-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Tényleg brutál erős ez a midrange paladin. Kb 8-1-be lehetek vele. Nincs 2 murloc adaptolós dínóm, nem tudom mennyire must have, de az az 1, amim van hozott le meccseket kvázi magában. Curatort raktam bele, nem tudom alapból miért nincs benne. Meg az egyik 1/3 hero power változtatós murloc helyett beraktam egy hungry crabet, amit eddig még csak magamon tudtam használni.
Ha kettő 1/3-as murlocot játszol, akkor a második esetén mégegyszer tudod használni a hero poweredet, vagy akkor már nem refresheli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest