Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
-
filkor.tomi
kezdő
Sziasztok!
Az miért lehet hogy 4g mobilnetnél nem tölt be a Hearthstone? -
KISDUCK
addikt
válasz
micafighter #69597 üzenetére
Majd lehet kipróbálom sprinttel is a paklit, de eddig bevált a thitsle tea.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Chumlee #69595 üzenetére
Nyomtam most egy teszt meccset backstab és evi nélkül, lapok lassan jöttek, 4. kör prepa thitle tea és 3 brewmaster és innentől sima liba.
Ezta lapot nem szabad túlgondolkodni, gyakorlatban kell kipróbálni. Olyan ez mint fáról vízbe ugrani, átgondolhatod, hogy hülyeség meg veszélyes és maradi, de a végeredmény felbecsülhetetlen. -
KISDUCK
addikt
válasz
Chumlee #69593 üzenetére
Thistle tearől én is ezt gondoltam amit ti, míg nem nem egy q. rogue lenyomott vele mikor jade druiddal mentem. Prepával vagy coin+prepával hamar ellőhető és tényleg hasznos, nem egyszer húzott ki a halál torkából. Képzeljétek el hogy a sokadik kör van és az ellenfélnek sikerült lepucolni a boardot és nincs minionod a kézben, de van egy thistle tea és pl. húz 3 southsea deckhandet és voilá nyertél. Azt javaslom hogy próbáljátok ki, ha máshol nem akkor casualon.
-
Chumlee
senior tag
válasz
F-ECT$ #69592 üzenetére
Ha nagyon kell az a plusz dmg az elején ott van a patches meg egy southsea . Legalább is én megjátszom ha kell.
Thistle Tea meg tényleg felesleges , mire kijátszod már halott vagy . Jobbik esetben húzol vele 3 preparation-t.Igneous Elemental szerintem kötelező , coin-nal 3. körben piszok jó lap .
-
KISDUCK
addikt
válasz
Chumlee #69589 üzenetére
Érdekes, nem hiányzik belőle a backstab és az eviscerate? Lehet kipróbálom majd nélkülük a decket én is. Én most ezzel az összeálítással játszottam:
Backstab x 2
Preparation x 2
Shadowstep x 2
Glacial Shard x 2
Patches the Pirate
Southsea Deckhand x 2
Swashburglar x 2
The Caverns Below
Bilefin Tidehunter x 2
Eviscerate x 2
Gadgetzan Ferryman x 2
Novice Engineer x 2
Youthful Brewmaster x 2
Mimic Pod x 2
Thistle Tea x 2
Vanish x 2 -
Chumlee
senior tag
válasz
KISDUCK #69587 üzenetére
Nem tudom kinek van hasonló , igazából az alapok megegyeznek:
2x Preparation
2x Shadowstep
2x Fire Fly
2x Glacial Shard
1x Patches the Pirate
2x Southsea Deckhand
2x Stonetusk Boar
1x The Caverns Below
2x Bilefin Tidehunter
2x Gadgetzan Ferryman
2x Loot Hoarder (én a swashburglar helyére tettem be , sokszor jó ,mert van mit kitenni és van belőle laphúzás)
2x Novice Engineer
2x Youthful Brewmaster
2x Igneous Elemental
2x Mimic Pod
2x VanishNem akartam linkelgetni ,mert mindenhol volt 1-2 lap eltérés .
-
kchryss
veterán
2 hét alatt a 3. 80 goldos küldetésem kapom. Karácsony van?
Cseréhez privátban várom a jelentkezőket! -
F-ECT$
titán
80g eu trade.
-
Chumlee
senior tag
Burn mage ellen Quest rogue. Turn 4 secret , gondoltam ice block . (Nekem már 4. körben kész volt a questem .)
2 minionomat lent hagyta , itt már sejtettem valamit 5. kör jött behúztam preparationtVicces helyzetekben van mellettem az RNG .
-
Chumlee
senior tag
Rank 5 !!4!4!44!!!4
-
F-ECT$
titán
válasz
Brenor #69577 üzenetére
Mindkét lap a hosszabb meccsek esetén hasznos, ami szerintem manapság nem sok van, így nyugodtan tegyél be helyettük mást.
lm83: Ezzel elvileg még legend rank környékén is megvan az 53% WR, szóval skill hiány lehet, vagy a kevés meccsed mellett most épp a szerencse rossz oldalán állsz.
-
Brenor
aktív tag
A secret mage pyros és yog saron nélkül mennyire állja meg a helyét?
-
Chumlee
senior tag
1 win és rank 5 , aggro murloc paladin , tokken druid .
-
h3lios
addikt
Épp most rope-olok szét 1 Quest Rogue-ot, meg is érdemli a BrokeBack paklijával... Turn 4-ben kész a quest 3 minionja van kint, ezzel nem lehet mit csinálni. Simán 5-6 bounce-ra kellene nerfelni azt a szart.
Egyszer csak megunja, ha mindenki ezt csinálja vele. És akkor el lehet kezdeni NORMÁLIS paklival játszani.
Nyilván mondanom sem kell, hogy ott volt nála a prep is..
-
D4v3
őstag
válasz
fogtunder #69566 üzenetére
Na ja, gondolom előkerülnek a netdeckek és megy mindenki a chestre
2 éve HSeztem utoljára, tegnap végignéztem kb. a legtöbb meccset twitchen és fura kissé, hogy mennyire más játék és hozzáállás kell rankedre meg egy versenyre, ahol annyira vágják egymás deckjét, hogy taunt warrior 8-ból 7 kört lepasszol, még úgy is, hogy ég kártyája (bár végül nem tudott fordítani a végén).
-
F-ECT$
titán
A mid hunter jó deck, de a 75%-os WR ilyen kevés meccsel nem sokat jelent. Hó végén már elég könnyű rank 10-ig eljutni, a jobbak már rank 5 - legend körül mozognak.
Patch ritkán van.
Nem csak a hunter, hanem az összes tempo jellegű deck játssza magát: kb minden kör arról szól, hogy tudsz-e kitenni annyi manáért cuccot, amennyid van, ha igen, és az ellenfél meg nem, akkor kb nyersz is. Nagyon ritka az, hogy a rossz lapjárást ésszel tudnád kompenzálni.
-
D4v3
őstag
Mennyire pofátlan ez a midrange hunter deck, 10-es streak-em van most és hiába felejtek el windufryval kettőt ütni, rhinoval lerakás után ütni valahogy bedarálok mindenkit, aki szembe jön. Rank13 perpill, bár lehet csak a hó végi tömeggel van szerencsém és azért sikerül ez a 75%-os winrate
Kindly grandmam pedig 0 van a deckben, majdnem vettem ungoro packokat, de ha minden igaz, akkor a napokban több pack jár majd ugyanazért a vásárlásért.
Amúgy új season kezdetkor szokott lenni patch? Lehet kövi seasont azért valami izgalmasabbal játszanám inkább, mert lássuk be a hunter deck magát játsza rengetegszer -
eu 80g keresi párját.
-
válasz
grizlisandor #69559 üzenetére
azt is el merem képzelni, hogy nem ugyanazt a login szervert használja a kettő. (emiatt is emeltem ki,h én mobilon szoktam látni)
-
Chumlee
senior tag
Win streak rank 8-ből 6-ba .
-
Chumlee
senior tag
Aggro murloc paladin
-
lm83
őstag
Nálam szokott ilyen lenni. Hol gépen hol telon...
Tegnap is volt...
Még átlagos várakozási időt is kiirt valami 80-100 mp -
válasz
grizlisandor #69553 üzenetére
En egy csomoszor latom mobil kliens eseteben. Aztan 5mp eltunik..
-
DJGABI
addikt
válasz
grizlisandor #69553 üzenetére
múltkor kiírta a waiting time-ot, nem is értettem, hát itt arról volt szó h a hs haldoklik
jó mondjuk casual, wild mód volt
-
grizlisandor
veterán
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Kliens üzenet: all tables full.
Ilyen ablakot se láttam az új kieg kezdete óta. -
sagem
addikt
80G quest cserére keresek partnert
-
whitezo88
nagyúr
Na, egyszer jól megy egyszer nem a burn magel. Nevetséges mekkora swingek vannak luckban. Egyik nap 10ből 9 win, aztán fordítva ugyanott, ugyanazzal. [link] ez is outplayed volt. Se block, se arcanist, se ooze húzás, se taunt a portálokból. 7ből 1et tudtam hozni eddig. Volt healadin, taunt warrior dupla armorsmithel + WW-kel + ooze a medivhre, stb.
frissítés: no comment [link] megyek inkább BF1-ezni
ez a highroll-lowroll fiesta azt hiszem sose fog változni.
-
ETOM
addikt
Greater Arcane Missiles betorheto? Ha jol lattam nem fer be sehova.
-
Soybex
őstag
válasz
grizlisandor #69546 üzenetére
Csak egyesével tudod.
-
grizlisandor
veterán
Hogy tudom betörni egy kattintással az összes wild lapomat? Vagy erre nincs lehetőség? Törhetem be egyesével őket?
-
-
válasz
micafighter #69542 üzenetére
Ez a 10pakkonkent atlagban lego honnan jott?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter #69542 üzenetére
ez biztos? én csak arra emlékszem, hogy az első 10 nyitásodban adott pakkból biztos lesz egy legend.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Chumlee #69541 üzenetére
A pity timer azt jelenti, hogy 40 pakkban garantált egy legendary nyitása, az átlag pedig 20 pakkonként egy legendary volt. Most ugye változások jönnek, pl az átlag 20 pakkonként 1 legend változik átlag 10 pakkonként egy legendre. Szóval simán lehet hogy egymás után 5 pakkban is nyitsz legendaryt, nagyon kevés az esélye, de nem kizárt. A pity timer nem a maximumot érinti, hanem a minimumot, tehát 40 pakkonként minimum egy legendary kvázi garantált.
-
Chumlee
senior tag
válasz
micafighter #69530 üzenetére
Én egymás utáni tavern packol nyitottam 2 legendary-t . Akkor ez ,hogy van ?
-
h3lios
addikt
Toast elverte Kolento-t Quest Mage-el.
2-0 ra vesztésre állt, majd végigverte Kolento összes pakliját, amik Murloc Pally, Jade dudu, Miracle Priest voltak...
Annyi missplay-t tolt, mint az állat, de így is sikerült 3-0-t kihoznia... Hát nem semmi, lehet mégsem olyan sz.r a pakli, ha nincs dirty rat meta.ű
Ja igen és 1 nagyon fontos infó: Exodia mage-el tolta.
-
-
válasz
Cathfaern #69529 üzenetére
&micafighter:
"vagy nem nyitsz semmit a kövi kiegig" vagy helyett legyen és.
igen, tudom, hogy külön pity timer van, de mivel gyanítom nem csak az új kiegnek a paklijaira fog ez a mechanika vonatkozni, hanem pl. a classicra is, így nem érdemes most kinyitni, mert nyithatsz benne dupeot. -
lm83
őstag
Na és mikor jön az új kieg? Augusztusban?
-
h3lios
addikt
80g os csere nálam! Este 9 körül leszek ma, holnap. Btag: H3lios#2825
-
Bazsi1987
őstag
Ungoroba kinyitottam 7 legendből 3x umbrát... Na a 3-dik után ment el a kedvem a játéktól azóta kb a napikat se csinálom meg 😁
-
lm83
őstag
Akkor most a következő kieg megjelenéséig ne is nyissak pakkokat, ha már ilyentörténik velem amúgy is...
-
Chumlee
senior tag
Ez a sok retardált aggro deck honnan a f****-ból jön ? Komolyan ennyire agyhalott a játék ?
-
fausto
addikt
-
kobe24
tag
80 goldos questem van cserére.
-
h3lios
addikt
PogChamp !
Akkor azt hiszem lehet mégis benevezek a következő kiegre.
Nagyon elfogyott a dustom és nagy visszatartó erő volt, hogy nyitok 1 rakás szemetet és onnantól csak komoly ráfordítással tudom beszerezni a lapokat. Most legalább fixen tudom, hogy kvázi jó helyre megy a pénzem.
Amúgy érdekes infó: ha valaki preordert tol 50 packra abban fixen lesz 2 legendary. Mert az első 10 packon belül megkapod az 1. a második pedig garantált a 40-es pitty timernek köszönhetően.
-
saen
veterán
válasz
whitemetal33 #69506 üzenetére
Overwatchban is történt hasonló most, inkább céges stratégiaváltásnak tűnik.
-
saen
veterán
-
whitezo88
nagyúr
Azért ahhoz kell mémfaktor, hogy a SSC-on Forsen vs TerrenceM meccs előtt feka zenéket játsszanak tele N szóval
főleg amennyi hiszti volt mindig meg chat moderálás mikor a srác játszott bármikor. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest