- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos85
tag
válasz
nepszter1 #76069 üzenetére
Aggro Hunter
Annyit változtattam rajta, hogy farkasok helyett 2 juggler a 2 crawler helyett meg 1 hydra + 1tundra reno.De ha sok az aggró pala akkor hydra meg reno helyett jobb a +1 unleash és vmi 2 drop.
Valamint ha a cube lock akkor pedig a 2 silence, 2 hydra, 2 tundra reno; juggler és unleash helyett.Szóval van mozgástér kinek mi jön be.
Szerk.: Ha nem lenne egyértelmű az 5 drop epic hydrára gondoltam, nem az újra.
-
F-ECT$
titán
válasz
nepszter1 #68517 üzenetére
A legfrissebb 2-3 deck kiindulásnak jó.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nepszter1 #68343 üzenetére
Taunt warri, abból is van pár életképes erzió, csak sokak szerint unalmas. Hétvégén majd nekimegyek a laddernek és főzök valami izgalamsabb taunt warriort.
De most hogy ezt le is írtam, szembejött eg pirate warrior
Szegénykém, nem tudja, hogy mivel áll szemben (homebrew control paladin feat. golden Uther).
Pirate warrior coinflip deck, vagy bejön, vagy nem. Lehet szépen techelni azt is, de a jelenlegi metában az nem fogja meg, aki nem akarja. Hunter sokkal életképesebb emiatt.
szerk.: fenti pirate warrior turn5 fel is adta, mert Dr. Rat kiszedte a cultistját és utána Arcanite Reaperrel aktiválta a noble sacet
-
mhmpista
aktív tag
válasz
nepszter1 #67602 üzenetére
Sajna most nem de -
- ebből indultam el...Viszont nincs meg mindenem hozzá ezért 1 Hydrát futtatok, a taunt warrior miatt tettem bele Deadly shotot, illetve 2 Hyenával tolom, nagyon jó szinergia az Alleycattel. Meg 1 db Rat Packem van, és ha nem nyitok nem is lesz több.
De a Vicious Fledgling aztán Crackling Razormaw nagyon erős kezdés.
Swamp King Dredem is van, pont nyitottam. Taunt warrior ellen nagyon erős. Múltkor dobálta a Tar Lordokat erre alig sebezte ugye mert az még az Ő köre. Picit az egészet a warrira hangoltam/techeltem. Elég jó lett ellene.Discard zoo tényleg gyorsabb, viszont azzal meg a taunt warrit nemtudod megverni, ezzel meg átgyalogolok rajtuk.
-
tomazin
veterán
válasz
nepszter1 #44485 üzenetére
él még egyáltalán a promó?
itt a leírás az emulátorraljah és kb mindenki megcsinálta. én simán egy progival átírtam a telefon idjait és kész volt.
-
-
h3lios
addikt
válasz
nepszter1 #43205 üzenetére
Pénzért éri meg a legjobban, mert kevesebbe kerül, mint a korábbiak és több lapot is ad azoknál. Naxx után a legjobban megérős kieg, mindenképp csak ajánlani tudom.
Mage 2 mindenképpen használható lapot kapott, az 5 manás 6/3-as nagyon beteg a temp / control Mage pakliban. Akár 2-t is lehet játszani Azure Drake helyett. A forgotten torch sem rossz leszedés, valamint az Armor is használható lehet bizonyos helyzetekben, mert gyakorlatilag Tauntként szolgál, csak ez a spellekre is hat.
Ettől eltekintve az Legend felhozatal is jónak mondható, Reno-val lehet jó Mage paklit csinálni, illetve Rafaam is jó legend, ha nincs az embernek nagy lapkészlete.
(#43206) vzarmo
Pont előtte gondoltam rá, hogy Entomb miatt szopni fogok, de mondom ez nem control Priest, ott tudtam volna, hogy szopó ágon vagyok. Eddig még nem találkoztam olyan Dragon Priesttel aki 1 Chillmaw-t játszik standard-ben, 1 LB-t 0 cabalt és 2 Entomb-ot. De úgylátszik működik. Simán ki lehet venni a Cabalokat, mert azt Entomb nagyságrendekkel jobb. -
F-ECT$
titán
válasz
nepszter1 #37882 üzenetére
Tök basic deckkel szerintem rank 15 körülre el tud jutni egy átlagos játékos így a hónap végére. Az első nagy fal rank 20 körül van az arany hőst farmolók és a "rank 20-ig lemegyek a hátlapért, de amúgy 10 legend lap van a paklimban" emberek miatt.
A következő falat nem is az emberek játéktudása jelenti, hanem az, hogy mennyivel jobbak a kiegészítőkkel jött lapok az alap lapoknál (nagyon nem mindegy, hogy 3 manáért egy 3/3-at vagy egy 4/4-et kapsz, vagy az se, hogy egy secret 3 mana, vagy 2-ért kirakod egy 2/2-vel egyetemben), és a legtöbb játékosnak már megvannak ezek a lapok rank 15 körül (sőt előbb is).Persze kérdés, hogy a 900 dust mellett megvannak-e az Adventure kártyák, mert azok sokat dobnak a mage paklidon.
-
salaam
senior tag
válasz
nepszter1 #36976 üzenetére
Érdekes a deckked, gondolom, hogy nincs meg minden lapod, azért ilyen fura, mindenesetre a tempo mage lényege, hogy ne veszíts tempót. Viszonylag jól ment a meccs, amíg az ellenfé lerakta a Cairne-t (bár szerintem túl agresszív dolog üres boardnál második körben frostboltot lőni az ellen arcába, max. csak akkor csinálnám, ha mondjuk warrior ellen vagyok és fiery ellen védekeznék, de akkor is csak ha snowchugga lenne lent), ott is rontottad el. Ha meglövöd frostbolttal, az egy teljes körig fagyott lesz, csak silencel szedheti ki, de akkor meg bukja a deathrattlet, szóval a frostbolt+lény miatt tempót vesztettél, ezen ment el a meccs. Meg nyilván azon, hogy nem volt már burst a kezedben, amin segített volna, ha nem lövöd el a második körben a frostboltot.
-
tomazin
veterán
válasz
nepszter1 #36976 üzenetére
5:10nél ha már lefagyasztod crainet, akkor ne üss bele semmivel, hogy utána meg ne legyen fagyott.
6:27nél csak nevettem
utána csak az ogréval ütöttem volna (mert ha elvéti, akkor felesleges ölted meg az oozet)
7:19nél kiraktam volna egy lényt, meg ping az arcba és kövi körben nyersz, met 8hpnél a fireballt már nem lényre kéne elhasználni. -
SLYM
veterán
válasz
nepszter1 #36932 üzenetére
egy normál játékos, aki fő játékként ezt játssza, szerintem napi 100 goldot össze tud gyűjteni kb 2 óra alatt. ez teljesen reális. havonta 3000 arany, vagy 30 pack, évente meg 36500 arany, vagy 365 pack, ahogy tetszik (ja és ez 115.000 forint, ha meg akarod venni ezt a shopban mondjuk egyszerre
)
-
zsuha
aktív tag
válasz
nepszter1 #36932 üzenetére
napi atlag 50-60 golddal szamolhatsz sztem, a napi quest átlagban 50et ér (rerollold ha 40es - iksz a sarkában és akkor veletlenszeruen ad egy ujat,ilyet csak 1x lehet egy nap próbálni)+ 3 győzelem az 10 gold,igy jön ki a kb 60.
Ezen kivul heti 1 ajándék tavern brawl pakli, ez összesen havi kb 2200 gold, amiből vagy vehetsz 22 paklit, vagy arenazhatsz és ha 3wint v többet mész átlagban,még jobban jössz ki.
Én azért vettem meg naxx és brm-et mert megéri, 3 havi gold menne el rá. Sztem kb az egyetlen amiért érdemes pénzt költeni annak aki most kezdte.
Kétlem h leakcioznak.Sztem nem ez a blizz uzletpolitikaja.
Akkor már adhatnanak féláron classic 40es pakkokat is mint emlitettek itt a forumban,h felzarkozhassunk azokhoz akik másfél éve nyomják. Az egésszel az lenne a baj,hogy ha ocsositanak a régi cuccokat,utána mar senki nem venne semmit eredeti áron,m úgy lenne vele h vár 1 évet míg learazzak.
Egy év jatszogatassal elég jó gyűjteményt össze lehet szedni, a 4 honap alatt bontottam v 100 paklit, és lett mar egy rakás jó kártyám. :-)
Uh neked is gyujtogetesre fel, jah és sztem egy igazi plusz hogy bonthatsz paklikat és tök jo kártyákat kapsz amik meg se voltak. Akiknek mar megvan majd minden,nincs meg ez az izgalom. -
zsuha
aktív tag
válasz
nepszter1 #36921 üzenetére
Szia!
Abszolut nem éri meg, androidos telorol 12500 ft-ert lehet venni 40et a shopban. Pc-rol is kb ennyibe kerul,de pcre nem raktam fel a jatekot.
Hétfőig van az új kieg elorendeles,12500ft ert 50 pakkot kaphatsz abból a TGT kartyacsomagbol. Ezzel az a szívás h mivel latom nemrég kezdted (én is),a classic pakkokat kellene gyűjteni nagyon,mivel ott a legtöbb fontos kártya.
A 2 kieget (naxx és blackrock mountain) érdemes leginkabb kezdokent penzert sztem megvenni, mivel ott is sok a fontos jó kártya, és ár érték aranyban kiemelkedoen a legjobb. 5 szárny 6500 ft, amugy megy 3500 gold lenne. És nem mellesleg jo szórakozás vegigjatszani. :-) -
fogtunder
nagyúr
válasz
nepszter1 #36697 üzenetére
féreg tv, itt nagyjából elmondja, hogy melyik lap jó/rossz arénában és miért. kissé sajnos már idejét múlt, ahogy ez lenni szokott ilyen sűrű kiegészítőkkel, de a nagy része még mindig áll. ugyanakkor élő streamek nézése javalatt twitchen, belezogep magyarul, Kripp és Hafu angolul, mert azok egyértelműen követik a metát.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
nepszter1 #36665 üzenetére
a naxx első pár szárnyát érdemes megnyitni mindenképpen (loathebig), mert ezek a lapok elég értékesek. jobb mage paklid ettől még nem lesz, de kapsz olyan lapokat, amik sok helyre jók. persze ezt így kb. egy héttel az új kieg előtt fenntartásokkal kell kezelni.
egy jó mage pakli mostanában 2 (talán 3) féle lehet. freeze mage (kell bele doomsayer, alex, antonidas, ami drága), tempo mage (elég olcsó, de kell bele BRM-ből flamewaker, illetve finishernek Antonidas, Rangaros, vagy Pyroblast és egy Boom), esetleg mechmage (ehhez kell sok GvG lap, Boom, Antonidas).
ugyanakkor ez két hét múlva valószínűleg borulni fog, senki nem tudja még, mi lesz az életképes. de perpill még mindig a classic szet és a naxx lapjait használják a paklik a legnagyobb arányban egy-két kivételtől eltekintve, szóval én azt mondom, hogy naxx Loathebig, aztán ha kijött az új kieg, kezdj el arénázni keményebben, mert úgy lesznek meg a leggyorsabban a lapjaid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged