- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! én 15 packot nyitottam ebből lett
- 3 Golden Rare
-1 Golden Epic
-3 epic
Van 4450 Dustom,meg pár Legendary amit eddig nem láttam hogy használtak volna,Cho'gall,Sergeant Sally,ezekkel lehet valamit kezdeni ? vagy csak betörni ?
A 4450 Dustból melyik decket lenne érdemes craftolni ?
Itt a készletem [link]
Eddig ezeket néztem: [link]
[link] ez elég olcsó
[link]
A Mage/Priest/Paladin a kedvenc kasztok nekem,de ahogy olvastam úgy tűnik hogy a Shaman/Warrior/Rogue lett erős.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Kanczy
veterán
Meguntam a priesttel szenvedést, inkább átváltottam greed-büntető módra
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #67294 üzenetére
Nekem is kilöki a nem válaszol szöveget, de elindul, csak lassabban mint eddig. Olyan mintha befagyna a játék indítását követően egy pár másodpercre.
Azt hittem ez egyedi probléma, mert csak 4GB ram van a notimban."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kchryss
veterán
válasz F-ECT$ #67291 üzenetére
Nem szeretem a jade-t, de új kiegészítő előtt pont nyitottam egy Aya-t így muszáj volt kipróbálnom.
Én 2 Daring Reporter-t és 2 Naturalize-t raktam bele a kieső lapok helyett. Egész mókás ha összejön a kombó.
Volt egy rugó aki kipattintott egy edwint 3. körben aztán meglepődött az innervate-reporter-naturalize válaszon. -
F-ECT$
titán
válasz KISDUCK #67292 üzenetére
Androidon nem, viszont PC-n mostanában van ey bugom: elindítanám, de csak egy fehér képernyőt látok ("HS nem válaszol"), és csak 1-2 próba után indul el.
@h3lios: persze, befér, de pont azoknak szól a deck, akik nem nyitottak sok lapot.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
Nagyon király ez az új taunt warrior. A sleep with the fishes végre bekerült a metába és nemcsak ultra shaman counterként. (bár elementál shaman ellen is jó).
Most toltam vele 1 pár meccset, rengeteg AOE van a pakliban ami mellé már nem is kell a shieldblock + shieldslam páros.
Rank 1 Legend paklival próbálkoztam és nagyon jóóó.
Rengeteg dolog van ami aktiválja a halakat. 2 Whirlwind, 2 Ghoul, új sárkánnyal pl. 10 manáért van egy 5-ös AOE-d, ami után van kint egy 4/8 tauntod.Esetleg ha visszajön a jade meta akár 1 deathwing is bekerülhet. Szerintem ebben a pakliban még sok lehetőség van. A 2 Dirty rattel ki tudod végezni a rogue-t és a mage-et is.
(#67291) F-ECT$
Simán beraknám a druid quest-et, mert a golemekre is megkapod. És akkor kaptál egy 6 mana 8/8-a miniont gyakorlatilag ingyen. Ha nincs nálad a coin és nincs kézben az idol akkor tökletes lap. Ráadásul ha meccs közben húzod fel 4-5. körig sincs gáz, mert üres járatban el tudod tolni, hogy feltöltse a curve-öd.
Az pedig sosem baj, ha a goblinnal húzott minionok is ingyen jönnek.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
KISDUCK
addikt
Frissítés óta androidon tapasztalt valaki szaggatást? Telefonon ma frissítettem (újratelepítés volt) és hát eléggé szaggat, előtte nem volt gond sose. a hardver pedig elég kell hogy legyen: Xperia Z3 compact, qualcom soc 4x2,46Ghz andreo 330 és 2GB ram.
-
F-ECT$
titán
Akinek kevés új lapja van, viszont volt Jade druidja, az a kieső lapok helyére könnyedén talál betehető lapokat (egy példa), és máris van egy deckje, amivel elég simán lehet nyerni.
Dive ever, work never.
-
Chumlee
senior tag
Ezzel az új metával nyugodtan face hunterezhetek
-
DJGABI
addikt
-
ThySoul
senior tag
válasz saelin #67282 üzenetére
Lehet vele haladni? (Legyártanám ha jó)
Más: képtelen vagyok 3-mat nyerni egymás után quest rugóval. :"D
Ment nekem a régi patron, tzdtam freeze mage-ezni és miracle-özni, de ezzel egyszerüen nem tudok játszani. Valaki nem akar megtanítani/hagyni hogy nézzem ahigy játszik, mert már felmérgel hogy legyártottam a questet és #everrank15[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
Heh. 78 nyitás, 2 warrior és 1 shaman quest. Ennyi... 600 új legendből sikerült még így is duplikáltat nyitnom.
Nem elég, hogy a brawl, w&l pakkokból soha nem nyitottam még értelmeset, sima nyitásokból is szökőévente esik legend, most még ezzel is szívat.
-
saelin
veterán
Huh, a quest magenek hatalmas countere a taunt warrior. Eddig kettő jött velem szembe és mindig az lett a vége, hogy előbb kijött neki a sulfuras, mint nekem a lethal combo. Az adaptos druid is tud szivatni, ha sok "can't be targeted" cuccost talál meg.
Másrészt viszont iszonyat jó deck! Lassabb mint a régi freeze mage, talán még nehezebb is vele, de nagyon jó érzé amikor nyer az ember.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
0karmacoma0
senior tag
Én is csináltam tegnap Miracle rouge-ot, és máig nem értem miért nyerek vele folyamatosan. Szerintem simán csak a kidolgozatlan deckek teszik. Az enyém így néz ki. Az biztos, hogy a Hallucination és a Razorpetal nagyon jó GA mellé. Ez az Arcane Giantos ötlet meg nem is rossz, szerintem mindjárt bepakolom én is.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
DaveNo1
veterán
Jó ez a verseny, agro deckeken kívül nem sok mindent látni. Lassulni fog a meta
You are not prepared.
-
ervinke2
csendes tag
80 goldos questet cserélnék EU.
Sedara#2140
-
saen
veterán
Miracle rogue se halott, Eloise ma a kínai szerveren 80%-os winrate-tel érte el a rank 1 legendet, 1000 körül kezdett. Thijs is játszotta ma, azt mondta erősebb a miracle, mint a quest rogue.
Fibonacci meg legend lett rank 15-ről a quest warriorral, az is durvának tűni.
-
xavix13
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
31 packot sikerült kinyitnom összesen az új kiegből, 0 legó Hát ez is az én szerencsém. Más meg 80 packból 4-5 legendaryt nyitott...
Tudtok javasolni olyan standard decket amibe kevés új kártya kell és lehet haladni is kicsit, hogy meglegyen a 10 wines quest?
-
h3lios
addikt
válasz fogtunder #67270 üzenetére
Nem játszottam sok Zoo-t, inkább huntereztem, mageztem meg druidoztam. Illetve próbálgattam a rogue quest-et. Nekem a madár value és nem venném ki semmiképp. Nyilván jó a tojással, de akár kis tokent is jó vele megenni, mert a 2 adept elég sokat ér. Stealth alól tökéletesen jó 2 körös lethalra olyan paklik ellen ahol nem számítassz tauntra.
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #67269 üzenetére
Néztem én is, de szerintem nem akkora value a corsair, patches mondjuk jó, hogy jön vele, de én ezek helyére raktam az ő paklijába a két tojást és egy villagert, meg kicseréltem az egyik dwarfot a dínóra, de nem jön be nagyon, a tojásra van elég aktivátor, mást meg annyira nem akarok megölni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
h3lios
addikt
válasz fogtunder #67268 üzenetére
Yellorambo streamelte a zoo-t és neki is az jön be inkább a sima nem discard verzió. Ő nem játszik sem tojást sem madarat. Helyette DID-t, illetve 2/1 elementalt ami megfagyaszt 1 karaktert. Szerinte nagyon jó, illetve a 2/2 adept-es dínót.
Nekem is a sima zoo jött be inkább. Valamint a tegnap linkelt midrange hunter a hydrákkal. Az a lap valami mocskos beteg. Sokkal- sokkal jobb, mint a Fel Reaver volt, mert beast és közel sem akkora a drawback.
Murloc paklit is simán meglehet verni ha turn 1-2 körül tisztán tudod tartani a boardot nyertél. Mert nem tudja buffolni a sz.rjait + nincs discover és szinte azonnal ki is fullad.
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #67267 üzenetére
én nem a streamer verziókat játszom, nincs 2 mana 1/1 olcsósító, viszont bent van a két 1 manás elemental, portal, flametongue, aztán meg jönnek a tauntok.
a T6 fire elemental, T7 blazecaller, T8 kalimos többnyire el is dönti a meccset, ha tart addig egyáltalán.
de egyébként a legtöbb sikerélményem még mindig regular zoo-val volt, az összes greedy paklit legyorsulja és nem dobálod el feleslegesen a kezdet, mintha a questre hajtanál. az új tojás tök jó bele, a 4/4 2*adapt áldozós dínót viszont szerintem ki fogom venni, mert egyszer se volt olyan, hogy pont azt akartam volna játszani, inkább még egy dark iron dwarf.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
h3lios
addikt
válasz fogtunder #67266 üzenetére
Csak épp sokkal gyengébb, mint a dragon priest. Mert ott már turn 5 környékén jöttek a secret agent-ek, meg az azure drake-ek. Itt meg turn 6-tól indul be a buli a fire elementallal.
Amennyit én játszottam nekem abból az jött le, hogy kegyetlen gyenge az early - mid game. Persze van Heal meg minden, de egy 2/4-es taunt azért messze van a twilight guardiantól. Arról nem is beszélve, hogy a dragon szinergia könnyebb volt, mint az elemental. Mert itt ha topdeck war-ban húzod fel Kalimost és előtte nem volt elementalod a hajadra is kenheted.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Cathfaern #67263 üzenetére
Nem tudom mar szerkeszteni, de tegyuk hozza, hogy most meg nagyon makosan nyitottam, tovabbra is csak ingyen paklik, es jott belole egy legendary Igaz Voraxx az, ami nem hiszem tul sok playt fog latni nalam, figyeembe veve hogy alapbol se egy nagy szam, de ha jo valahova az is paladin deck, azzal meg nem sokat jatszok.
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #67262 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha a rugó quest meg a mage quest rendben van, akkor a charge-al, a patronnal meg a többi kombó deckkel mi volt a bajuk. Lehet a végső döntés tényleg csak annyin múlt hogy több pakkot akartak eladni ezért "felrázták" a metát, új lapok meg új mechanikák, de végső soron ugyanazt csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
-
kchryss
veterán
Ilyen akkor szokott lenni ha van kis acc-od és véletlenül azzal szinkronizált az innkeeper.
(#67257) @KaraDani:
Knuckles mennyire használható mid hunterben? Első legendary-m volt amit msog-ból nyitottam és jó lenne valamire használni, mert eddig porosodott.[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #67250 üzenetére
Ne tetézd Annyi justice volt, hogy én meg a quest rewardját ránottam ki a rattel
-
KaraDani
addikt
Handlock vs questpriest:
1-1 ellpoja a dirty ratemet (amiből 1 a kezemben van), a dirty rat T4 kihúzza a kezemből 9 lap közül a jaraxxusomat, amire megy is a pain és ez még el is bassza a mountaingiantemet köv körre...
És csodálkozik akárki is hogy utálom a priestet
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Deion Branch #67246 üzenetére
Persze, frissítés óta tiszta shit minden. A blizzard app nálam indít 2-3 helper megnevezésű folyamatot amik miatt maxon megy a procim is, értem én hogy nekik a lényeg a dollár, de nem hátrány ha a júzer tudja használni a programjaikat.
-
ThySoul
senior tag
Kipróbáltam a rugót, de egyszerűen béna vagyok hozzá, csak szenvedek vele rank15-ön :"/
Valaki tanítást vállal? -
lm83
őstag
Nálatok jól mutatja a deckeket a hearthpwn?
Ki írja nekem is az összeset alapban, de ha rászürök a saját lapokra alig mutat párat. Eddigiek eltüntek (kb csak az alap Basic készletem van ha ez számít) -
micafighter
nagyúr
Gaining boar control - seems good guys Érdemes az elejétől végignézni egyébként
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Lifecoach csatornáján amúgy megy egy mini verseny
You are not prepared.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz fausto #67230 üzenetére
Eddig elég jónak tűnik. A legót még nem gyártottam le hozzá, és a jade baromkodást is kihagytam belőle. Először Ferral spirittel és unboundal csináltam, végül ezeket kivettem és valami ilyesmi most. Még elég nagy katyvasz, csak próbálgatom. Rank 15-13 között nem kapott ki, ami sokat persze nem jelent, csak azt akarom mondani, hogy nem kell elverni rá 5k dustot. A 2 Blazecaller, a 4 és az 5 drop amire el kell nyomni 1200 dustot. Szerintem ennyivel már működik is a szinergia a commonokkal, ráadásul más classoknál is lehet majd elementallal próbálkozni onnantól. A sámánt nézve a Stone Sentinel meglepően jó. Én megjelenés előtt nem láttam túl sokat bele, de elég sok meccset hozott, főleg a taunt warrior ellen volt nagyon jó.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #67231 üzenetére
Rengeteget kérdezgettem, a legtöbben azt mondták, hogy gyűjtsek az új kiegre.
Már többször írtam, hogy f2p esetén ha cél a minél teljesebb lapkészlet, akkor kb 2 év után éred utol a fizetős / játék eleje óta farmoló embereket. Ez lehet nem túl szerencsés, de a Blizz profitra hajt, egyelőre nem kell olcsóbbá tennie a játékot, mert így is játsszák elegen.
Dive ever, work never.
-
Soybex
őstag
45 pack
5 legend abból 1 golden
16 epicEgész jó nyitás szerintem.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
jr1994
addikt
Csak estefelé fogom lejátszani az arénát, addig tipp? Még mindig sámán/warlock/priest a kérdés.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
BrukoMisike
tag
válasz DJGABI #67216 üzenetére
Tudom én jól, hogy hiányos. Ezért is írtam, hogy MINDIG lesz valami, ami nincs meg és ezért nem lesz működő paklim. Ahhoz meg már semmi motivációm, hogy most classic pakkokra kezdjek el farmolni, mert 1, nincs deck, amivel lehetne; 2, nincs kedvem sem. Kidobtam közel 8000 goldot az ablakon, aztán sehol semmi. Rengeteget kérdezgettem, a legtöbben azt mondták, hogy gyűjtsek az új kiegre. Oké, gyűjtöttem, de minek?
Mielőtt valaki félreérti nem szidni akarom a játékot, mert nyilván, aki évek óta játszik és bármilyen decket összerakhat magának, annak jó a játék, aki meg most kezdte az meg pár hónap után beleun, hogy nem tud benne haladni.
Hátha salaam ki tud még hozni valamit a lapjaimból, ha meg nem, akkor nézek valami olcsóbb decket 1500-2000 dust körül, lekraftolom és adok egy utolsó esélyt a játéknak, ha meg úgysem lesz élvezhető, akkor kuka. -
fausto
addikt
Egyelőre én sem tudom, hogy mihez kezdjek. Bontottam egy hunter questet, de nem igazán jó. A sámán murlocos quest szimpi, de attól tartok, hogy elverem rá a dustom, aztán jön megint egy aggro őrület és nem fog semmit se érni a dekk. A rugó is érdekes, de fogalmam sincs hogy lehet ezt játszani, hogy időben meglegyen a küldetés.
Az elementa szinergiába látok még fantáziát, element sámánt tol valaki? -
zsuha
aktív tag
válasz NyalokAA #67225 üzenetére
Tudom h nem vigasztal, de en pl msog-nal nyitottam vagy 7 legót 110 pakkbol, ebbol 3 dupe volt, es összességében mind7 használhatatlan. Szóval azzal sincs senki előbbre ha sok (szart) nyit
Ha várhatóan 3 legend lesz használható, akkor várhatóan 100 pakkból egy fél jó legó ha kiesik, a többi meg tökmindegy.[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Siralmasan szar és ostobák ezek a questek, és szomorú látni mennyire tapsikolnak nekik. Max. 1 hét és olyan sírást várok, hogy öröm lesz nézni. Ha jön az aggro akkor amiatt, ha maradnak a questek, akkor amiatt. Előbbire tippelek persze.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
NyalokAA
aktív tag
Tegnap este iszogatós bontogatós partit tartottunk
Eddig se voltak jó nyitásaim , de a mostani
90 pack
2 legend- pala és priest quest
ty blizzard nyitott még valaki ennyire szarul ?
( lekraftoltam a warri questet nyomtam pár taunt warri meccset , de nem tűnik tier 1 paklinak , meg próbálkoztam némi questes kazazkus priestel seems ok )haverom
72 pack
4 legend - 2x kalimos , the voraxx , sunkeeper tarimmásik haver
18 pack
1 legend kalimos -
tomazin
veterán
válasz DJGABI #67223 üzenetére
Erdekes kerdes ez, nekem is priest fele teknosbanyabol 9+ van, mig van olyan common (2 ha jol emlekszem) amibol csak 1van. De amugy van ra mod, hogy hogy nagy osszesben ez ellenorizve legyen, hiszen az innkeeperben szerintem rettenet mennyiseg data van, es aki nem tori rogton es feltolti, annak ott lesz,h 8db x kartyabol. Ebbol mar meg lehetne nezni milyen az eloszlas.
-
DJGABI
addikt
jóvanazúgy™ [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
whitezo88
nagyúr
Dog most lett legend burn magel az is jonak tunik. Nem tudok linkelni, twitch chatjen ott a list.
-
Gyuri27
félisten
Rugó második körre kész lett a questel. Nem op.
De én a murloc sámánnal azért bevertem.Amd - Radeon - Ryzen
-
vendingo
veterán
Mindenki mondja, hogy a ruge milyen jó lett, én sorba kenem el őket taunt warriorral, úgy, hogy sokszor sebzést se visznek be a hősnek, vagy csak minimálisat.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DJGABI
addikt
válasz DopeBob #67195 üzenetére
mimic pod into violet. szerinted? ha jól húzol akkor nagyon működik, ha nem akkor nem. az a baj visszaestem, és már r20-on is ez a deck jön szembe
(#67164) BrukoMisike durván hiányos a kollekciód, konkrétan classokhoz alap lapok nincsenek (druid - claw, hunter - savannah, bow, mage - wyrm) nem csoda hogy rage-elsz. ebből tényleg nehéz építkezni. kár volt ennyi új lapot nyitni, minimum feléből classic kellett vna inkább. szerintem
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
kchryss
veterán
válasz xavix13 #67212 üzenetére
Király parti lehetett.
Kár hogy nincs replay, megnéztem volna.
Handbuff palával ha jól elkapja a buffot nagyon könnyű sok win-es arénát menni. Én pár napja mentem egy 12 win-es run-t, abban 3 Grimmestreet Outfitter, 2 Grimmestreet Enforcer, 1 Smugglers Run volt. De ez még pont az új kiegészítő előtt volt. Most szerintem könnyebb fordítani, sok minden bekavarhat. Talán izgalmasabb lesz így az új aréna. -
xavix13
őstag
válasz Mister_X #67213 üzenetére
Figyelj, 3 hónap után ma toltam megint először, sokszor én sem tudtam hogy mit csinálok, ne próbálj sok logikát keresni egy egy playem mögött Kb. azt se tudom milyen lapok vannak, talán az old gods esetleg a kara kieg az utolsó amiből ha felsorolsz random lapokat be is ugrik hogy mi az.
De ezt a pala elleni meccset jól játszottam többé-kevésbé, komolyan nem tudom hogy kapott ki a gyerek azzal a deckkel.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Mister_X
nagyúr
válasz xavix13 #67212 üzenetére
Néztem is, hogy milyen frost lockdown draftod volt. Megjegyzem, pár dolognál fogtam a fejem - másképp csináltam volna a priest elleni meccsedben... vagy logikusabban. Nézőpont kérdése. Pl.: amikor fent hagytad a 6 mana 8/8-as cuccot és helyette a kisebb lényt trade-elted le.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
xavix13
őstag
válasz kchryss #67209 üzenetére
Egyetértek, olyan ránézésre 12-0-ás paladin deck ellen jöttem vissza, egy fél órás aréna gameben a hulladék mage deckemmel, hogy magam sem hiszem el, komolyan nem is értem hogy kapott ki a gyerek.
Olyan handbuff pala deckje volt, hogy szerintem azzal kb. zsebben van egy 12 wines aréna.
3 grimstreet outfitter, 4! buffolt grimstreet enforcer, a vége fele már ilyen 10/10 zoobot kb. épphogy letudtam volna szedni boardról, erre gyerek topdeck eadric!... Nagy nehezen megoldottam mindent, elkezdek visszajönni üres a boardja, ő 10hp-n, én 8-on, erre kicsattintja a 7/7-re hízott wickerflamet (második legend halló, ami alapból 2/2 ugye ), amibe bele kellett ütnöm az egész boardom, back-to-full hp, fasza mondom gg.
Volt aztán még üres boardra volcanosaur topdeckje, meg topdeck warban lay on handset húz a gyerek, de a végére így is kifogyott, és egy jó frost nova mellett 2-hpval megöltem. Ja és a legjobb az egészben, hogy utána felvett és oroszul elküldött az @nyámba, így még sokkal édesebb volt ez a win. Hogy ragelhetett a nyomorult, kellett ez így hajnalba, de jót fogok ezután aludni.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Prof
addikt
Total orult az arena, warlockot bucira verik nem kapok early gamet egyaltalan. Shaman druida op , mage ellenfel deckje fele csak frostbolt, nova, blizzard ,meteror flamestrike,firelands +antonidas.
Az csak hab a rotan mikor a mage kifutott lapokbol (1 tome volt a kezeben meg) es egy secretje volt fent, epp kijatszottam az ungoro 2 manas spell packet ami ad 5 lapot.
Nana hogy mana bind volt a secret amit random kapott egy elementaljabol, igy kapott 5 ungoro lapot instant ezt nevezem elemental deathrattle value-nak lol.
Druid 7 win-nel jartam samlival kijatszik egy turn8 kalimost, letakaritja a boardot vele, majd visszateszi a kezebe a kovi korben Teknos forager RNG akcioban....
Mondjuk shaman ellen elso 3 meccset kb full hp-n adtak fel az ellenfelek lol, valoszinu tudtak nincs aOE-juk es a boardot masszivan uraltam.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
kchryss
veterán
Eléggé belassult az aréna az új lapoktól. Tar Creeper nagyon meg tudja fogni az ellenfelet az elején.
Rég mentem ilyen fordulatos partit arénában. Az elején nagyon jól húzott a sámán ellenfelem is, de aztán beindult a mágus rng fieszta. Innervate bog creeper után nem sok esélyt láttam nyerni ráadásul következő körben jött egy AlAkir ami szerencsére felkenődött a vaporize-omon.
Discoverelt egy baron geddont is, de mindenre volt válaszom.
[Replay][ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Discovereltem egy UG packot
Vannak erdekes bugok, pl. Glimmerroot beadhatja a 3 discover kartya koze a Quest kartyat, ami aztan "hand filler" marad, mert nem lehet kijatszani.
Tehat erdemes ilyenkor melle loni inkabb, mint foglalja a helyet kezben.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
thesound
addikt
Erős a gyanúm, hogy a köv. kiegek egyikében lesz destroy vagy steal quest kártya.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
sagem
addikt
válasz micafighter #67203 üzenetére
Az kemény.. Nagyon kedvelem ezt a Toast gyereket, ő a legkreatívabb a mostani streamerek közül (szerintem). Mindig talál valamit, amivel elfoglalja magát, akkor is ha éppen hót' unalmas a meta és a hab a tortán, hogy a versenyeken is próbálkozik egyedibb paklikkal, már ha éppen nem alussza át a döntőt
Btw nálam a "New" jelzés nem múlik el a kártyákról, gondolom ez is globális probléma. Várjuk a peccset..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #67203 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
https://youtu.be/GtWVR-FYCf8
Small indie company..
-
ETOM
addikt
válasz BrukoMisike #67087 üzenetére
8 ingyen pakkbol én is ezt kaptam. Tetszik a lap, bár még nem tudom jó e.
-
Kanczy
veterán
Próbálgatja valaki a quest priestet? Lecrafoltam, de egyelőre úgy érzem, hogy csak hiper aggro ellen erős, de az ellen sem túlságosan. Egyszerűen nem elég erős a quest szerintem. Vélemények
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest