timer létezését és abból biztosan lenne hír, ha valakinek 40 pakkig nem esne legend.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! valaki 80g csere ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó ez a brawl, első 3 minion amit kiraktunk kinyírta magát és azon kívül semmit nem csinált. Legkreatívabb a MIstress of Mixtures volt, ami Hellfire-t nyomott el és healelt fel egyből.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Szerintetek ezt a rugó questet még meddig hagyják így a játékban?
-
fogtunder
nagyúr
kicsit oldanám a sós vizet, a TS féle murloc/midrange paladinnal ma rank 12-ről mentem 8-ra win streakkel. nem gondoltam volna, hogy ez a pakli jó lesz, de annyira kevés most az AOE, ha az elején megszerzed a boardot és elbuffolgatod a murlocokat, akkor tök jó. és az eye for an eye a megfelelő pillanatban discoverelve büntet, a questmage-ről nem bírtam leütni az 5. ice blockot, na ez megoldotta
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4