- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #68992 üzenetére
Rag-et nem az RNG faktor miatt vették ki, hanem azért mert minden 8+ droppot használhatatlanná tett. Mindenki Ragnarost játszott inkább. Legjobb példa erre Medivh feltámadása a Mage-ben. Korábban fix Rag ment a helyére a garantált hit miatt. Ez pedig csak 1 kaszt paklijában érhető el, egy viszonylag könnyen teljesíthető quest végén.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Megint Rag heropower party volt, és a casterek úgy élvezkednek, mintha ez izgalmas lenne. #nemaz
Ez már a legalja szint ami ezzel a játékkal történhet.(#68990) NyxNyxNyx
Megint más, ha én hisztizek rank 20-on, meg az ha az egyik régió egyik legjobb játékosa szidja az ellenfelét.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz DJGABI #68988 üzenetére
És az mennyibe lenne úgy? Battleneten elvileg 19,4k HUF-ból kijövök elvileg. (US-es accountom van és dollárban írja a költséget a battlenet) Ha 1-2 ezer forintot spórolnék az amazonnal nem érné meg a bohóckodás vele. Gondolom coinra fix csomagok vannak, nem tudnék annyit venni amennyire pont szükségem lenne vagy igen?
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #68985 üzenetére
Hisztimatyi megint előkerült... Túl van hypeolva a srác, tényleg voltak misplay-ek az ellenfelei részéről, de ez 1 ilyen játék. 1x veled van az RNG 1x ellened. Az egész NA régió tele van ilyen rinyapinákkal kezdve Amnesiac kisgyerekkel.
Ha megnézed az EU top playereket soha nem írnak ilyeneket az ellenfeleikről. Thijs, annó Coach, Pavel, Neirea, RDU, JJ soha nem postolt twitterre ilyet.
Aztán még EKP-ot oltja a következő kommentben. Az én szememben a béka segge alá süllyedt a srác megítélése. Amikor szana-szét topdeckelte magát a bahamákon az nyilván rendben volt. Ekkora csicskát is rég láttam már,
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Nincs tournament rage nélkül [link]
-
h3lios
addikt
Folytatódik a clownfiesta. Turn 3-ban kész a quest rogue-nál, a kövi körben ment is ki coinnal. Szerintem a 6 bounce sem lenne overnerf.... (továbbra is NA Playoff)
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
NA Playoff-on bizonyított a játék, hogy mennyire jó a túlzott RNG. Taunt Warrior mirroban a meccs végén mind a ketten lövöldöztek folyamatosan 8-as damokat kb. 5 körön kereszül ment a topdeck war. Chakki nyert, mert nála RNGJesus szerette az ellenfele arcát simogatni.
-
aerosmith
őstag
80g csere radical#1401
-
KISDUCK
addikt
A battlenet milyen árfolyam alapján vált pénzt? Gondolkodok a 60 pakkos classic csomagon és azt csak weben tudom megvenni ahogy néztem. (Azért érdekel főleg mert debit cardnál otp-s webkártyát adnék meg és arra előre rá kell utalnom a pénzt.)
-
Necro_Ramone
tag
válasz Necro_Ramone #68973 üzenetére
elkelt
-
Redcaster
őstag
80G csere EU
Terwet#1414
-
Necro_Ramone
tag
EU 80G csere
Necro#2131
Most -
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tomazin
veterán
Nagyon beteg day9 game, fel ora , de szerintem is megeri megnezni:
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6df2i8/the_best_worst_game_day9/ -
thesound
addikt
Nálatok is van olyan, hogy W&L küldetésnél ha nyer akit néztek, akkor nem megy tovább a win képernyőnél? Akárhogy kattingatok nem jelenik meg, hogy megkaptam a packot és csak alt+f4-gyel tudok kilépni. (belépésnél rendben megadja a pakkot, csak eddig ez nem így ment)
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
DJGABI
addikt
rekful? more liek rektful [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tomazin
veterán
válasz #94257664 #68961 üzenetére
No offense, de ehhez hány évesnek kell lenni?
Verd rommá ellenségeid a létező legrákabb deckekkel értékes nyereményekért!
Verd rommá: igen, lehet xXxepenisDOMINATORxXx-re kellene változtatni a nevem
ellenségeid: nekem ellenfeleim szoktak lenni egy játékban
a létező legrákabb: olyan decket hozz, hogyha betolsz 5sört is menjenEz így nagyon rossz szerintem. De lehet I'm too old for this shit esete áll fenn.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Mutassátok meg legrákabb deckjeitek ezen a tournamenten! Több mint 20000 Ft össznyeremény, az első helyezett 11 000Ft értéket visz haza!
Jelentkezés
Ajánlom figyelmetekbe a többi versenyt is. -
Tbs82
tag
80g csere EU Endimion #2236
-
anorche1
őstag
Kinyitottam az első arany legendás lapomat, egy hogger -t. Simában nincs meg. Szerintetek törjem?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
JNashville
senior tag
Lenne nekem is 80 goldom cserére, Nash#2714, mostanában volna jó letolni
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Genji
őstag
Nálam is várja egy 80g társát. Valaki csapjon le rá!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tomazin
veterán
válasz JNashville #68950 üzenetére
a msog óta gyűjtöm a goldot (ungoro preorder+40goldos pack volt)
szóval nem korai.[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Köszönöm, akkor neki kell állnom, ezzel a napi átlag 50-60-nal talán elég lesz.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
DaveNo1
veterán
-
rocket
nagyúr
válasz JNashville #68950 üzenetére
Valoszinuleg augusztus kozepen.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
JNashville
senior tag
Kb mikor jön a kövi kieg? Tolnám tovább free to play, nem korai elkezdeni gyűjteni a goldot, jól sejtem?
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Fr0z3n
őstag
80g csere?
Tukordemon#2905 -
Kanczy
veterán
Hát ez a midrange paladin sem egy bonyolult lélek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
whitezo88
nagyúr
Új Brawl: csak classic és basic set, Standard format. A hunter elég erős, de a pala se rossz.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
80g csere valaki? eeyore#2193
HyperX
-
saen
veterán
válasz férfiállat #68940 üzenetére
-
Kanczy
veterán
válasz Chumlee #68932 üzenetére
Ha élvezni is akarom, akkor midrange pala, ha inkább haladni, akkor quest rugó. Egyelőre még nem döntöttem el, hogy érdekel-e eléggé a rank 5, hogy játsszak (most épp r8).
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
HAX
tag
Tegnap nyitottam egy Malygos-t ma egy Hemet Junglet, ideje volt már valami.
Hemetet lehet törni vagy van benne potenciál későbbre esetleg? Eddig egyedül egy fun mage deck-ben láttam de kb ennyi.
Mondjuk még ráér mert kell még egy kis dust egy legendaryhoz, jelenleg úgy állok, hogy egyik decket sem tudnám összerakni ha craftolnék valamit, nagyon drága mind.
-
F-ECT$
titán
válasz Chumlee #68932 üzenetére
Én most silence priest és secret mage között ugráltam (főleg questek miatt), de mindkettőre ugyanaz jellemző: jó húzás esetén beteg, de van, hogy rosszul jönnek a lapok és nem tudsz semmit se csinálni, ilyenkor mehet is a concende.
Bár nem tudom, hogy ez az infó hogy fog neked segíteni a rank 9-ről elmozdulni[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Chumlee
senior tag
Ki milyen deckkel játszik jelenleg a legtöbbet? Meglett rank 9 és nincs mozgás
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Ezeket a Karazhan-os lapokat nem tudom craftolni, muszáj leszek megvenni az egész kieget? :/
Már egye ideje gondolkozom ezen..
De két hónapja mikor kezdtem azt tanácsoltátok, jó ideig csak a classic set-et vegyem.
Viszont van benne pár jó lap ami jó lenne azért...
Csak hát még így is alig van belőle, alig több mint a fele. Persze van amiből már 5-t is nyitottam :/ -
asuspc96
őstag
Jó akkor nem csak engem tisztelnek meg ezzel...megnyugodtam
szerk.:
A másik amit még észrevettem, hogy rajtahagyják az egeret a karakterük fején, (körvonala világít), ilyenkor mire akarnak menni ?
Én köszönjek előbb vagy mi ?[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
Vannak játékosok, akik arra verik ami a lábuk között van, hogy már a 2. körben ráfekszenek a well played, a thank you, meg egyéb ironikus gombocskákra ?
Vagy ez mire jó úgy mégis ? -
DaveNo1
veterán
Valaki 80g csere?
You are not prepared.
-
tomazin
veterán
Innen esetleg valaki patroma? Elvileg 2hete kuldott req-et, amit vsz. kinyomtam es most megint. Csak mert azt hittem, hogy azert van ennyi fr-em az utobbi idoben, mert mindenki el akar kuldeni melegebb eghajlatra miutan a kivalo aggroduduval elkentem a szajat, de ez mar fura.(vagy valahova felkerult a btagem, mert eddig nem volt napi 1-2jelolesem)
-
fausto
addikt
Köszi a válaszokat, ebben nem voltam biztos, hogy fix lapos kaland kiegészítő lesz-e. Mintha olyan rémlett volna, hogy csak idén nem lesz, hogy a kieső kártyá miatt felzárkózzanak. Kár érte, mert jobban szerettem, lehetett tudni, mire számítson az ember, ha megveszi, nem a sztori volt a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Ma várható az a patch amit ígértek múlt héten? (barát elleni questek stb.)
-
fausto
addikt
Kicsit elvesztem, hogy miket nyilatkozott a blizzard. Idén nem lesz kaland kiegészítő vagy soha többé?
(arra emlékszem, hogy mondták, a kártyás kieg mellé adnak valami sztori módot, de most a klaszikus, szárnyanként x kártyát adó kalandra gondolok)
-
asuspc96
őstag
Miféle kieg lesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla